Kokeile kotona! Seksigurut paljastavat 4 kuumaa kikkaa, jotka jokaisen tulisi tietää - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Kokeile kotona! Seksigurut paljastavat 4 kuumaa kikkaa, jotka jokaisen tulisi tietää

Seksin määrän sijaan voi olla hyvä panostaa välillä nautintoon.

Miltä kuulostaisi voimakas viivytetty orgasmi? Siihen ei tarvita puolen päivän tantrasessiota.­

8.10.2016 22:02

Aina ei haluta yhtä aikaa – jos haluttaa ollenkaan. Intohimo hiipuu ja ruuhkavuodet tekevät seksin ajoittamisesta kalenteriurheilua.

Peli ei kuitenkaan ole täysin menetetty! Petipuuhien määrän sijaan kannattaa vaihteeksi panostaa sisältöön. Kiinnostuskin lisääntyy, kun odotettavissa on jotakin ekstraa.

Jaa että miten se tapahtuu? Seksigurut paljastivat Marie Clairelle kikat, jotka kaikkien tulisi tietää. Näitä saa kokeilla kotona.

1. Tee esileikistä osa arkea

Seksipodcastin vetäjä Emily Morse sanoo, että on (ainakin osittain) oma vika, jos esileikki tuntuu liian lyhyeltä. Makuuhuone ei ole ainoa paikka esileikille, vaan sitä voi harjoittaa pitkin päivää. Voi jopa sopia, että esileikki alkaa heti edellisen orgasmin jälkeen.

Mielikuvitus käyttöön vain! Eroottiset kuvat, viestit ja muut vihjeet rohkaisevat kumppaniakin pitämään seksin korkealla tärkeysjärjestyksessä.

2. Viivytä orgasmia

– Parhaat orgasmit ovat niitä, joita ihminen himoitsee ahnaasti, muistuttaa seksiterapeutti Gloria Brame.

Vanha vinkki, mutta tätä ei kannata unohtaa. Viivytetty orgasmi on usein huikeampi kuin sellainen, joka tulee ensimmäisellä mahdollisella hetkellä.

Jännitystä voi kasvattaa vaikka tuhmilla puheilla pitkin päivää, mutta klassinen keino on himmata silloin, kun huomaa kumppaninsa olevan aivan laukeamaisillaan.

– Kun sinä tai kumppanisi olette kerjäämäisillänne huipennusta, uskomattoman orgasmin mahdollisuudet kasvavat huippuunsa, asiantuntija opastaa.

3. Tehkää se h-i-t-a-a-s-t-i

Millainen olisi ollut edellinen seksikertanne, jos olisitte olleet viisi kertaa hitaampia?

Hidas eteneminen mahdollistaa intiimin yhteyden seksikumppanin kanssa, ja samalla voi keskittyä rauhassa kuulostelemaan tuntemuksia koko kropassaan.

Puolen päivän mittaiseen tantrasessioon ei tarvitse ryhtyä – riittää, että muistaa olla hosumatta vain siksi, että on tottunut tekemään kaiken muunkin ripeästi kiireisessä elämässään.

4. Anna palautetta oikein

Palautteen antaminen seksistä on usein vaikeaa, sillä vaikka sen naamioisi miten, intiimeissä asioissa rakentavakin palaute voi helposti loukata.

Puutteiden sijaan kannattaa keskittyä puhumaan siitä, millaista seksiä haluaisi harrastaa.

Seksikirjailija ja lääkäri Ian Kerner neuvoo kehittelemään ongelmastaan seksikkään fantasian, jonka esittelee kumppanilleen. Jos esimerkiksi esileikki jää aina liian lyhyeksi, kumppanille voi kuvailla yksityiskohtaisesti, millaista seksiä ja esileikkiä toivoisi. Hyvässä lykyssä pelkät sanat saavat molemmat syttymään.

Lue myös:

Tällä kuuden viikon ohjelmalla saat seksielämäsi kuntoon

Miksi kumppaniin kyllästyminen on viimeinen seksitabu?

20 asiaa, joita kannattaa kokeilla sängyssä

Tämä ajatus mullistaa seksielämäsi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?