8 asiaa, jotka seksikaupan työntekijät haluavat sinun tietävän

Seksivälineliikkeessä käyminen voi monesta tuntua oudolta ja kiusalliselta.

20.2.2017 20:32 | Päivitetty 21.2.2017 8:13

Monia voi nolostuttaa ajatus astelemisesta sisään seksikaupan ovesta, vaikka kokemus ei lopulta olisikaan yhtä kiusallinen, kuin aluksi luuli.

Women’s Health -lehti listasi asioita, jotka seksikaupan työntekijät haluavat sinun tietävän.

1. Seksikaupat ovat turvallinen paikka olla juuri sitä, mitä olet

Monet kaupat tarjoavat tiettyä muottia, johon jokaisen tulisi sopia. Seksikaupat toimivat täysin päinvastaisesti – kukaan ei tuomitse sinua.

Seksikaupat tarjoavat jokaiselle jotakin, etkä voi tietää, että mitä se jokin on, jos et käy katsomassa.

2. He ovat oman alansa ammattilaisia

Seksikauppojen myyjät auttavat mielellään sinua toiveittesi, kysymystesi ja ongelmiesi kanssa. He osaavat kertoa erilaisista seksileluista ja niiden käyttämisestä.

3. Ei ole mitään syytä olla hermostunut tai nolostunut

Omista mieltymyksiäsi ja kiinnostuksenkohteitasi ei ole mitään syytä hävetä, koska ne voivat olla yllättävän yleisiä. Vuonna 2015 tehdyn tutkimuksen mukaan monet tabuina pidetyistä fantasioista ovat todellisuudessa hyvin normaaleja.

Tutkijat keräsivät kyselyn avulla 1516 kanadalaiselta vastauksia, joiden mukaan esimerkiksi 65 prosenttia naisista fantasioi olevansa dominoinnin kohteena, kun taas 44 prosenttia miehistä fantasioi antavansa piiskaa partnerilleen.

4. Liukuvoiteen käyttäminen on täysin normaalia

Osa naisista voi ajatella, että heissä on vikaa, koska he joutuvat käyttämään liukuvoidetta seksin aikana. Kostumisongelmat voivat johtua monesta asiasta, kuten hormoneista, kuukautiskierrosta tai jopa lääkityksestä, eikä siitä tule huolestua.

Liukuvoide voi auttaa naista saamaan paremmin orgasmin. Se voi myös ehkäistä kondomin hajoamista – kunhan muistat käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

5. He kohtaavat melko kiusallisia tilanteita

Seksikaupan myyjät pyrkivät parhaansa mukaan auttamaan asiakkaita tuntemaan olonsa mahdollisimman luontevaksi ja mukavaksi. Kaikkea ei tarvitsisi ehkä kuitenkaan kertoa, tai sännätä yhdynnän jälkeen suitsuttamaan suoritustaan.

6. On yksi kysymys, jota ei enää tulisi kysyä

On täysin hyväksyttävää kysellä vinkkejä ja suosituksia, mutta mitään juuri sinulle sopivaa seksivälinettä ei voi kukaan muu kuin sinä itse kertoa. Vaikka joku toinen pitäisi tietystä seksilelusta, se ei tarkoita automaattisesti, että se sopii juuri sinulle – oikeanlaisen seksilelun löytämiseen voi joskus mennä aikaa.

7. He eivät myy seksiä

Vaikka seksikaupan myyjät tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden ostaa seksiin liittyviä tuotteita, se ei tarkoita, että he ovat itse kaupan. Vihjailevat kommentit kannattaakin jättää suosiolla kotiin.

8. Seksivälineiden ostaminen kaupasta voi olla helpompaa

Seksivälineitä saa helposti tilattua netistä, mutta välillä kannattaa kuitenkin poiketa myös liikkeeseen, jonka on todennut hyväksi. Kaupassa myyjä voi antaa vinkkejä ja kertoa usein kokemuksestakin, miten tietyt seksilelut toimivat.

Kaupassa seksileluja saa myös hypistellä ja niiden todellisesta koosta saa paremmin kuvan.

Lähde: Women’s Health

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?