Nyt puhuvat seksiä ostavat naiset: ”Mies oli ammattilainen loppuun saakka” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuvat seksiä ostavat naiset: ”Mies oli ammattilainen loppuun saakka”

Kolme seksiä ostavaa naista suosittelee palvelua esimerkiksi niille ujoille ja estyneille kanssasisarilleen, jotka haluavat löytää seksin ilon.

20.6.2017 19:00

Parhaimmillaan hyvä kokemus ammattilaisen kanssa voi avata naisen kohtaamaan oman itsensä juuri sellaisena kuin on, he sanovat.

”Aluksi tuntui säälittävältä ’joutua’ tarttumaan maksulliseen palveluun”

Seksin ostaminen tuli mieleeni ensimmäistä kertaa vuosi sitten luettuani seksiin ja läheisyyteen liittyvää blogia. Olin sinkku ja minulla oli paljon ystäviä, mutta ei lainkaan läheisyyttä.

Mietin yhteyden ottamista kolmisen kuukautta. Aluksi tuntui säälittävältä ”joutua” tarttumaan maksulliseen palveluun. Lisäksi olin melko ujo ja estynyt. En etsinyt ihmissuhdetta enkä halunnut kokeilla satunnaisia Tinder-tuttavuuksia. Tarvitsin elämääni vain läheisyyttä.

Ujouteni vuoksi oli mukava ajatella, ettei toista osapuolta ole pakko enää tavata.

Seksin ammattilaisia oli tarjolla useampiakin, mutta vakavasti harkitsin vain yhtä. Hän osasi lähestyä asiaa naisellisesta näkökulmasta. Monien miesten mainonta oli lähinnä tyyppiä ”lupaan panna sut tajuttomaksi”. Ei kiitos.

Ennen tapaamista käyty kirjeenvaihto toiveista ja arkuuksista vahvisti sitä, että uskalsin viedä homman loppuun.

Ensitapaamisemme kesti vuorokauden! Aika kului miltei huomaamatta ja minulle jäi rentoutunut ja hyvä olo. Tunnelma oli kaiken aikaa vapautunut, vaikka olin epäillyt jännittäväni.

Toisella kerralla vietimme aikaa myös yhdessä jutellen ja televisiota katsellen. Yön nukuimme vierekkäin. Ja olihan siinä myös sitä toivomaani läheisyyttä. Löytämäni maksullinen mies oli ammattilainen loppuun saakka.

Suhteeni mieheen oli erittäin avoin ja luonnollinen. Se on sitä vieläkin, vaikka en enää hänen palveluitansa käytäkään. Olen kertonut hänelle uudesta miesystävästäni, ja viestittelemme silloin tällöin.

Olen kertonut seksin ostamisesta muutamalle lähiystävälleni sekä nykyiselle miesystävälleni. Ystävättärien reaktiot ovat olleet jostain kauhistuksen ja suuren kiinnostuksen välimaastosta, ja he ovat esittäneet runsaasti kysymyksiä. Kummallista kyllä, miehisyyden kokoa kysyttiin usein, vaikka olemmekin jo keski-ikäisiä akkoja...

Miesystäväni taas oli varovaisen neutraali, ei mustasukkainen, mutta sopivan kiinnostunut. Hän ei kysynyt mitään koosta eikä seksistä muutenkaan.

Se, että nainen voi ostaa seksipalveluita, on upea asia! Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus ostaa itselleen mieluisaa huolenpitoa, oli se sitten pelkkää seksiä, läheisyyttä tai vaikkapa fantasioiden täyttämistä tai niiden kaikkien yhdistelmä.

Olen jo pitkään opetellut hyväksymään itseni ja rakastamaan itseäni juuri tällaisena kuin olen. Maksullisen seuran käyttäminen ruokki tätä, koska asiansa osaava seuralainen todellakin antaa naisen ymmärtää, että hän on riittävän ihana omana itsenään.

Seksielämäni on täysin uusilla raiteilla. Uskallan olla sängyssä alasti, häpeilemättä ja varmana siitä, että kelpaan. Uskallan olla myös paljon aiempaa seksuaalisempi – ja Nainen isolla N-kirjaimella.

