Mies houkutteli vaimon ja lastenhoitajan samaan sänkyyn – avioerojuristit paljastavat hulluimmat erot - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies houkutteli vaimon ja lastenhoitajan samaan sänkyyn – avioerojuristit paljastavat hulluimmat erot

Joskus myös vaimo voi päätyä yhteen lastenhoitajan kanssa.

Mies sai haluamansa, kun vaimo ja lastenhoitaja olivat molemmat tarpeeksi humalassa – mutta huonostihan se päättyi.­

15.6.2017 13:04

Suomalaisten avioliitot ajautuvat karille herkimmin lomien jälkeen, kirjoitti Ilta-Sanomat pari vuotta sitten. Tämän saattaa päätellä Tilastokeskuksen tiedoista, joiden mukaan vuoden mittaan jätettyjen avioerohakemusten määrissä näkyy piikit tammi- ja elokuun kohdalla.

Suomessa avioliitot päättyvät useimmiten kaikeksi onneksi varsin rauhallisissa merkeissä. Toista se on Yhdysvalloissa.

Women’s Health kysyi avioerojuristeilta, millaisia ovat olleet käsittämättömimmät tapaukset, joita he ovat urallaan kohdanneet. Poimimme joukosta kolme tapausta.

”Asiakkaani harrastivat seksiä kokoushuoneessamme”

Newyorkilainen lakimies James Sexton kertoo kokemuksestaan:

”Edustin kuusikymppistä naista, jolla oli meneillään riitaisa avioero seitsemänkymppisen miehensä kanssa. Mies petti vaimoaan nuoremman naisen kanssa, mikä harmitti minua. Toivoin mielessäni, etteivät miehet tuossa iässä enää tekisi tuollaista.

Joka tapauksessa, puolentoista vuoden raastavan avioeroprosessin jälkeen he allekirjoittivat eropaperit. Heti kirjoittamisen jälkeen he kysyivät minulta, voisivatko he olla hetken kahdestaan, joten näytin heille vapaan kokoushuoneen.

En ajatellut asiaa sen enempää. Heillä oli lapsenlapsia, mies oli psykologian tohtori ja vaimo asianajaja. Ajattelin, että he vain halusivat puhua ja käsitellä asiaa.

Noin 15 minuutin jälkeen kävelin kokoushuoneen ohitse, jolloin kuulin äänen, joka kuulosti huonekalun siirtämiseltä. En ajatellut koputtaa, vaan avasin vain oven.

He olivat selvästi juuri harrastaneet seksiä, sillä nainen veti hamettaan alaspäin ja mies housujaan ylöspäin.

Pyysin anteeksi ja peruutin saman tien pois huoneesta. Ilmeisesti he halusivat kokea tämän vielä kerran yhdessä tai ehkä he vain kiduttivat toisiaan kanavoimalla jäljellä olevan aggressionsa seksiin.”

”Rikkaat asiakkaani kuluttivat 30 000 dollaria taistelussaan perheen koirasta”

Toinen newyorkilainen lakimies Val Kleyman kertoo hänen ikimuistoisimman tarinansa:

”Edustin varakasta viisikymppistä manhattanilaismiestä. Pariskunnalla ei ollut lapsia, mutta heillä oli paljon varallisuutta, kuten kiinteistöjä ja koruja, jotka meidän piti jakaa heidän kesken.

Kesti noin puoli vuotta, että saimme omaisuuden jaettua. Pariskunta oli varsin yhteistyökykyinen siihen asti, kunnes oli aika päättää heidän kahden lemmikkinsä kohtalo.

Ongelmia aiheutti se, että sekä mies että vaimo tahtoi ehdottomasti perheen koiran, mutta kumpikaan ei halunnut papukaijaa. Saimme selville, että mies oli jopa opettanut papukaijan sanomaan sanat ”vaimoni on huora”.

Loppujen lopuksi pariskunta suostui koiran yhteisomistajuuteen, jolloin koira viettää aina kolme viikkoa kerrallaan toisen luona. Papukaija taas vietiin sukulaiselle.

Riitelyn vuoksi heillä meni 30 000 dollaria oikeuskuluihin. Tuolla rahalla olisi voinut auttaa niin montaa koditonta eläintä!”

”Vaimo jätti miehensä lastenhoitajan takia”

James Sextonilla on toinenkin tarina kerrottavaksi:

”Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen mies yritti alkaa vakuutella perheen lastenhoitajaa kolmen kimppaan väittäen, että hänen vaimonsa olisi asiasta innoissaan. Vaimolleen hän ei asiasta kuitenkaan mitään kertonut.

Mies oli finanssialalla ja vaimo oli lääkäri. Sama lastenhoitaja heillä oli ollut siitä asti, kun heidän ensimmäinen lapsensa syntyi neljä vuotta aiemmin.

Lopulta lastenhoitaja lähestyi vaimoa, joka kuitenkin sanoi tämän olevan sopimatonta. Muutamaa kuukautta myöhemmin kolmikko kuitenkin joi itsensä niin humalaan, että he päätyivät miehen toivomaan kolmen kimppaan.

Tämän jälkeen sitä tapahtui uudestaan säännöllisesti ja mies oli onnellinen siitä, että saavutti haluamansa. Tätä kesti siihen saakka, kunnes vaimo ilmoitti hänen ja lastenhoitajan olevan rakastuneita toisiinsa ja että vaimo jättäisi miehensä.

Oikeuskäsittelyn jälkeen vaimo sai lastensa ensisijaisen huoltajuuden. Nyt kolme vuotta myöhemmin vaimo ja lastenhoitaja ovat yhä yhdessä, he tosin palkkasivat uuden lastenhoitajan.”

Onko sinun eroprosessisi saanut yllättäviä piirteitä? Mitä tapahtui? Kerro tarinasi alla kommenteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?