Känniseksi, verikatastrofi ja väärä hytti – nämä seksikommellukset nolottavat - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Känniseksi, verikatastrofi ja väärä hytti – nämä seksikommellukset nolottavat

Me Naisten seksikyselyn vastaajat jakavat vaivaannuttavimmat seksikokemuksensa.

21.6.2016 20:10

”Ensirakkaudellani oli ihana, ystävällinen spanieli, joka mielellään kanniskeli leluja suussaan. Istuimme olohuoneessa pojan vanhempien kanssa, kun koira tuli paikalle iloisesti häntäänsä heiluttaen ja tiputti jotain anoppiehdokkaani jalkoihin. Se oli sievästi rusetille solmittu käytetty kondomi. Sillä hetkellä nolotti!”

Nainen, 42

Seksi ihanaa ja hauskaa, mutta joskus myös kamalaa ja noloa. Tämän tietävät sadat Me Naisten lukijat, jotka vastasivat kyselyyn ja kertoivat nolointa seksikokemustaan. Ja voi pojat, monet niistä olivatkin tuskallisen noloja! Mutta samalla myös kovin hilpeitä.

Ja onneksi moni vastaaja tiesi sen itsekin: noloista tilanteista pääse helpoiten yli nauramalla.

Vastaajia nolottivat useimmiten nämä:

1. Eritteet, hajut, äänet…

”Nenästäni alkoi valua verta enkä tajunnut sitä ennen kuin partnerin naama oli veressä.”

Nainen, 31

”Pimppapierut nolottivat nuorempana. Meinasin lopettaa niiden takia kokonaan sekstailun, en voinut uskoa niiden olevan tavallista.”

Nainen, 38

”Kuukautiseni alkoivat ja sänky oli kuin jostain teurastamosta.”

Nainen, 51

Ylivoimaisesti eniten vastaajat olivat nolostelleet oman ruumiinsa eritteitä, hajuja ja ääniä, vaikka ne ovat ihan normaaleja ja tuttuja kaikille. Sängyssä oli rupsuteltu, paikat olivat jääneet pesemättä, anaaliyhdynnässä oli tullut vahinkoja.

Paukku kesken seksin uuden partnerin kanssa voi tuntua maailmanlopulta, mutta hyvä uutinen on se, että niin olisi voinut käydä kenelle tahansa. Ja ne niiiiin nolot pimppapierut, nehän johtuvat vain siitä, että emättimeen pumppautuu ilmaa yhdynnässä.

2. Nuoruuden seikkailut

”Teininä harrastimme seksiä silloisen poikaystäväni kanssa äitini luona, ja kumi puhkesi huomaamattamme. Noloina jouduimme kertomaan äidilleni ja pyytämään hänen apuaan tilanteessa, kun emme olleet varmoja mitä tehdä.”

Nainen, 28

”Teininä poika luuli olevansa sisälläni ja jyskytti niin, että sänky hakkas seinään ja kaverit kuuli. Muut piti tätä kovana panomiehenä, ja minä tiesin, että oli vain jalkojen väliin pistäny menemään.”

Nainen, 22

Moni muisteli kauhunsekaisella huvituksella ensimmäisiä seksikokemuksiaan. Seksi oli nuorena kömpelöä ja usein myös aika huonoa, kun kumpikaan ei tiennyt, mitä olisi pitänyt tehdä. Mutta jostakinhan se on aloitettava. Nuoruudessa on se hieno puoli, että se menee ohi.

3. Kun joku yllätti

”Mieheni mummo yllätti meidät kesken touhujen housut kintuista, kun tuli pyytämään syömään.”

Nainen, 30

”Seksikumppanini teini-ikäinen poika yllätti meidät. Minä ratsastin hänen isänsä päällä rinnat heiluen.”

Nainen, 41

Miksi yllätetyksi tuleminen tuntuukin niin nololta? Erityisen kamalalta se tuntuu, jos yllättäjä on joku sukulainen: äiti, isä, mummo, oma lapsi. Aaargh! Vastaus: siksi, että seksi on hyvin intiimiä puuhaa, jossa ihminen on paljaimmillaan.

Eikä sukulaisten kesken yleensä jaeta mitään seksiin liittyvä – se on usein tabu – ja hyvä niin. Mutta jos tähän kamalaan yllätystilanteeseen joutuu, täytyy vain yrittää ajatella, että mummo on ehkä itsekin joskus bylsinyt.

4. Kun ei tiennyt, itkeäkö vai nauraa

”Huokailin entisen poikakaverin nimeä silloisen poikakaverini kanssa sekstatessa.”

Nainen, 39

”Harrastin hotellissa kimppakivaa, mies pani minua takaapäin ja veti hiuksista. Hiuslisäkkeeni irtosi ja jäi miehen käteen!”

Nainen, 39

”Kun kauhean uhon jälkeen ei sitten seisonutkaan.”

Mies, 42

”Putosin sängystä, kun yritin seksikkäästi kierähtää mieheni päälle ratsastamaan.”

Nainen, 32

Jos tuntuu, ettei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa, kannattaa aina ehdottomasti valita nauru! Seksiä ei tarvitse ottaa niin vakavasti.

5. Humalainen seksi

”Sammuin kesken seksin.”

Nainen, 38

”Erehdyin hytistä, ja hyväilin naista.”

Nainen, 61

Humalassa halut ovat monesti kovat, mutta kyvyt heikot. Kukaan ei kertonut saaneensa humalassa elämänsä parasta seksiä – sen sijaan moni kertoi saaneensa huonointa.

Monen nolot muistot liittyivät humalassa harrastettuun seksiin: sitä oli juovuspäissään tehty jopa muiden nähden tai liian äänekkäästi.

6. Kun nolotti toisen puolesta

”Miehen penis lakkasi toimimasta kesken yhdynnän, mutta hän vain jatkoi tökkimistä.”

Nainen, 43

”Ei ehkä mulle ollut niin noloa kuin sille naiselle, joka muisti kesken aktin et tamponi jäi poistamatta.”

Mies, 44

Vuoteessa oli koettu paljon myös myötähäpeän tunteita. Jos toiselle käy jotakin noloa, hänen ahdinkoaan ei kannata lisätä nolostumalla itsekin, vaan yrittää olla mahdollisimman cool. Kaikille voi käydä noin!

Ja sattuipa petipuuhissa mitä tahansa sellaista, mikä saa toivomaan, että voisipa vajota patjan läpi vuoteen alle, kannattaa muistaa erään vastaajan viisaat sanat:

”Ei sellaisia taida edes olla. Hyvässä suhteessa ei tarvitse häpeillä tai nolostella.”

Lue lisää:

Naiset kertovat: ”Tämä on rohkein seksikokemukseni”

Näin kauan seksi saa kestää – naiset vastasivat

Yllättävän moni tekee tätä seksin aikana

Käyttäytyykö koirasi oudosti, kun harrastat seksiä? Tästä se johtuu

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?