Nelikymppinen Mika myy seksiä sivutyönään – ”tiesin, että olin löytänyt jotain todella hienoa” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nelikymppinen Mika myy seksiä sivutyönään – ”tiesin, että olin löytänyt jotain todella hienoa”

Naisasiakkaat ovat suositelleet nelikymppisen Mikan palveluja ystävättärilleenkin. Itse Mika kokee olevansa eräänlainen terapeutti. – Ammattilainen voi avata seksin suhteen luukkuja, joita ei tiennyt olevan olemassakaan.

30.3.2017 19:00

Kun nelikymppinen Mika lähtee sivutöihinsä, hän valmistautuu kuten moni muukin: käy suihkussa ja varmistaa, että olemus on siisti kaikin puolin. Ennen töihin menoa on myös hyvä levätä riittävästi.

– Lisäksi pyrin olemaan laukeamatta pari päivää ennen tapaamista. Haen sillä sopivaa herkkyyttä alapäähän, että olisin tapaamisessa parhaimmillani, miesseuralaispalveluja naisille tarjoava Mika kertoo.

Sivutöinään naisia tapaava Mika pitää itsestään huolta muutenkin. Hän lenkkeilee ja tekee voimaharjoittelua käsipunnuksien ja kahvakuulan avulla.

– Salilla käyntiä en ole koskaan tuntenut omaksi jutukseni. Fyysinen päätyö luo hyvän pohjan lihaskunnolle.

Miesseuralaisena Mika tekee pääasiassa parin tunnin tai yön yli kestäviä keikkoja. Hänen palveluihinsa kuuluvat seura ja seksi.

Tapaamisissa harrastetaan pääasiassa seksiä, ollaan lähekkäin asiakkaan kanssa sekä keskustellaan luottamuksellisesti kaikesta maan ja taivaan välillä.

– Joskus käymme ulkona syömässä, saunomme ja vietämme iltaa muuten asiakkaan haluamalla tavalla. Pääasiassa kuitenkin seksiä ja läheisyyttä koko rahan edestä, Mika kuvailee.

– Voisi ehkä puhua miesystävä-kokemuksesta. Kanssani voi tehdä kaikkea sitä, mitä miesystävänkin kanssa – ja ehkä vielä paljon enemmänkin.

Estoton naisystävä oli kimmoke

Alkusysäys uudelle sivutyölle tuli, kun Mika oli siviilielämässään seksisuhteessa todella estottoman naisen kanssa. Aikaisemmin seksin harrastaminen oli ollut suorituskeskeisempää eikä niin avointa.

– Seksisuhteessani sain toteuttaa omaa seksuaalisuuttani avoimesti, ilman kiirettä ja tietäen, että se toinen on siinä minua varten ja nauttii siitä itsekin täysin rinnoin. Opin samalla itsekin estottomaksi ja puhumaan seksin aikana.

Kun seksiin tuli rentous, Mika sai partnerinsakin laukeamaan monin eri tavoin.

– Tiesin, että olin löytänyt jotain todella hienoa, joka saattaisi kiinnostaa muitakin naisia.

Mika arveli, että parista hänen ominaisuudestaan olisi hyötyä alalla:

– Olen aina tullut hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olin myös saanut miehisyydestäni hyvää palautetta eli se on hieman normaalia paksumpi.

Mies-escortilla on toki hyvä olla muitakin ominaisuuksia.

– Täytyy olla sosiaalinen, empaattinen, mukava, fiksu, hyväkäytöksinen, komea ja muutenkin fyysisiltä ominaisuuksiltaan riittävä. Täytyy myös osata hyväksyä ihmiset sellaisina kuin he ovat ja viehättyä erilaisista naisista.

Harjoittelu oli seuraava askel miesseuralaisen tiellä.

– Makasin sellaisten naisten kanssa, joiden kanssa en ehkä muuten harrastaisi seksiä, vain nähdäkseni että pystynkö siihen ja sujuuko kaikki niin kuin pitääkin.

 Minulle ei ole väliä sillä, onko asiakas vapaa vai varattu. Jos minut haluaa tavata, on siihen varmasti silloin syynsä.”

