Pitkä ja raamikas, ei bodaria tai ananastukkaa – tällaisesta miehestä syttyy suomalainen nainen - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Pitkä ja raamikas, ei bodaria tai ananastukkaa – tällaisesta miehestä syttyy suomalainen nainen

Kuvituskuva
Julkaistu: 5.5.2017 14:27

Nyt naiset kertovat, mihin asioihin he kiinnittävät miehissä huomiota.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin asioista, joihin suomalaiset miehet kiinnittävät naisissa huomiota. Eri ruumiinosien koot jakoivat mielipiteitä, mutta monet mainitsivat myös luonteen tärkeyden.

Jutun yhteydessä olleeseen kysymykseen ”Onko ulkonäöllä väliä?” on vastannut yli 17 000 lukijaa. Näyttäisi siltä, että lähes 90 prosenttia on sitä mieltä, että ulkonäöllä on väliä.

Vaikka mielipiteet vaihtelevatkin yksilöiden välillä, oli kommenttikentässä havaittavissa myös yhteneviä teemoja. Tässä ovat asiat, joista suomalaisnaiset pitävät miehessä.

”Luonteen kauneus on tärkein”

Nimimerkki sielunkauneus ratkaisee kirjoitti, että luonne on tärkein asia.

”Jos etsii pidempiaikaista kumppania, niin luonteen kauneus on tärkein. Pyllyn kanssa ei oikein keskustella ja narisijaa en nurkkiini huoli. Jos ihminen ei löydä kumppanistaan hyvää sanottavaa, niin antaa olla.”

”Kukkakepit eivät miellytä”

Nimimerkki niittääsitämitätoivoo korosti miehekkyyttä.

”Arvostan miehessä pituutta, miehekkäitä kasvojen piirteitä sekä kokonaisvaltaista miehekästä kokoa ja hartioiden leveyttä. Kukkakepit eivät miellytä alkuunkaan.”

Myös nimimerkki Asdfd korostaa miehekkyyttä:

”Itse tykkään, että miehen pitää olla oikeasti miehekkään näköinen: pitkä ja harteikas, parta, joko kalju tai sitten lyhyet perushiukset (ei mitään ananasta tai pitkää tukkaa). Ei tarvitse kuitenkaan mikään bodari ja överilihaksikas olla – pieni pömppiskin saa olla, kunhan kuitenkin kohtuudessa pysytään.

Ja kädet miehekkäät ja isot, ei pitkät kapeat sormet ja ihan ehdoton ei pitkille kynsille! Ja kun nyt naisistakin arvioitiin tissit ja pylly, niin miehen varustuksen koolla on väliä. Ei saa olla liian pitkä, sattuu sellainen.”

”Liian treenattu ei innosta”

Nimimerkki Ilopilleri pitää tummahiuksisista miehistä.

”Itse olen kiinnostunut/ihastunut yleensä pitkiin, 185–190-senttisiin miehiin tummalla tukalla – jos on ruskeat silmät, se vie jalat alta heti. Hoikka kroppa, liian treenattu ei innosta, eikä missään nimessä ”bodarit”. Jos sattuu olemaan pilkettä silmäkulmassa ja hymyä sekä huumoria niin ai että!”

”Olkaa hyvät, täydellinen mies”

Nimimerkki Nainen26 kuvaili hyvin yksityiskohtaisesti, millainen on hänelle täydellinen mies.

”Miehellä olisi oltava urheilullinen vartalo, josta näkee että hän harrastaa liikuntaa. Ylitreenatuista lihaskimpuista näkee jo kauas, että heidän elämäänsä ei mahdu muuta kuin oman ulkonäön hiominen. Luonnostaan leveät hartiat, voimakkaat käsivarret, vatsalihakset ja lihaksikas peppu tekevät miehen kropasta haluttavan. Tärkeimmät ovat kuitenkin kasvot: maskuliiniset piirteet, kuten voimakkaat leukaperät ja kulmaluut sekä suora nenä yhdistettynä kauniisiin silmiin ja sopivan täyteläisiin huuliin. Hiukset ja naamakarvoitus mieluiten tumma. Kaikista tärkeimpänä luonnollisesti ystävällinen ja kiltti, mutta itsevarma luonne sekä hyvä huumorintaju. Olkaa hyvät, täydellinen mies.”

”Miehen tulee olla pidempi kuin minä”

Nimimerkkiä N 21 eivät häntä lyhyemmät miehet sytytä.

”Miehen tulee olla pidempi kuin minä. Jostain syystä tämän puuttuminen saa mielenkiinnon lopahtamaan heti. Tumma tai vaalea, sillä ei ole väliä. Ensimmäisenä kiinnitän huomiota yleisilmeeseen, siistiin tyyliin, ryhtiin ja silmiin. Hyvässä kunnossa ja liikunnallinen pitää olla, mutta mikään Bull Jr. -massa ei ole tarpeen. Jos kaiken tämän päällä on vielä hurmaava hymy ja hyvä tuoksu, olen myyty!”

”Pullotukset esille ja vähän äkkiä!”

