Seksi & Parisuhde

Epäiletkö puolisoa uskottomuudesta? 10 merkkiä, jotka paljastavat sivusuhteen

Julkaistu:

uskottomuus
Syyllisyys saa monet pettäjät käyttäytymään erikoisesti. Mielialamuutokset saattavat näkyä samalla lailla molemmissa suhteissa.
Uskottomuus on noussut esille viime kuukausina useaan otteeseen. Kerran uskottomuuden kokenut ei välttämättä pääse traumoistaan koskaan eroon ja ehkä kantaa taakkaa aina seuraavaan suhteeseen.

Mistä sitten todella voi tietää, onko kumppani uskoton? Ei välttämättä mistään. Ihminen saattaa lähettää ristiriitaisia viestejä, oli sitten pettäjä tai ei. Jos on ollut pitkään yhdessä jonkun ihmisen kanssa, luultavasti tuntee puolison läpikotaisin. Tällöin saattaa helpommin tunnistaa mielialassa ja käyttäytymisessä muutoksia.

Terapeutti esimerkiksi luokittelee Psychology Today -lehdessä pettäjät kolmeen eri tyyppiin: ei tunnesiteitä, vain seksiä sekä pettäjät, jotka eivät suunnittele toimintaansa. Eri pettäjätyypit saattavat käyttäytyä eri tavoin.

Nämä merkit paljastavat

Today-sivusto on listannut yleisimpiä uskottomuuden merkkejä:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

1. Kumppanisi huomioi tarpeitasi aiempaa enemmän. Tämä saattaa johtua siitä, että hänellä on sivusuhteen alkuvaiheessa pettämisestä syyllisyydentunteita. Syyllisyys kuitenkin useimmiten katoaa, jos ja kun suhde vieraaseen henkilöön jatkuu.

2. Kumppanisi alkaa yllättäen ostelemaan sinulle lahjoja. Myös lahjat saattavat olla merkki syyllisyydestä. Sinun ilahduttaminen saa hänen olonsa paremmaksi.

3. Yllättävä käytös saa sinut tuntemaan, että kaikki ei ole hyvin. Tunnet kumppanisi luultavasti läpikotaisin, joten näihin tunteisiin kannattaa kiinnittää huomiota.

4. Kumppanisi haastaa riitaa jatkuvasti. Hän keksii pienimmistäkin asioista huomautettavaa ja syöksyy usein riitojen päätteeksi ulos asunnosta. Hänellä saattaa olla stressiä ja haluaa viettää aikaa yksin – tai hänellä on niin suuria syyllisyydentunteita, että se purkautuu riitelynä.

5. Riitojen keskellä kumppanisi usein mainitsee eron. Kaiken kaikkiaan hänen suhtautumisensa suhdettanne ja tulevaisuuttanne kohtaan on muuttunut kielteiseksi.

6. Mielialat vaihtelevat laidasta laitaan. Yhtenä hetkenä hän on todella innoissaan, mutta heti seuraavassa hetkessä hänen mielialansa on muuttunut synkkäkin synkemmäksi. Hänellä saattaa olla hankaluuksia pitää molemmat suhteet kunnossa. Kaikki vaikeudet, joita pettäjällä on toisessa suhteessa, heijastuvat takuuvarmasti myös toiseen suhteeseen.

7. Musiikkimaku, mielipiteet tai vaatemaku muuttuu. Hän on saanut elämäänsä uuden ihmisen, jonka kautta hän on tutustunut uuden tyyppiseen musiikkiin ja mielipiteet asioista on saattanut muuttua suhteen myötä. Lisäksi hän panostaa ulkonäköön aiempaa enemmän.

8. Hän tuntee syyllisyyttä, kun teet jotain kivaa kumppanisi puolesta. Hän selittää uskottomuutta sillä, että teet suhteesta vaikean, eikä sinun kanssasi voi elää. Kun hän huomaa, kuinka miellyttävä ihminen todellisuudessa olet, hän alkaa miettimään, kuinka pahasti sinua loukkaa.

9. Hän syyttää sinua uskottomuudesta. Aika usein tämä kääntyy näin päin. Hän epäilee muiden tekevän samoja asioita kuin hän itse.

10. Kumppanillasi ei ole enää minkäänlaisia odotuksia suhteellenne ja hän on luovuttanut yrittämästä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Onko muna päivässä liikaa vai hyväksi? Tutkimus löysi selvän yhteyden maailman yleisimpiin sairauksiin

  2. 2

   Yle: Kaasuautoilijoista tullut pieni riesa tankkausasemilla – ”aika idiootti saa olla...”

  3. 3

   Kimmo Elomaan epäillään nostaneen velkojien ohi yli 120 000 euroa ghanalaisella kortilla – IL: Kylpytakin taskusta löytyi 10 000 euroa

  4. 4

   Mafiagangsterin pojalleen ostamasta jääkiekkojoukkueesta tuli ”historian väkivaltaisin” – tositarina hämmästyttää käänteillään

  5. 5

   Kaisla, 20, yllättyi joidenkin miesten reaktioista armeijassa – ”Tuntuu oudolta, miten samanikäiset ajattelevat toisesta sukupuolesta”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   David Beckham teki kuninkaallisissa häissä ”moukkamaisen” etikettivirheen – fanit paheksuvat: ”Aivan kuin kirkko olisi vaihtopenkki”

  2. 2

   Meghanin ja Harryn viralliset hääkuvat viimein julki – umpirakastunut pari poseeraa rennosti hymyillen

  3. 3

   Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

  4. 4

   Prinssi Harryn viehättävät ex-tyttöystävät varastivat huomion satuhäissä – miksi ihmeessä kuninkaalliset kutsuvat entiset kumppaninsa häihinsä?

  5. 5

   Kommentti: Meghanista julkaistut valokuvat paljastavat armottomasti, millainen elämä tuoretta vaimoa oikeasti odottaa – harva olisi valmis tähän

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

  2. 2

   Susanna Kosken ja pitkäaikaistyöttömän kohtaaminen Ylellä pöyristytti katsojia: ”Kylmäävää ja erittäin vastenmielistä”

  3. 3

   Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

  4. 4

   Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

  5. 5

   Sebastian Aho takoi hattutempun, USA jäi jalkoihin! IS seurasi

  6. Näytä lisää