Onko koolla väliä? Suomalaisnaiset ovat puhuneet - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Onko koolla väliä? Suomalaisnaiset ovat puhuneet

Luulitko, ettei koolla ole väliä? Kyselyn perusteella 45 prosenttia suomalaisnaisista on sitä mieltä, että peniksen koolla todella on väliä.

Luulitko, ettei koolla ole väliä? Kyselyn perusteella 45 prosenttia suomalaisnaisista on sitä mieltä, että peniksen koolla todella on väliä.

Julkaistu: 20.7.2016 14:39

Suomalaisten seksimieltymyksiä on kartoitettu yli tuhannen vastaajan kyselyllä.

Kyselyn perusteella suomalaisista peräti 92 prosenttia on sitä mieltä, että seksissä laatu on määrää tärkeämpää. Erityisesti laatua arvostavat naiset: heistä 96 prosenttia pitää laatua määrää tärkeämpänä asiana seksissä. Miehistä puolestaan joka kymmenes on sitä mieltä, että määrä on laatua tärkeämpää.

Suomalaisten suosikkiseksiasennot ovat rakasteleminen takaapäin sekä lähetyssaarnaaja. Kaalimato.comin tilaaman ja Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy:n analysoiman kyselytutkimuksen mukaan miehistä 34 prosenttia suosii rakastelua takaapäin, kun taas naisista 35 prosenttia nimeää suosikkiasennokseen lähetyssaarnaajan.

Lähetyssaarnaaja oli erityisesti sekä nuorten 18–29-vuotiaiden (34 %) että vanhempien 60–65-vuotiaiden (37 %) lempiasento. Vastaajista 30–59-vuotiaat harrastavat seksiä puolestaan mieluiten takaapäin.

Miehistä 22 prosenttia ja naisista 15 prosenttia ilmoitti suosikikseen ratsastusasennon. Niin sanottu lusikka-asento eli sivuttain tapahtuva rakastelu oli suosikkiasento 13 prosentille naisista ja 9 prosentille miehistä.

Kyselyn perusteella 45 prosenttia suomalaisnaisista on sitä mieltä, että peniksen koolla on väliä. Suomalaismiehistä 30 prosenttia oli samaa mieltä. Rintojen koosta kysyttäessä naisvastaajista 23 prosenttia oli sitä mieltä, että niiden koolla on väliä. Miehistä vastaavasti 36 prosenttia oli sitä mieltä, että rintojen koolla on väliä.

Tutkimus tehtiin verkkotutkimusyhtiö M3 Research Oy:n internetpaneelissa toukokuussa 2016. Kyselyyn vastasi 1 187 iältään 18–65-vuotiasta suomalaista. Lähtöotoksen kerrotaan olevan kansallisesti edustava.

Tuoreimmat osastosta