Kesäseksikö kuumaa ja ihanaa? Paljastamme karun totuuden - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Kesäseksikö kuumaa ja ihanaa? Paljastamme karun totuuden

Harkitse kahdesti, ennen kuin päräytät kesäillan huumassa laiturille touhuamaan.

23.6.2017 19:06

Onko mitään romanttisempaa kuin rakastella lämpimänä kesäyönä metsän siimeksessä tai lämpimällä rantahiekalla? Todennäköisesti on. Kesäseksi on todellisuudessa huomattavasti vähemmän romanttista kuin annetaan ymmärtää.

Listasimme yhdeksän totuutta ”villistä” kesäseksistä:

1. Laiturilla: tikkuja kankuissa

Ilta-aurinko, hiljainen mökkimaisema ja oma laituri. Eli yhtä kuin rauhallinen paikka herkälle hetkelle? No ei. Palkaksi saa lähinnä ruhjoutuneet polvet ja pistelevät tikut kankkuihin. Laituri on alustana epämukava jo kovan puun takia. Lautojen väliset raot häiritsevät polvien tai selän alla vielä enemmän. Tasapainoakin koetellaan, kun laituri heiluu vedessä miten sattuu.

2. Metsässä: likaa juuri siellä

Seksi keskellä korpea on oudolla kiehtova ajatus. Ympärillä on vain linnun laulua ja metsän tuoksuja. Sitten on myös oksia, havuja, likaa, mutaa, ötököitä ja kiviä. Kaikkia näitä hiuksissa, suussa ja jalkojen välissä. Vaikka olisi kuinka ihanaa, lika ja roskat hiuksissa alkavat äkkiä ärsyttää, puhumattakaan ympärillä pörräävistä hyttysistä.

3. Hiekkarannalla: hiekkaa juuri siellä

Tämä spotti on kumman suosittu ainakin elokuvissa. Totuus on kuitenkin kaukana ihanasta. Kuten metsässäkin, vääriä asioita päätyy vääriin paikkoihin.

4. Järvessä: luonnollinen liukkaus tiessään

Vedessä olo on kevyt ja helteellä sopivan vilpoisa. Mutta ihan helppoa hommailu ei ole sielläkään. Vedessä rakastelulla on muitakin haittoja kuin vaikeus. Riski lian ja bakteerien päätymisestä alapäähän on suuri. Järvivesi ei ole loppujen lopuksi kovin puhdasta. Lisäksi vesi huuhtoo luonnollista liukkautta pois, joten tuskin homma tuntuu edes kovin hyvältä.

5. Riippukeinussa: tukevamman pohjan kaipuu

Periksi antava kangas, vähän tilaa ja huojuvaa liikettä. Kokeilemattakin tietää, ettei seksin harrastamisesta tule riippukeinussa mitään. Rentoon loikoiluun se on tietenkin otollinen, mutta seksiä varten tukevampi pohja on tarpeen.

6. Heinikossa: suhisee vaikka mikä

Ajatus on kaunis, lopputulos ei. Jos kutittavat heinät ja maassa mönkivät ötökät eivät häiritse, punkkien pelon luulisi vievän halut koko hommasta. Mitä jos niitä pääsee vaikka varpaiden väliin tai kainaloihin – tai alapäähän?

7. Autossa: raajat huutavat apua

Kun täyteen ystäviä tai sukulaisia ahdettu kesämökki alkaa kyllästyttää, voi kahdenkeskeinen kauppareissu kuulostaa houkuttelevalta. Autoseksistä ei vaan mitenkään saa kovin nautinnollista: liian vähän tilaa, tuskallisen kuuma ja raajat sojottavat epämukavasti kummallisissa asennoissa.

8. Mökkisaunassa: tukalan kuumaa

Saunassa on valmiiksi kuuma tunnelma: iho hikinen, tila hämärä ja rauha taattu. Äkkiä on kuitenkin liian kuuma, happi loppu ja toisen läheisyys vain pahentavaa ahdistusta. Eivät saunanlauteet muutenkaan kovin otolliset ole. Alusta on kova, tilaa on vähän ja hohkaava kiuas puolen metrin päässä huolestuttaa.

9. Soutuveneessä: epävakaus huolestuttaa

Veneessä innostujien täytyy olla akrobaatteja, jotta mikään onnistuisi. Kun seisominenkin tuottaa vaikeuksia, miten seksin harrastaminen onnistuu pienessä, epävakaassa tilassa? Keskellä tyyntä järveä on toki ihanaa, mutta veneessä kannattaa tyytyä suuteluun.

Lue myös:

Naiset kertovat parhaat irtoseksimuistonsa: ”Se oli liian täydellistä”

Tällaista on hyvä seksi – naiset kertovat

Naiset paljastavat: tämä oivallus auttoi minua nauttimaan seksistä enemmän

Omaa kivaa! Naiset paljastavat, miten saavat voimakkaimmat orgasminsa

Miksi nainen kieltäytyy seksistä? Psykologi kertoo 6 syytä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?