Nimimerkki M kommentoi sitä, että miesten ulkonäöstä ei puhuta hänen mielestään tarpeeksi.

”Milloin tulee uutisia ja otsikoita siitä, miten kuumia miehiä on myös maailma pullollaan? Milloin meille naisille tulee kuvia miesten pullotuksista, tiukoista pakaroista ja vilautuksista siellä täällä? Miehille on jatkuvasti tarjontaa naisista jotka levittävät julkisuudessa vakojaan, mutta kerran kymmenessä vuodessa naiset saa Pete Parkkosen Kohta Sataa -musiikkivideon ja that's it.

Naiset katselee miehiä ihan yhtä paljon kuin miehet naisia, mutta me emme tee siitä numeroa niin kuin miehet, vaikka mielestäni pitäisi tehdä ja suurella äänellä vielä kaiken lisäksi. Nainen katsoo miehessä niin montaa eri asiaa ja etenkin miehen ulkonäössä nainen huomioi enemmän asioita kuin miehet. Pullotukset esille ja vähän äkkiä!”

”Kapea lantio”

Nimimerkki Kaunis Nainen ei pidä kukkoilevista miehistä.

”Miehessä naisena minua kiehtoo leveät hartiat, vahvat käsivarret, kapea lantio, pilke silmissä ja se ettei kukkoile.”

”Työmies-look vetoaa”

Nimimerkki Kevät Nainen luetteli asioita, joista hän miehessä pitää.

”Miehessä viehättää miehekkäät hartiat ja kädet, peppa ei mikään ladon ovi, ystävällinen ja luonteva katse, suora nenu, parin millin siistitty parta saa hormonit hyrräämään, siisteys, bodarit ei kiinnosta, pieni miesmasu on hellyttävä. Miehen hyväntuoksuinen kosmetiikka (Boss, Mennen…). Jostain syystä työmies-look vetoaa.”

”Yhden naisen komistus”

Kyllä jämpti on näin kertoi oman versionsa hyvännäköisestä miehestä.

”Jaa että millainen mies. No nuorehko, nuorekas vanhempi on ok, hoikka, urheilullinen, hyvin hoidetut pitkähköt hiukset, tumma tai vaalea (ruotsalaiset ok), hyvä keskustelukumppani, hyvät tavat. Viihtyy kaupunkilomilla, konserteissa, urheilukatsomoissa. Yhden naisen komistus. Tässä nyt aluksi, kun kysyttiin.”

”Kiinteä hyvän mallinen peppu”

Urheilullinen ruumiinrakenne on nimimerkille Milla tärkeää.

”Silmät ja kasvot muutenkin. Atleettinen ruumiinrakenne mutta ei mikään lihaskimppu. Ei haittaa jos on vähän pehmeä mieluummin kuin laiha tai kehonrakentajatyyppi. Kiinteä hyvän mallinen peppu. Uimareilla on yleensä sen tyyppinen keho, joka miellyttää. Tällainen mies näyttää hyvältä puvussa ja verkkareissa, ja tietenkin alasti. Niinpä mieheni onkin entinen huippu-uimari.”

”Miehen pitää olla miehen kokoinen”

Nimimerkki Santtuska listasi tarkkaan, mitkä asiat saavat miehessä syttymään.

”Miehen pitää olla miehen kokoinen, ei liian lyhyt ja luikku, mutta ei mikään aivonsa ulos bodannut bodarikaan. Selkä pitää olla leveä. Katse lempeä ja että uskaltaa katsoa suoraan silmiin. Avoin, helposti lähestyttävä, huumorintajuinen, luotettava, joka pystyy huolehtimaan itsestään joka tasolla, niin rahallisesti kun muutenkin.”

Myös nimimerkillä Tuukku oli selkeä vastaus valmiina:

”Haluan miehen joka on yli 185 cm, ruskeat hiukset ja ruskeat silmät, kauniit valkoiset hampaat, iso varustus, mieluiten lihaksikas, hyväpalkkainen, korkeakoulututkinto, komea, hauska, tykkää eläimistä ja lapsista, luotettava, rehellinen, ei juo paljoa.”

“Iloiset silmät”

Monet naisista mainitsivat silmät tärkeänä seikkana. Näin tekivät myös Ansku ja Lissu.

”Itsevarma olemus – tietää kuka on, eikä esitä mitään. Iloiset silmät. Mies ei saa olla liian huoliteltu ja laitettu, sillä jos miehellä menee enemmän aikaa peilin edessä, niin voi nolous. Sopivan sporttinen kroppa, ei tarvitse olla liiankaan timmi. Hiuskuontalolla ei niin väliä, rohkeasti vaan kaljuksikin, jos se sopii pään muotoon”, Ansku kommentoi.

”Miehessä tykkään pyöreistä silmistä lähellä nenää. Kiharat hiukset on ihanat! Tai hiukset ylipäätään. Sopusuhtainen vartalo. Ei liian laiha- mutta ei mikään pallomahakaan. Pitkä mieluummin kuin pätkä. Romanttinen, kiltti ja hauska vie sydämeni”, Lissu kirjoittaa.

Tuoreimmat osastosta