Maksettu seuralainen kertoo kaksoiselämästään – ”Helpoimmat sataset, jotka olin elämäni aikana ansainnut” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Maksettu seuralainen kertoo kaksoiselämästään – ”Jäin koukkuun”

Nuori nainen kertoo ansainneensa varakkaiden miesten maksullisena seuralaisena 270 000 euroa.

25.5.2016 20:37

Miljonäärien maksettuna seuralaisena itsensä elättänyt nainen kertoo oman tarinansa Marie Claire -lehdelle.

Nimettömänä pysyttelevä nainen eli päivisin täysin tavallista nuoren reilu parikymppisen naisen elämää New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Iltaisin hän tapasi varakkaita herrasmiehiä luksushotelleissa drinkkien ja seksin merkeissä. Maksettuna seuralaisena hän harrasti seksiä enemmän tai vähemmän säännöllisesti noin kolmenkymmenen keski-iän ylittäneen, 47-75-vuotiaan miehen kanssa. Nainen ansaitsi muutamassa vuodessa pienen omaisuuden, 270 000 euroa.

Ensimmäisen asiakkaansa, Richin, nainen tapasi deittisivuston kautta. Sivustolla iäkkäät ja varakkaat miehet etsivät itselleen nuorempaa kaunista naista. Sivuston kautta osapuolet sopivat yhteisestä järjestelystä. Miehille järjestely tarkoittaa sitä, että he saivat naisseuraa ilman sitoumuksia ja naiset saavat sovittua summaa vastaan itselleen miehen, joka tapailua vastaan antaa heille rahaa.

 Ensimmäisen kerran jälkeen jäin deittisivustoon koukkuun. Rakastin jännitystä, jota sain siitä kaikesta.

Richin kanssa he tapasivat ylellisen hotellin aulassa. Nainen tekstasi olevansa pitkä ja tumma nainen shortsiasussa. He menivät drinkeille hotellin aulabaariin, josta päätyivät huoneeseen pitämään hauskaa ja harrastamaan seksiä. Aamulla Rich sujautti kirjekuoren naisen käsilaukkuun ja kiitti yöstä.

– Ne olivat helpommat rahat, 500 dollaria, jotka olin elämäni aikana ansainnut, nainen kertoo.

”Jäin koukkuun”

Oli hämmästyttävää, että rahaa pystyi ansaitsemaan pukeutumalla minihameeseen ja siemailemalla drinkkejä luksushotellin aulabaarissa. Seksin harrastaminen rahaa vastaan oli aivan samanlaista kuin miesten deittailu – mutta tästä maksettiin.

– Ensimmäisen kerran jälkeen jäin deittisivustoon koukkuun. Rakastin jännitystä, jota sain siitä kaikesta.

Hän järjesti alussa tapaamisia viikon jokaiselle päivälle: juristin tiistaille, professorin keskiviikolle, neurokirurgin torstaille ja perjantaille insinöörin, jolla oli jalkafetissi.

Tavallisen, keskiluokkaisen taustan omaavaa naista ei ulkonäöllisesti voinut kuvitella varakkaiden miesten maksetuksi seuralaiseksi. Nainen kertoo, että ulkonäöllisesti hän on enemmän siveän naapurintytön näköinen. Miehet kuitenkin ihailivat hänen nuoruuttaan ja viattomannäköisiä kasvojaan.

Raha korvasi nautinnon

Seksi ei koskaan ollut välttämätöntä, mutta sitä suurin osa miehistä haki satunnaissuhteilla. Nainen ei nauttinut seksistä, se ei missään nimessä ollut pääasia, vaan ”työtä” tehtiin rahasta. Nainen ei nauttinut seksistä, mutta ei pitänyt sitä vastenmielisenäkään. Kaikki oli sen arvoista, koska aina lopulta laukussa oli muhkea kirjekuori. Raha korvasi nautinnon.

Salaisuus säilyi pitkään vain lähimpien ystävien piirissä, kunnes vanhemmat alkoivat huolestua, mistä kaikki raha tuli. Lopulta heille oli pakko kertoa. Yllätykseksi perhe lopulta hyväksyi asian.

Vanhemmille kertomisen jälkeen tapahtui käänne. Nainen haki korkeakouluun opiskelemaan ja jätti seuralaispalvelun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?