4 merkkiä siitä, että olet löytänyt itsellesi täydellisen kumppanin - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

4 merkkiä siitä, että olet löytänyt itsellesi täydellisen kumppanin

Samanlaisen huumorintajun jakaminen suhteessa on tärkeää.

Samanlaisen huumorintajun jakaminen suhteessa on tärkeää.

Julkaistu: 14.4.2017 15:48

Itselle sen oikean löytäminen voi joskus ottaa aikaa.

Treffeille meneminen tuntemattoman ihmisen kanssa jännittää. Käyt mielessä ajatuksia siitä, millainen ihminen on, onko teillä mitään yhteistä ja tuleeko vastaan paljon kiusallisia hiljaisia hetkiä.

Keskustelun alkaessa huomaat usein helposti, tuntuuko ihminen sinulle sopivalta. Jos tunnet välillänne yhteyden, alat jo vähitellen ajatella mahdollista yhteistä tulevaisuutta.

AskReddit-keskusteluryhmässä ihmiset jakoivat kokemuksiaan siitä, mitä pidetään hyvinä asioina parisuhteessa. Yhteisiksi asioiksi nousivat yhteys, sosiaalisuus ja samanlaisen huumorintajun jakaminen.

Marie Claire -lehti keräsi keskustelusta yhteen neljä merkkiä siitä, että olet löytänyt itsellesi täydellisen kumppanin.

1. Hän tulee ystäviesi kanssa toimeen

Monet mainitsivat tärkeäksi asiaksi sen, että kumppanisi tulee toimeen ystäviesi kanssa.

”Hän pyrkii tulemaan toimeen ystäviesi kanssa ja haluaa tutustua heihin, varsinkin niihin, jotka ovat samaa sukupuolta”, nimimerkki pdxemf kirjoittaa.

2. Nauratte samoille asioille

Kiusallisia tilanteita ovat ne, kun heität ilmaan vitsin, joka ei naurata toista laisinkaan. Samanlaisen huumorintajun jakaminen nouseekin erittäin tärkeäksi asiaksi hyvässä parisuhteessa.

Nimimerkki fuschszugzwang kirjoittaa näin hyvästä kumppanista:

”Kun olet kertomassa vitsin, ja kumppanisi sanoo sen vain muutamaa sekuntia ennen sinua.”

”Samalla aaltopituudella oleminen on todella tärkeää. Samanlaisten vitsien kertominen ja samanlaiset reaktiot asioihin ovat hyvään parisuhteeseen kuuluvia juttuja”, nimimerkki missevanna kirjoittaa.

3. Kommunikaatio toimii

Erimielisyyksien ja yhteisistä asioista sopimiseen tarvitaan toimivaan kommunikaatiota. Jos ette pysty keskustelemaan avoimesti, monet riidat voivat jäädä sopimatta ja kalvaa suhdetta.

”Kun riitelette, ratkotte yhdessä ongelmia. Totta kai tunteet kuumenevat välillä, mutta on olemassa tietty kohteliaisuuden ja kunnioituksen rima, jota ei ylitetä, ja yritätte molemmat tunnistaa esteitä ja konflikteja ja ratkaista niitä”, nimimerkki baliness10 kirjoittaa.

4. Hän on aidosti kiinnostunut elämästäsi

On tärkeää, että toista kiinnostaa, miten sinulla menee – onko töissä raskasta tai oletko kokenut onnistumisia. Jos toinen puhuu ainoastaan itsestään, voi se olla huono merkki.

”Kun hän kiinnittää huomiota sinuun ja muistaa pieniä asioita, joita olet sanonut aiemmin”, nimimerkki lilbeanies kuvailee hyvää kumppania.

Treffeillä kannattaa olla oma itsensä, mutta noudattaa kuitenkin muutamia ohjeita hyvän kuvan antamiseksi. Ilta-Sanomat kertoi aiemmin vinkeistä, joilla miehet voivat tehdä vaikutuksen naiseen. Käy lukemassa vinkit täältä.

Mikä sinusta on tärkeintä hyvässä parisuhteessa? Kerro mielipiteesi kommenttikentässä!

Tuoreimmat osastosta