6 paljon paljastavaa kysymystä treffeille – kysy ainakin nämä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

6 paljon paljastavaa kysymystä treffeille – kysy ainakin nämä

Julkaistu: 18.7.2017 19:00

Treffit voivat hermostuttaa monia varsinkin silloin, kun toisen näkee ensimmäistä kertaa.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, mistä naiset syttyvät miehessä. Ulkonäköön kiinnitettiin paljon huomiota, mutta myös persoonaan.

Treffeillä tulisi olla hurmaava, hyväkäytöksinen, kohtelias ja sopivalla tavalla puhelias. Tämä voi aiheuttaa stressiä, jolloin on hankala saada selville, millainen toinen todella on.

Askmen.com-sivusto keräsi yhteen kysymyksiä, jotka esittämällä saat eniten irti treffikumppanistasi.

1. Mikä on unelmatyösi?

Monet treffit alkavat kysymyksellä toisen työpaikasta. Tämä vie keskustelun heti toisen nykyiseen työhön, eikä siihen, mistä hän oikeasti pitää ja mistä hän on kiinnostunut.

Kysymys kannattaakin esittää mieluummin niin, että toinen pääsee kertomaan siitä, mitä hän haluaisi tehdä. Tämä auttaa saamaan paremman käsityksen hänen tavoitteistaan ja arvoistaan. Tämä kysymys voi auttaa sinua vaikuttamaan myös mielenkiintoisemmalta ja se johtaa usein nopeasti keskusteluun nykyisestä työstä.

2. Mitä olet lukenut viime aikoina?

Tämä kysymys paljastaa, mistä toinen pitää ja mistä hän on kiinnostunut. Kyse voi olla kirjoista, blogikirjoituksista tai vaikka nettijutuista – tai sitten voi ilmetä, että hän ei pidä lukemisesta lainkaan, mikä on itsessään jo keskustelunaihe.

Jos lukeminen ei ole oma juttusi, voit muuttaa kysymystä koskemaan musiikkia.

3. Mitä haet treffailulta?

Tällä kysymyksellä selvität nopeasti, millä mielellä toinen on liikkeellä – etsiikö hän jotain vakavaa, pitkäaikaista suhdetta, vai pelkästään hetken huumaa.

4. Kauanko olet ollut sinkku?

Eksät ovat aihealue, josta ei kannata ensimmäisillä treffeillä puhua, mutta tällä kysymyksellä selvität hieman toisen parisuhdetaustaa.

Tämä kysymys voi auttaa selvittämään, onko toinen ikisinkku, vai sarjadeittailija. Tarkennuksena voi esittää kysymyksen myös pisimmän suhteen kestosta.

5. Mikä on parhain paikka, jonne olet matkustanut?

Monet ihmisistä rentoutuvat, kun he saavat puhua lempilomareissustaan – se tuo mieleen hyviä muistoja ja siitä on helppo keskustella. Tämäkin kysymys auttaa selvittämään, mistä toinen pitää.

6. Mitä olet suunnitellut ensi viikonlopulle?

Tällä kysymyksellä voit kysyä sujuvammin, mitä toinen tekee, kun hän haluaa pitää hauskaa. Tällä kysymyksellä voit saada selvää, onko toinen bilettäjä vai viettääkö hän mieluummin vapaa-aikaansa rauhassa kotona.

Millaisia treffikokemuksia sinulla on ollut? Mitkä ovat ikimuistoisimmat treffisi – hyvässä tai pahassa? Jatkuiko suhde? Keskustele aiheesta alla kommenttikentässä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?