Mies, näin teet vaikutuksen naiseen – 5 vinkkiä toiselta mieheltä

Ota myyntimiehen asenne ja neljä muuta vinkkiä miehille mieheltä.

8.4.2017 19:13

Perhe- ja avioliittoterapeutti Mikko Kemppe laati miehille ohjeet treffeille ja deittailuun, jotta sukupuolten välille ei syntyisi turhia väärinymmärryksiä.

– Uskon voivani tarjota uusia oivalluksia heille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään heteroseksuaalisen monogaamisen suhteen ja ymmärtämään sekä omaa että toista sukupuolta tästä perspektiivistä, Kemppe sanoo.

1. Osoita aito kiinnostuksesi

”Miehenä voi olla vaikea ymmärtää, kuinka suuren vaikutuksen voit tehdä deittikumppaniisi pelkästään sillä, että keskityt osoittamaan kiinnostuksesi. Treffeillä kannattaa siis keskittyä mielenkiintoisen keskustelun rakentamiseen ja täyden huomion antamiseen.

Parhaiten voit toteuttaa tämän keskittymällä kumppanissasi juuri niihin seikkoihin, joista olet aidosti kiinnostunut, ja pyrkimällä ymmärtämään kuka kumppanisi on, mistä hän on tullut sekä miten hän elämänsä kokee ja ymmärtää. Kysy kysymyksiä ja kuuntele tarkasti.”

2. Soita tai lähetä viesti seuraavana päivänä

”Usein me miehet ajattelemme treffejä työhaastatteluna. Eihän kukaan haluaisi näyttää niin epätoivoiselta, että heti ensimmäisen haastattelun jälkeen soittaisi kysyäkseen saiko töitä?

Treffit ovat kuitenkin eri asia. Miehinä meidän voi olla vaikea ymmärtää, kuinka paljon nainen voi arvostaa lyhyttäkin soittoa, tekstiviestiä tai someviestiä treffien jälkeen.

Jos et ole varma mihin suuntaan haluat deittailua viedä, viesti voi silti ilahduttaa naista. Voit kertoa viestissäsi niistä asioista, joista aidosti nautit hänessä ja hänen kanssaan. Viestin ei tarvitse tarkoittaa muuta.

Voit kirjoittaa esimerkiksi näin:

“Moikka, halusin vaan laittaa viestiä, että sun seura oli kyllä tosi ihanaa. Olisi mahtavaa nähdä taas pian. Olen nyt muutaman päivän matkoilla, mutta soitellaan loppuviikosta.”

On parempi kirjoittaa rehellisesti kuin pelata manipuloivia pelejä.”

3. Kuinka lopettaa tapailu?

”Monet miehet kysyvät minulta suhteen lopettamisesta.

Naiset eivät usein ymmärrä, kuinka me miehet syvimmillämme emme halua loukata naisen tunteita, mutta me kuitenkin typeryyttämme päädymme monesti niin tekemään.

Ehdottomasti paras tapa lopettaa treffailu on kertoa siitä rehellisesti ja suoraan.

Mieti ensin, miksi haluat lopettaa tapailun. Tähän kannattaa varata aikaa, sillä se auttaa sinua myös ymmärtämään itseäsi.

Onko kyseessä se, ettet tuntenut kemiaa välillänne esimerkiksi fyysisellä, emotionaalisella tai mentaalisella tasolla? Vai liittyykö syy elämäntilanteeseen? Oletko juuri eronnut ja haluat ottaa aikaa itsellesi? Onko työssäsi kiireinen ja stressaava jakso, oletko alkanut tapailla toista naista tai oletko muuttamassa paikkakunnalta… Mietinnän jälkeen kannattaa kertoa totuus. Esimerkiksi näin: “Moikka, halusin sanoa, että on ollut tosi ihanaa tavata sua ja olen nauttinut tosi paljon meidän keskusteluista, mutta en ole kokenut kuitenkaan täysin sitä kemiaa, mitä itse olen etsimässä. Halusin vain sanoa tämän sinulle, että et jää miettimään, jos en sinulle enää soita tai lähetä viestiä. Toivon silti sinulle kaikkea parasta, ja varmaan jossain törmäilläänkin.”

Tällainen on kohteliasta, jos olette tapailleet vain pari kertaa. Jos olette tapailleet jo viikkoja tai kuukausia, siinä tapauksessa on kohteliaampaa soittaa ja pidemmissä suhteissa sinun tulee puhua tästä henkilökohtaisesti.

Saatat itse ajatella, että naiset unohtavat, mutta voin kertoa, että naiset paljon luultavammin tulevat muistamaan vuosia kuinka epäkohtelias olit. Ole siis se kohtelias mies, joka muistetaan vuosienkin jälkeen rohkeutensa, suoruutensa ja rehellisyytensä ansiosta.”

4. Omaksu myyntimiehen asenne

”Naiset voivat olla miehille todella hämmentäviä. Usein naiset kertovat mielenmaailmastaan miehille esimerkiksi näin: ’Olisi todella mahtavaa, jos mies olisi kiinnostunut, mutta ei kuitenkaan liian kiinnostunut.

Olisi hienoa jos mies tekisi aloitteita, mutta ei kuitenkaan olisi päällekäyvä.’

Miten tätä tulisi tulkita?

Yksi menestyksen salaisuus treffeillä on aloitteiden tekeminen, treffien järjestäminen tai naisen voittaminen puolelleen kylmän viileällä itseluottamuksella ilman, että takertuu lopputulokseen.

Se tarkoittaa, että uskot itseesi kuin hyvä myyntimies, joka uskoo tuotteeseensa. Tiedät, että asiakas tulisi hyötymään tuotteestasi, mutta et ota mahdollista torjuntaa henkilökohtaisesti. Tiedät, että sinun tulee joskus kolkuttaa useampaa ovea ja harjoitella itseluottamustasi sekä myyntipuhettasi.

Ole siis aloitteentekijä, suunnittele treffit ja ajattele mahdolliset torjunnat vain naisten omaksi menetykseksi ja jatka itsesi kehittämistä niin elämässä kuin treffailussa.”

5. Jos haluat vain seksiä

”On todennäköistä, että joskus löydät itsesi tilanteesta, jossa et ole valmis syvempään suhteeseen mutta olet kiinnostunut seksistä.

Suosittelen olemaan täysin rehellinen. Kerro kumppanillesi, että et ole etsimässä suhdetta, mutta tunnet seksuaalista vetovoimaa häneen ja kysy olisiko hän kiinnostunut yhden illan ilosta. Tätä monet naiset jo käyttävät miesten kanssa varsinkin Suomessa hakiessaan seksiä tai yhden illan suhteita.

Olemalla rehellinen hyödyt myös itse. Ensiksikin säästyt valehtelulta ja huonolta maineelta naisten keskuudessa ja myös itse arvostat itseäsi enemmän.

Toiseksi, jos nainen suostuu ehdottamaasi yhden illan seikkailuun, hänkin voi olla vapautuneempi. Se johtaa parempaan, aidompaan, rehellisempään ja syvempään yhteyteen välillänne ja voitte hyvällä omallatunnolla tutkiskella yhdessä seksuaalisuuttanne.”

Lisää deittivinkkejä miehille Mikko Kempen sivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?