Mikan ensimmäinen asiakas oli kaikin puolin mukava. Eroottinen lataus oli kuitenkin jo ennen keikkaa viestitellessä ampunut vähän yli:

– Se purkautui molemminpuolisena kiihkona tapaamisessa. Tapaamiseen oli varattu aikaa kaksi ja puoli tuntia, mutta alun jutteluineen ja lopun suihkussa käynteineen aikaa kului vajaa tunti. Taisi olla uudella kaverilla vähän liikaa intoa.

Mika kertoo olevansa seksin suhteen täysin estoton ja ymmärtäväinen.

– Kanssani on helppo kokeilla erilaisia juttuja ja toteuttaa fantasioita ilman pelkoa siitä, että mitä toinen tästäkin ajattelee. Voin toteuttaa myös hieman erikoisempiakin toiveita, mutta kaiken täytyy tapahtua hyvässä hengessä.

Täysi vaitiolo on Mikan mukaan itsestäänselvyys.

– Minulle ei ole väliä sillä, onko asiakas vapaa vai varattu. Jos minut haluaa tavata, on siihen varmasti silloin syynsä.

Mikan tyypillinen asiakas on 40–50-vuotias:

– Älykäs, sinkku tai epämääräisessä miesystävätilanteessa oleva mukava ja lämminhenkinen nainen. Asiakas haluaa usein monipuolisen ja estottoman seksin lisäksi myös lämpöä ja läheisyyttä, Mika luettelee.

”Pidän asiakkaitani keskivertoa älykkäämpinä”

Vakioasiakkaita Mikalla on muutamia. He haluavat tavata säännöllisen epäsäännöllisesti, keskimäärin ehkä kerran kuussa.

Mikan mukaan hänen asiakkaillaan ei ole oikeastaan mitään muuta yhteistä kuin se, että jostain syystä sopivaa kumppania ei ole vapailta markkinoilta löytynyt.

– On myös käynyt niin, että palveluistani kiinnostunut nainen on ottanut yhteyttä ja olen kannustanut häntä laittamaan seuranhakuilmoituksen tunnetulle sivustolle. Sain parin päivän jälkeen viestin, jossa hän kertoi löytäneensä miesystävän.

– Tulee aina todella hyvä mieli, kun ihminen löytää toisen ihmisen.

Miesseuralaisella on vain hyvää sanottavaa asiakkaistaan.

– Pidän asiakkaitani keskivertoa älykkäämpinä. Moni tuntuu ymmärtävän homman jujun täydellisesti ja he ovat tyytyväisiä, että on mahdollista saada hyvää ja luotettavaa miesseuraa helposti ja vaivattomasti ilman pelkoa ohareista.

– Monilla on myös muita seksikumppaneita, mutta he tahtovat aina välillä minut hyvän ja estottoman seksin takia.

– Usein käy niin, että asiakkaan kanssa syntyy ystävyys ja välit ovat erittäin lämpimät. Kun hänet tapaa taas uudelleen, on kuin tapaisi vanhan hyvän ystävän.

 Uskomatonta kyllä, mutta jotkut suosittelevat. Täytyy olla kyllä melko avoimet välit, että voi tällaisistakin asioista puhua ystävien kesken.”

Miesseuralainen kertoo laittavansa itsensä aina täysillä peliin:

– Olen sanonut asiakkaille, että lopetan hommat sinä päivänä kun en siihen enää pysty. En ala feikata ja asiakas varmasti huomaisi sen nopeasti.

Mika myöntää, että aivan alussa mieli ja tunnepuoli saattoivat olla vähän pyörällä pitkän tapaamisen jälkeen.

– Kun niissä tunteissa ei alkanut leijua, tilanne tasaantui parissa päivässä. Nykyään onnistuneen keikan jälkeen tuntee hyvää oloa asiakkaan puolesta, onnistumisen iloa ja ammattiylpeyttä.

Näiden parin vuoden aikana Mika kertoo oppineensa paljon omasta seksuaalisuudestaan ja saaneensa valtavasti itseluottamusta.

Naisistakin hän on oppinut.

– Heti alkuun tuli selväksi, että jokaisen naisen seksuaalisuus on hieman erilainen. Se, mikä toimi jollekin, ei välttämättä toimi jollekin toiselle.