Maria, 52, toimistotyöntekijä

”Estoisesta kodinhengetärvaimosta tuli uskalias seksikumppani”

Erosin miehestäni kahdeksan vuotta sitten. Asun itsekseni, kolmesta lapsesta nuorin asuu kanssani joka toisen viikon.

Olen aina ollut hyvin perhekeskeinen ja tehnyt kaikkeni lasten hyvinvoinnin ja kodin hengen luomiseksi. Avioliitossa laitoin kotia ja hoidin lasten puuhat ja harrastukset. Omat harrastukseni jäivät kodin pyörittämisen alle – unohdin itseni.

Olin valtavan väsynyt ja voin huonosti. Aloin lihoa ja itsetuntoni romahti joka kerta alemmas mieheni huomauttaessa asiasta. En osannut vaatia aikaa itselleni ja hyvinvoinnilleni. Yhteydenpito ystäviin jäi ja olin pettynyt itseeni koko ajan. Olin liian kiltti joka suuntaan.

Yritin myötäillä myös miestäni, joka valitti ulkonäöstäni, saamattomuudestani ja siitä, etten jaksanut kiinnostua seksistä. En enää ollut hänelle tyydyttävä vaimo.

Mieheni jokainen huomautus ulkonäöstäni sai minut epävarmemmaksi itsestäni. En voinut nauttia elämästä, saati seksistä, sillä häpesin ulkomuotoani. Seksi tuntui uhkalta. Koin siinä huonommuutta.

Mieheni uhkaili erolla usein. Viimein olin jo itsekin niin väsynyt tilanteeseen, että totesin sen olevan paras vaihtoehto. Tajusin, etten ollut ollut oma itseni enää vuosiin enkä pitänyt siitä, millainen olin hänen kanssaan.

Avioero oli vapauttava kokemus.

Meni pari vuotta, etten kaivannut elämääni miestä, suhdetta tai seksiäkään. Haavojen parantuessa huomasin, että minussa heräsi kaipuu toisen lähelle.

Ensimmäiset nettitreffit olivat pettymyksiä. Pohdin, että huoliiko minua kukaan koskaan ja olenko niin huono seksissä, etten kelpaa kenellekään.

Vuosien varrella tapasin miehiä, joiden kanssa harrastin seksiä. Huomasin, että etsin naiivisti suurta rakkautta, sielunkumppanuutta ja turvallista syliä, mutta miehet etsivät seksiä ja panoa. Harva mies uskaltaa puhua seksistä ja toiveistaan etukäteen. He eivät nauti pitkästä esileikistä ja rauhallisesta ja rakastelusta.

Viime syksynä sydänsuruissani törmäsin nettisivustoon, jossa mainostettiin kaipaamaani huomiota naisena. Laitoin sähköpostia asiaa miettimättä. Postini oli kuin pieni huokaus, että löytyisikö joku, joka huomioisi minua edes hetken, vaikka maksusta.

Ihmeekseni henkilö vastasi. Pääsimme viesteissämme hyvin intiimille tasolle: joku oli oikeasti kiinnostunut siitä mitä haluan. Sovimme pian tapaamisen.

Jännitin, että millainen mies minua olisi vastassa. Mielessäni väijyi kuva pervosta, joka on virittänyt tapaamispaikkaamme salaisia kameroita. Suurin pelkoni taisi olla se, että mies kääntyy jo minut nähdessään kannoillaan ja toteaa minun olevan niin ruma, ettei edes maksusta harrasta seksiä kanssani.

 Olen kertonut seksin ostamisestani muutamalle ystävälleni. Palaute on ollut yllättynyttä, mutta positiivista. Olen kannustanut kokeilemaan, jos se on mahdollista.”

Tapaamisemme oli tervehdyttävä. Tajusin, että osaan nauttia seksistä ja heittäytyä mukaan. Mies osasi helliä minua kuten toivoin ja opetti minut nauttimaan myös uusista asioista. Ja mikä parasta, hänkin tuntui nauttivan.

Pystyin puhumaan hänelle asioita, joita en ollut jakanut kenellekään. Tapaamisemme jatkui seuraavaan aamupäivään. Varasin uuden tapaamisen lähes saman tien.

