Amanda, 23, on maannut yli sadan miehen kanssa – ”Saan irtoseksistä valtavasti mielihyvää” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Amanda, 23, on maannut yli sadan miehen kanssa – ”Saan irtoseksistä valtavasti mielihyvää”

– Ultimaattinen päämäärä on täydellisen seksin etsiminen. Siihen tarvitsen eri ikäisiä, erilaisia ihmisiä, kokemuksia ja vertailua, Amanda kertoo tuoreessa Ihana kiihko -kirjassa.

Amanda on harrastanut seksiä yli sadan kumppanin kanssa. Hänen mukaansa ihmisten reaktiot ovat joko ihailevia tai kauhistelevia. Kuvituskuva.­

20.4.2016 21:18

– Seurustelin nuorempana vuoden verran ja huomasin, ettei yhden partnerin kanssa oleminen ole minua varten. Ystävät ymmärtävät sen kyllä, mutta en mielelläni kerro tuntemattomille partnerien määrää. Olen itse sujut kumppanien määrän kanssa, mutta se, mitä naisesta ajatellaan, tulee helposti esiin, kertoo 23-vuotias Amanda uutuuskirjassa Ihana kiihko (Into Kustannus).

Ajatus seksuaalisesti aktiivisesta miehestä tai naisesta pelurina, pukkina tai horatsuna elää sitkeässä. Kirjan toimittajan Salla Nazarenkon mukaan stereotyyppien rikkominen on paitsi mahdollista myös oikein.

Ihana kiihko -teoksessa Nazarenko haluaa avata erityisesti seksiin liitettyjä tabuja: Kuinka monta kumppania ihmisellä saa olla? Voiko salarakas olla elämän tärkein ihminen? Onko avioero ainoa vaihtoehto silloin, kun seksi hiipuu?

On tavallista, että ihmiset löytävät seksuaalisuutensa eri tahdissa. Yhdelle seksuaalisuuden aarrearkku avautuu vasta viidenkympin huiteilla lastenkasvatuksen ja avioeron jälkeen. Toinen on tutkiskellut omaa seksuaalisuuttaan yli sadan kumppanin kanssa jo 23 vuoden iässä.

”Täydellisen seksin etsiminen”

Yksi stereotyyppien rikkojista on juuri Amanda, joka on harrastanut seksiä yli sadan kumppanin kanssa. Hänen mukaansa ihmisten reaktiot ovat joko ihailevia tai kauhistelevia.

– Kuulen sekä wow-juttuja, että tarinoita siitä, miten menen henkisesti pilalle ja menetän herkkyyteni. On kuitenkin pakko sanoa, että tällä hetkellä en ole millään tasolla onneton, Amanda kertoo kirjassa.

Hänelle seksi on tapa ilmaista itseään. Tai harrastus.

– Ultimaattinen päämäärä on täydellisen seksin etsiminen. Siihen tarvitsen eri ikäisiä, erilaisia ihmisiä, kokemuksia ja vertailua.

– Saan seksistä valtavasti mielihyvää. Saan orgasmin suhteellisen helposti ja suhteellisen tuntemattomienkin partnerien kanssa. Kokemukseni ovat järjestäen myönteisiä.

Amanda myöntää, että seksuaalisuus tuo myös valta-asemaa.

– Toki voi saada itselleen merkityksellisen olon, jos saa partneriksi todella menestyvän ja kuuluisan henkilön.

Amanda ei ole koskaan ottanut seksistä vastaan rahaa, vaikka sitä usein hänelle tarjotaankin.

– Haluan kokea, että minulla on lopullinen päätösvalta.

Amandan ei tarvitse aktiivisesti etsiä kumppaneita, he vain tulevat vastaan.

– Näin käy usein. Harrastan nykyään seksiä lähes kaikkien ystävieni kanssa, Amanda kertoo kirjassa.

Miehillä suorituspaineita

Osalle miehistä Amandan aktiivisuus ei ole helppoa. Osalle tulee jopa suorituspaineita.

– Pari kertaa on ollut surullisia tilanteita, kun olen ollut itsekin kiinnostunut ihmisestä, mutta mies alkaa pohtia, pystyykö samaan kuin muut tai onko hänellä pienempi penis kuin muilla. Minä sanon heille, että en näe asiaa suorituksena, vaan kaikki ovat mahtavia omalla tavallaan.

Amandalle myös ryhmäseksi on tuttua. Samoin varatut miehet.

Seksuaalisuutensa suhteen Amanda elää fantasiaansa, jossa hänellä on monia vakituisia partnereita, joiden kanssa hän pystyy toteuttamaan seksifantasioitaan aina perussidonnasta alistus-, voima- sekä roolileikkeihin.

– Erityisen hienoa on ollut se, kun pari kertaa on löytynyt mieletön energinen yhteys jonkun kanssa.

– Minun on suhteellisen helppo rakastaa jotakuta ihmistä vain yhden yön ajan.

Amanda uskoo kuitenkin kykenevänsä yksiavioiseen suhteeseen itsensä kaltaisen ihmisen kanssa.

– En sinänsä kiihotu siitä, että on eri kumppaneita. Tarvitsen paljon kokemuksia ja aktiivista seksielämää. Tällä hetkellä tämä on vain tapa järjestää se. En ajattele, etteikö se kävisi myös jossakin parisuhteessa, Amanda kertoo Ihana kiihko –kirjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?