Tyytyväiset asiakkaat ovat jopa suositelleet Mikan palveluita ystävilleen.

– Uskomatonta kyllä, mutta jotkut suosittelevat. Täytyy olla kyllä melko avoimet välit, että voi tällaisistakin asioista puhua ystävien kesken.

”Monilla komplekseja vartalosta”

Itse Mika kokee olevansa eräänlainen terapeutti.

– Monilla naisilla saattaa olla erilaisia komplekseja vartaloonsa tai alastomuuteen liittyen. Hyväksyn naiset sellaisina kuin he ovat.

– Olen nähnyt erilaisia pyllyjä ja tisuja ja osaan suhtautua luonnollisesti alastomuuteen.

Mikan mukaan se, että asiakkaan kanssa ei ole paineita parisuhteen muodostamisesta, mahdollistaa luontevat välit.

– Olen otettu minulle osoitetusta luottamuksesta, sillä harvoin nainen voi keskustella miesasioistaan tai seksielämästään täysin avoimesti ilman pelkoa leimautumisesta. Minulta löytyy kyllä ymmärtämystä.

Mika on saanut monilta asiakkailtaan palautetta, että yön yli kestävän tapaamisen jälkeen heillä on kylläinen ja rauhallinen olo. Kaikki tarpeet on tyydytetty, eikä läheisyyttä tai toista ihmistä kaipaa pariin kolmeen viikkoon.

Mitä seksiin taas tulee, mikä tiedostaa ja hyväksyy olevansa tietyllä tavalla seksiorja:

– Minulle on täysin selvää, että asiakas on keskipisteenä ja hänen seksuaalinen tyydyttämisensä on etusijalla, Mika kuvailee.

Tällä hetkellä Mika veloittaa parin tunnin tapaamisesta 150 euroa ja yön yli kestävästä tapaamisesta 300 euroa.

– Jokainen määrittää oman hintansa.

Mikan mukaan miesseuralaisten kesken on kilpailua etenkin pääkaupunkiseudulla.

– Jokaiselle alalla toimivalle miehelle suurin haaste on saada kysyntä ja tarjonta kohtaamaan. Itse olen luonut mielestäni toimivan konseptin asiakkaiden ehdoilla ja vastaamaan heidän tarpeitaan.

 Oma asiakaskunta löytyy vähitellen. Ei päivässä, ei viikossa, eikä kuukaudessakaan vaan kuukausien ja vuosien mittaan.”

Mika itse työskentelee Keski-Suomen korkeudella, keikkoja on ollut Oulua ja Helsinkiä myöten.

– Markkinat ovat olemassa, mutta koska seksin julkinen myyminen on kielletty, asiakkaiden hankkiminen on erittäin haasteellista. Siksi useimmat alalle tulevat katoavat nopeasti ja vähin äänin.

Mikan mukaan nopeasta ammatinvaihdosta on turha haaveilla:

– Oma asiakaskunta löytyy vähitellen. Ei päivässä, ei viikossa, eikä kuukaudessakaan vaan kuukausien ja vuosien mittaan.

Hiljaisina aikoina Mika suhtautuu asiaan rennosti.

– Jos kukaan ei ota yhteyttä, silloinhan valtakunnassa on kaikki hyvin. Mielestäni myös naisille täytyy olla tällaisia palveluita ja siksi alalla olenkin.

Miesseuralainen toivoisi, että naisasiakkaat olisivat itsekin aktiivisempia seuran löytymisen suhteen.

– Jokaisen pitäisi mielestäni elämänsä jossain vaiheessa kokeilla alan ammattilaista, koska se voi avata seksin suhteen sellaisia uusia luukkuja, joita ei edes tiennyt olevan olemassakaan.

Kukaan Mikan lähipiiristä ei tiedä hänen sivutyöstään, eikä hän tule koskaan kenellekään asiasta kertomaankaan.

– Eräs asiakas sanoi kerran hauskasti, että siinä on hoitajilla joskus vanhainkodissa ihmettelemistä, kun pappa alkaa kertoa hurjia juttuja elämästään.

Haastateltu esiintyy artikkelissa salaniemellä eikä hän suostunut kuviin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?