Naiset kertovat kuinka kipeää tekee, kun mies ei halua seksiä: ”Ehkä en ole tarpeeksi kaunis” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Naiset kertovat kuinka kipeää tekee, kun mies ei halua seksiä: ”Ehkä en ole tarpeeksi kaunis”

Ilta-Sanomien naislukijat haluaisivat seksiä useammin, kuin kumppaninsa.

Seksihalujen kohtaamattomuus voi olla paha paikka parisuhteessa.

26.5.2017 19:00

Ilta-Sanomat uutisoi muutama päivä takaperin, että puolet suomalaisista haluaa seksiä vähintään kaksi kertaa viikossa.

Kaalimato.com:n teettämässä kyselytutkimuksessa kerättiin tietoa 1 005 täysi-ikäiseltä suomalaiselta.

Artikkeli herätti kiivasta keskustelua IS:n kommenttiosiossa, jossa lukijat kertoivat avoimesti omista seksihaluistaan.

Vaikka tutkimuksen mukaan miehet haluavat seksiä useammin kuin naiset, IS:n lukijoiden joukosta löytyi erikoisen paljon rouvia ja neitejä, joille petipuuhat maistuisivat useammin kuin heidän kumppaneilleen.

Kerran tai pari viikossa

Yli puolet Kaalimadon kyselyyn vastanneista miehistä oli sitä mieltä, että sopiva määrä seksiä on 2–3 kertaa viikossa tai useammin. Naisista 38 prosenttia halusi seksiä yhtä usein.

”Joinain viikkoina vaikka joka päivä, toisena taas joka toinen päivä. Näin se menee, ei ole tasaiset halut. Mies haluaa harvemmin”, kirjoittaa nimimerkki haluttaahan tuo.

”Jaa meillä taas minä haluan enemmän kuin mies, mielellään pari kertaa viikossa tai enemmän, mutta ei aina toteudu”, kertoo puolestaan nimimerkki T.M.

”Minä haluaisin kerran viikossa, mutta nuorempi mies venyttää väliä jo useisiin viikkoihin. Kun vielä muukin läheisyys puuttuu, ei pian enää rakkaus ja kumppanuus riitä. Teknisesti oiva suoritus kaikkine vaiheineen, mutta ei mitään sylittelyä rakastelun päätyttyä, tätäkin kaipaisin”, suree Toisen syliin.

Lääkitys rajoittaa

Toisille pelkkä halujen kohtaaminen ei riitä, vaan on otettava muitakin asioita huomioon.

”Haluaisin useamminkin (eli ainakin kahdesti viikossa), mutta en halua rasittaa rakkaani elimistöä erektiolääkkeen liiallisella käytöllä. Olemme jo ikäihmisiä, joten ilman ei valitettavasti onnistu. No, kerta viikossa on parempi kuin ei ollenkaan”, sanoo nimimerkki Päivänkukka.

Vaikka joka päivä

Kyselyyn vastanneista kuusi prosenttia harrastaisi mieluusti seksiä kumppaninsa kanssa kerran päivässä.

”Haluaisin seksiä vaikka joka päivä, miehelleni riittäisi kerran tai kaksi viikossa. En tiedä mistä johtuu, ehkä en ole tarpeeksi kaunis, urheilullinen, älykäs, hyvä sängyssä tai jotain muuta vikaa hänen mielestään. Muilta kyllä tulee joskus kehuja, ei häneltä. Joinain päivinä itsetunto on aika alhaalla kun toinen ei halua minua”, harmittelee Tinu.

”Seksi kelpaisi vaikka päivittäin. Oma mies ei enää herätä haluja; ulkoinen olemus kuvottaa, henki alkanut haista, koko ajan tabletti tai kännykkä kädessä, ei minkäänlaista läheisyyden osoitusta”, kirjoittaa nimimerkki Seksin puutteessa.

Tutkimuksen mukaan 14 prosenttia naisista pitää viehättävän näköistä partneria hyvän seksin kriteerinä. Miesten keskuudessa sama luku oli liki kolmanneksen

Antaisi jos voisi

Nimimerkillä Yksineläjä olisi sitä mitä antaa, jos vain ottaja olisi.

”Haluaisin elämääni miehen, jota rakastaa, joka rakastaisi. Arvostaisin yhdessäoloa ja läheisyyttä. Seksiä kaipaan. Ja kovasti kaipaankin. Jos saisin unelmien miehen elämääni, niin rakastelisin mielelläni aamuin, illoin joka päivä”, hän lupailee.

Tutkimuksen mukaan suomalaiset pitävät seksin tärkeimpänä piirteenä rakkautta (22 %). Yli puolet oli sitä mieltä, että kiireetön seksi (55 %) ja tuttu partneri (51 %) ovat hyvän seksin kriteerejä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?