Seksi & Parisuhde

Kaveriporukan ainoa sinkku? Nauti näistä tilanteen suomista eduista!

Julkaistu:

Sinkkuus
Kaveriporukan ainoana sinkkuna voi joskus olla vaikeaa, mutta siinä on myös hyviä puolia.
Vaikka pidät sinkkuudesta ja sen mukanaan tuomista mukavuuksista, joskus voi olla hankalaa olla ihmisten joukossa, jotka ovat varattuja. Olo voi olla yksinäinen ja turhautunut, koska kaikilla muilla on joku, joka odottaa.

Sinkkuna olemisesta ei kuitenkaan tulisi tuntea häpeää tai paineita. Siinä voi olla monia hyviäkin puolia. Bustle-lehti keräsi yhteen hyviä puolia siinä, että on kaveriporukan ainut sinkku.

1. Sinulla on enemmän aikaa vaalia ystävyyssuhteita

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinkut elävät täydempä elämää kuin varatut. Tämä johtuu osiltaan siitä, että heillä on aikaa kehittää enemmän uusia ystävyyssuhteita.

2. Kotonasi kaikilla on mukavaa

Sinkkuasunto on usein hyvin asujansa näköinen. Voitte rauhassa tulla ja mennä yhdessä kavereiden kanssa asuntoon mihin vuorokauden aikaan tahansa pelkäämättä, että herätätte jonkun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3. Tiedät kaikki juorut

Sinkkuna kuulet usein parhaimmat juorut ja salaisuudet. Ystäväsi avautuvat sinulle suhteestaan, josta tiedät jo lähes kaiken.

4. Et joudu tilanteisiin, joissa pitää huolehtia kumppanin mukavuudesta

Kumppanin tuominen juhliin tai illalliselle ystäviesi kanssa voi aiheuttaa epämukavia hetkiä. Tällaisessa tilanteessa pitää huolehtia siitä, että kumppani viihtyy ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Kun olet sinkku, tällaisia murheita ei ole laisinkaan.

5. Menet ja tulet miten haluat

Sinkkuna sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku toinen kyttäisi liikkeitäsi. Kalenterisi on varattu vain sinulle.

6. Voit rauhassa katsoa ja oppia

Kun muut ympärilläsi seurustelevat, näet ensimmäisten joukossa mikä toimii ja mikä ei. Tiedät, miten ei välttämättä kannata sanoa kumppanille tai miten toimia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

7. Voit napata parhaat päältä

Jos olette juhlissa kavereittesi kanssa ja paikalle sattuu hyvännäköinen vierailija, voit lähestyä häntä ilman murhetta siitä, että joku kavereistasikin olisi kiinnostunut hänestä.

Oletko huomannut sinkkuudessa hyviä puolia? Entä parisuhteessa? Kerro kokemuksesi kommenttikentässä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt