”I want to f**k you tonight” – 45-vuotias suomalaisnainen avasi Tinderin Kreikassa ja se oli menoa

Monien mielestä Tinder on kiva tapa etsiä reissussa seuraa, mutta erikoisiinkin ehdotuksiin siellä törmää.

5.5.2017 19:00

”I want to fuck you tonight.”

Tähän viestiin kiteytyi 45-vuotiaan suomalaisnaisen Tinder-kokemukset Kreikassa. Hän kertoi Me Naisissa, kuinka oli nuorten miesten suosiossa lomansa aikana. Vajaan vuorokauden aikana tuli 47 matchia, vaikka hän pitää itseään supernirsona.

– Miehet aloittivat kohteliaan keskustelun hyvällä englannilla. Lyhyessä ajassa moni pyysi kahville, osa antoi puhelinnumeronsa, osa aloitti reippaan flirttailun: ”Näytät siltä, että olet helliä suudelmia vailla”, nainen kuvaili lomatunnelmiaan.

Lomalla oli loistava vaikutus hänen Tinder-elämäänsä, johon tuli uutta leikkisyyttä ja flirttiä. Mutta välillä deittimaailmassa tapahtuu niin hämmentäviä asioita, että ne voisivat olla kuin huonosta sketsistä.

Me Naiset kysyi Tinderiä käyttäviltä naisilta heidän kokemuksistaan ulkomailta. Millaista on Tinder-tyyppien treffailu esimerkiksi Intiassa ja Japanissa?

59 vietnamilaista supertykkäystä

”Olin lomalla äskettäin Vietnamissa, jossa päätin kokeilla Tinderiä. Olin yhdistänyt palveluun Instagram-kuvani, mikä oli suuri virhe! Yhtäkkiä minulle alkoi tulla hurjasti uusia Instagram-seuraajia.

Lisäksi paikalliset lähettivät viestejä Instaan ja olivat kaivaneet jostain esiin myös Facebook-profiilini, sillä aloin saada kaverikutsuja ja viestejä sinnekin. En tietenkään vastannut kenenkään viesteihin enkä tykännyt profiileistakaan. Aamulla oli jännä katsoa puhelinta, joka ilmoitti lähes jokaisena päivänä paristakymmenestä uudesta supertykkäyksestä.”

Nainen, 39

Seksifantasioita Intiassa

”Intiassa Tinder-miehet olivat erittäin kiinnostuneita BDSM-seksistä. Olin yksin reppureissulla pari vuotta sitten Goalla, jossa käytin Tinderiä lähinnä aamiais- ja illallisseuran etsimiseen. Kerroin profiilissanikin, että en ole hakemassa romanssia – vaan ravintolaseuralaista. Mutta pelkkää ruokaseuraa en koskaan saanut, sillä kymmenet miehet aloittivat keskustelun Tinderissä seksiaiheilla.

Lieneekö Fifty Shades of Grey -elokuvan ansiota, kun intialaiset olivat ainakin silloin niin kiinnostuneita makuuhuoneen roolileikeistä. Yksikin mies vaikutti melkein pettyneeltä ensitreffeillämme, kun hän ihmetteli: 'Mitä, ettekö te kaikki eurooppalaiset harrastakaan SM-seksiä?'”

Nainen, 33

Japanilainen hurmaa norpalla

”Japanissa minulla oli hämmentävä Tinder-keskustelu paikallisen naisen kanssa. Tai ei se varsinaisesti mikään keskustelu ollut, koska meillä ei ollut yhteistä kieltä. Nainen ei osannut ilmeisesti sanaakaan englantia, enkä minä sanaakaan japania. Eikä siinä ehtinyt alkaa mitään ”moi, miten menee” -lauseita googlailemaan, koska piti reagoida nopeasti.

Nainen aloitti kuitenkin keskustelun lähettämällä giffin. Taisi olla lumessa pyöriskelevä norppa. Ihan söpö oli, mutta mitä siihen nyt voi vastata?

Päädyin vastaamaan jollain yhtä hassun hauskalla giffillä, jota Tinder sattui siinä tarjoamaan. Kyllä me vielä toiset giffit lähetettiin, mutta siihenhän se sitten tyssäsi. Hyvä niin, koska jakelin Japanissa sydämiä vähän turhan avokätisesti.” Nainen, 35

Perhedeiteille Balilla

”Kävin Balilla muutamilla Tinder-treffeillä ja opin mielenkiintoisia asioita paikallisesta kulttuurista niiden avulla. Jo ensimmäisillä treffeillä balilaismiehet haluavat sänkyyn, ja toisilla treffeillä he mielellään esittelevät deittinsä perheellensä. Mitäköhän tapahtuu kolmansien treffien jälkeen? En edes halua ajatella, sillä olin reissussa ja halusin pelkästään tutustua uusiin ihmisiin sekä pitää hauskaa. Paikallisten kielitaito oli vähän ongelma, mutta aina sitä pystyi jotenkin kommunikoimaan.

Moni seuraa etsivä paikallinen osoittautui myös varatuksi ja kehuskeli seksitaidoillaan jo profiilitekstissä. Huomiota herättävin piirre oli kimppakivan etsiminen.”

Nainen, 42

Lue myös:

Maiju, 32, on käynyt yli 60 Tinder-treffeillä: paljastaa nyt, millaisia tyyppejä kannattaa varoa

8 kiusallista Tinder-mokaa – ja ratkaisut niihin

Naisten terveiset miehille: tiedä vähintään tämä naisen alapäästä

Tämä on rohkein seksikokemukseni: naiset kertovat

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?