Tapaamisillamme on väliä kuudesta viikosta kahteen kuukauteen. Olen oppinut paljon itsestäni ja se on myös vahvistanut itsetuntoani.

Koska nykyinen on–off-parisuhteeni on häilyvä, kaipaan palvelua edelleen. Haluaisin nauttia siitä kuukausittain. Koska olen melko pienipalkkaisessa työssä ja itsenäisesti yrittänyt huolehtia lapsistani, ei talous ole tähän taipunut.

Olen harrastanut seksiä nyt myös muiden miesten kanssa ja uskaltanut olla avoimempi ja rohkeampi. Joskus naurattaa, että näkisipä entinen mieheni minut nyt – estoisesta ja ahdistuneesta kodinhengetärvaimosta on tullut rohkea ja uskalias seksikumppani, joka nauttii seksistä!

Läheiseni eivät tiedä asiasta. Ystäväni eivät sitä ymmärtäisi, koska ovat vakiintuneissa parisuhteissa. He eivät ole kokeneet pitkän sinkkuuden yksinäisyyden kipua. Uskon, että he paheksuisivat, että horjutan talouttani huuman hetkillä.

Maksullista seuraa suosittelen naiselle, joka haluaa löytää seksin ilon. Tunne oli kuin pitkän erämaavaelluksen jälkeen pääsisi virvoittavalle lähteelle.

Taina, 41, työskentelee koulutusalalla

”Maksullisesta nainen saa mitä tilaa”

Olen eronnut 20 vuotta kestäneestä avioliitosta ja minulla on lapsia.

Pian eron jälkeen törmäsin netissä maksulliseen mieheen. Silloin ajattelin ensimmäisen kerran, että voisin ostaa seksiä, sillä pitkästä liitosta huolimatta seksikokemukseni olivat hyvin vähäiset.

Mietin asiaa viikon. Ainoa kynnys, joka minun piti ylittää, oli, että voinko luottaa mieheen. Ajattelin, että jos tätä haluan kokeilla, niin sen aika on, kun olen sinkku. Halusin kokeilla seksiä ihan vain seksin takia – ilman, että se olisi riippuvaista tunteista tai ihmissuhteista. Halusin kokea oikeasti hyvää seksiä ja selvin päin.

Seksin lisäksi halusin saada ennen kaikkea myös läheisyyttä ja tunteen siitä, että ”kelpaan”. Mikä onkaan sen varmempaa kuin maksaa siitä.

Ensitapaamisemme kesti noin 20 tuntia ja se oli todella positiivinen kokemus. Jännitin tietysti aluksi ihan hirveästi. Kaikki oli kuitenkin jotenkin niin luontevaa.

Kohtaaminen oli tietyllä tavalla hyvin avoin. Ennen noloiksikin kokemistani asioista oli helppo puhua luontevasti. Lisäksi oli mukavaa saada palautetta tietyistä asioista.

Jälkeenpäin olo oli tyyni ja rauhallinen, olin täynnä läheisyyttä ja hyvää oloa.

Olen ostanut seksiä tuon yhden ainoan kerran. Harkinnassa on kyllä ollut, että voisin ostaa uudestaankin. Maksullisen seksin ostaminen toi minulle lisää itsevarmuutta ja uskoa itseeni.

Tuon kohtaamisen jälkeen olen harrastanut seksiä muidenkin miesten kanssa. Nyt kun en ole parisuhteessa, on seksikumppaneita ollut useampia. Tällä hetkellä on tosin yksi vakituinen, hän riittää toistaiseksi.

Olen kertonut seksin ostamisestani muutamalle ystävälleni. Palaute on ollut yllättynyttä, mutta positiivista. Olen kertonut kokemuksestani ja kannustanut kokeilemaan, jos se suinkin on mahdollista.

Se, että voin naisena ostaa seksiä silloin kun siltä tuntuu, on aivan loistava asia. Ajattelen myös, että mies, joka tällaiseen ryhtyy työkseen, tietää varmasti mitä on tekemässä. Silloin todennäköisesti nainenkin saa ”sitä mitä tilaa”.

Katri, 47, työskentelee teknisellä alalla

Naisten nimet on muutettu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?