Kiihotu jo illalla ja 6 muuta vinkkiä, joilla saat aamuseksistä nautinnon irti

Julkaistu:

Me Naiset
Aamuseksille kannattaa raivata aikaa, sillä siinä on enemmän hyviä kuin huonoja puolia.
Seksin harrastaminen heti aamusta on monella tavalla hyvä valinta. Se aktivoi aivoja, rentouttaa ja takaa iloisen mielen loppupäiväksi. Kunnon orgasmi myös heleyttää ihon, lisää itsevarmuutta ja vapauttaa mahdolliset seksipaineet pois illasta.

Moni on selvästikin huomannut aamuisten petipuuhien hyödyt. 38,6 prosenttia Me Naisten lukijoista harrastaa seksiä mieluiten aamulla.

Miten aamuseksistä voisi tehdä mahdollisimman nautinnollista? Refinery29 listasi vinkkejä – me jatkoimme listaa omilla suosituksillamme.

1. Kiihotu jo illalla

Sopikaa kumppanisi kanssa jo ennen nukkumaanmenoa, että aamulla on luvassa seksiä. Se saa mielen virittymään tulevaan jo hyvissä ajoin.

2. Anna tilaa fantasioille

Näitkö kuumaa seksiunta? Sen muisteleminen kiihottaa taatusti.

3. Avaa verhot

Väsyttääkö kuitenkin? Luonnonvalo saa mielen virkistymään. Helmikuun hämärässä valojen napsauttaminen katkaisimesta päälle toimii myös.

4. Aloita esileikillä

Kaikki eivät ole aamuvirkkuja. Siksi aamuseksiä varten kannattaa lämmitellä tavallista enemmän.

5. Ota vibraattori ja liukuvoide avuksi

Arkiaamuina kiire voi pilata nautinnon. Miten kiihottumistaan voisi nopeuttaa? Vibraattorin ja liukuvoiteen käyttäminen auttavat.

6. Kehu kumppaniasi

Kukapa ei haluaisi kuulla heti päivän alkajaisiksi, että on upea ja ihana! Toki seksikumppanin kehuminen kannattaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

7. Älä välitä hajuista

Kehon tuoksuista ei kannata ahdistua, sillä ne ovat normiosa seksiä. Hampaat ehtii pestä seksin jälkeenkin – seksiä voi harrastaa myös asennoissa, joissa ette ole nokikkain. Jos aamupesulle tekee mieli, suihkuun voi mennä lemmiskelemään myös yhdessä.

Lue myös:

Näistä syistä pikaseksi tekee hyvää suhteellesi

Orgasmi päivässä kuukauden ajan – nainen kokeili ja hämmästyi itsekin hyödyistä

Neljän vuoden selibaatin jälkeen räjähtävää seksiä: Minna Marsh löysi intohimon 46-vuotiaana itsetyydytyksen ja pornon avulla

Tämä ajatus mullistaa seksielämäsi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt