HS: Erkki, 45, ei ole koskaan seurustellut: ”Olen vereslihalla” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

HS: Erkki, 45, ei ole koskaan seurustellut: ”Olen vereslihalla”

Helsingin Sanomat kertoi aikuisista ihmisistä, jotka eivät ole seurustelleet koskaan. Yksi tarinansa jakaneista oli 45-vuotias helsinkiläinen diplomi-insinööri Erkki.

Yksinäisyys on yleinen ongelma. Kuvituskuva.

26.1.2017 11:09

Erkki pitää elämäänsä yksinäisenä. Naisia hän on tapaillut, mutta ei seurustellut koskaan. Varsinkin juhlapäivinä, kuten jouluna, juhannuksena tai uutenavuotena yksinäisyys korostuu.

Juhlapäiviä hän viettää vanhempien tai kavereiden kanssa. Joskus myös yksin.

Eniten Erkki toivoisi unikaveria.

– Se saa aikaan alitajuisen rentoutumisen ja laukaisee stressiä. Siitä tulee niin turvallinen olo, kun on pää toisen olkapäällä ja tuntee tämän ruumiinlämmön, Erkki kuvailee Helsingin Sanomille.

Sinkkuutensa syyksi Erkki arvelee lapsuuden ujoutta ja toisaalta myös naisista varoitellutta ja ylisuojelevaa äitiä. Sinkkuus on myös kierre. Erkin mukaan häntä ei ole vuosikymmeniin kutsuttu illanistujaisiin.

Lukuisat kerrat torjutuksi tullut mies on myös kasvattanut ympärilleen suojakuorta.

– Olen vereslihalla. Helppo niiden miesten on olla rohkeita, joilla on tukka päässä ja muutenkin vientiä, Erkki sanoo ja myöntää suoraan olevansa vähän katkera.

Nainen halusi vain rahaa

Ainaiseen sinkkuuteen turhautunut Erkki on ladannut 14 erilaista deittisovellusta. Hänen mukaansa erityisesti ulkomaalaiset naiset kiinnostuvat hänestä hyvän diplomi-insinöörin palkan vuoksi.

– Yhtä naista tapailin useamman kuukauden: kävimme kahvilla ja kävelyllä. Lopulta hän sai sanottua, että tarvitsee yritykselleen lainaa.

Erkki haluaisi parisuhteeseen, mutta hänellä on kuitenkin joitakin kriteerejä, joiden täytyy täyttyä.

– Pitää olla vielä lisääntymisiässä, en halua mummoja. Ei saa olla ylipainoinen, eikä kissa- tai koirahullu. Täysin terveen papereita en vaadi, mutta miksikään mielenterveyshoitajaksi en ryhdy. Enkä halua naisia, joilla on useita kymmeniä seksikumppaneita vuosittain.

Etkö sinäkään ole koskaan seurustellut vai alkoiko ensimmäinen seurustelusuhteesi vasta myöhään aikuisiällä? Kerro ikäsi ja tarinasi meille alla kommenteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?