Seksi & Parisuhde

Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

Julkaistu:

Me Naiset
Aina ei tarvitse kikkailla.
Jokainen ruuhkavuosia elelevä tyyppi tietää, ettei aktiivisen seksielämän ylläpitäminen parisuhteessa ole aina ihan helppoa. Vaikka tutkimusten mukaan suomalaisten seksitavat ovat nykyään yhä monipuolisempia, arjessa monipuolisuutta ei välttämättä näy tai kuulu – hyvä jos on seksiä ollenkaan.

Mutta! Eihän sitä meidän kaikkien tarvitse vääntäytyä erikoisen seksin lumoihin. Joskus niin sanottu ”ihan tavallinen seksi” on tyystin parasta.

Arkisen seksin nimeen liputtaa myös Naislaif-blogia kirjoittava uusperheen vanhempi. Hän on nimennyt kiireisessä perhe-elämässä tapahtuvat petipuuhat Pirkka-seksiksi.

Pirkka-seksin käsitettä hän avaa blogissaan näin: ”Pirkka-seksi on arkista, pikaista ja tarpeen tyydyttävää seksiä, joka mielestäni on parisuhteen kantava voima.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Listasimme bloggaajan innoittamina syyt sille, miksi Pirkka-seksi eli pikainen, arkinen ja kaikessa pirkkamaisuudessaan tyystin tavallinen seksi on aivan parasta:

1. Sitä varten ei tarvitse valmistautua.

Pirkka-seksiä ennen ei ole todellakaan pakko ajella sääriä tai bikinirajaa. Siihen jopa tavallaan kuuluu se, että on orastavasti likainen luonnonlapsi.

2. Siinä saa unohtaa kikkailun.

Ei tarvita tanssia sisäiselle jumalattarelle eikä osoittaa taiturimaisia suuseksitaitoja. Kuten 29-vuotias nainen Me Naisten aiemmassa jutussa kiteytti: ”Hyvä seksi voi olla ihan tavallista. Siihen ei aina tarvita kummallisia asentoja tai lisävempaimia. Toki ne voivat menoa piristää, mutta niiden käyttämisestä ei tarvitse tuntea painetta.”

3. Se ei ole kiinni paikasta.

Pirkka-seksissä yhtä hyvä paikka on sänky tai kesäinen mökkisauna. Tai vaikka vessa. Oikeastaan mikä tahansa kodin nurkka käy, kunhan kukaan muu ei sinne samaan aikaan eksy. Tärkeintä on, että seksiä on.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

4. Siihen ei kulu muutenkin kortilla olevaa aikaa.

Riittääpähän minuutteja muullekin. Esimerkiksi nukkumiselle.

5. Se onnistuu puolinukuksissakin.

Pirkka-seksi antaa luvan rentoutua ja jopa uinahtaa kesken hommien. Kunhan suunnilleen pitää mielessä toisen fysiologiset ulottuvuudet.

6. Se lisää onnea.

Tutkijoiden mukaan seksin harrastaminen kannattaa, ja sen määrää arjessa kannattaisi myös lisätä. Aina tämän ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa tuntikausien rakastelua. Joskus se voi olla puhtaasti ”ihan sitä itseään”.

7. Vain sitä on saatavilla.

Onhan siinäkin yksin syy, miksi Pirkka-seksi on niin mahtavaa.

Lue lisää:

”Mitä on pegging?” ja 7 muuta seksikysymystä, joita et koskaan kehdannut kysyä ääneen

Naiset paljastavat: tämä oivallus auttoi minua nauttimaan seksistä enemmän

Millaista on hyvä seksi? Naiset kertovat

Naiset avautuvat ärsyttävimmistä asioista sängyssä: ”Katuporamainen jynkytys ei innosta yhtään”

”Tiukka halaus, suutelua ja vähän kopelointia” – tällaisille seksiehdotuksille naiset lämpenevät

Keskustele!

Harrastetaanko teilläkin Pirkka-seksiä? Millaisia kokemuksia sinulla on siitä? Mitkä ovat lämpimimmät muistosi Pirkka-seksistä tai parhaat vinkkisi Pirkka-seksiin? Keskustele alla!

Ota kantaa

Tunnistatko mistä on kysymys?

Kyllä, meillä ei muuta harrastetakaan. 56% Nyt en ymmärrä. 44%
Ääniä yhteensä 5610

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt