Aviomies sai heti treffikutsuja Tinderissä vaimonsa vinkeillä – aiemmin menestys heikkoa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Aviomies sai heti treffikutsuja Tinderissä vaimonsa vinkeillä – aiemmin menestys heikkoa

Nuori singaporelainen aviopari teki hauskan Tinder-kokeilun miehelle suotuisin seurauksin.

Naisille Tinder on syystä tai toisesta helpompi väline saada treffikutsuja.­

18.2.2016 14:01

Brittilehti Independent kertoo sivuillaan uskomattoman tarinan, jossa nuori singaporelainen avoimessa suhteessa oleva aviopari auttaa toisiaan Tinderin kanssa. Tinder on suosittu nettideittailuun tarkoitettu sovellus, jossa käyttäjät arvioivat toistensa kuvia ja voivat lähettää toisilleen pikaviestejä.

Pariskunnan avoin suhde toimi tarinan mukaan mainiosti, kunnes aviomies Eddy ymmärsi, että hänen vaimonsa Asha on menestynyt häntä huomattavasti paremmin avioliiton ulkopuolisten suhteiden löytämisessä. Eddy katseli harmissaan, kuinka Asha sai Tinderissä jatkuvasti uusia ”matcheja”, kun hän itse ei onnistunut saamaan yhtäkään.

Eräänä päivänä Asha päätti auttaa miestään ja nappasi tämän puhelimen käyttöönsä. Eddyn ihmeeksi puolen tunnin kuluttua hänellä oli jo liuta uusia Tinder-pareja.

Kuvituskuva.­

Eddy kirjoittaa nyt menestyksekästä blogia Tinder-seikkailuistaan. Kirjoitusten mukaan Ashan apu on auttanut Eddya, mutta vaimo on silti edelleen miestään menestyneempi Tinderissä.

Independentin artikkelin mukaan Eddy on tykännyt Tinderissä itse yli tuhannesta naisesta, onnistuen saamaan vain 74 ”matchia”. Tinderissä pariksi päädytään vasta, kun molemmat osapuolet ovat tykänneet toisistaan.

Eddyn kolme vinkkiä Tinder-deittailuun

Blogissa Eddy kertoo koettaneensa naisten kanssa kaikkea: lähettää fiksuja viestejä, vitsailla, kysellä naisten elämästä. Mikään ei kuulemma toiminut. Sen sijaan vaimon tapa puhua naisille esittäen olevansa Eddy toimi heti vallan mainiosti. Tässä Eddy ymmärsi, että vika ei ollut hänessä, vaan hänen juttelutyylissään.

Eddyn ensimmäinen vinkki muille miehille on, että Tinder on ennen kaikkea numeropeliä. Kannattaa siis tykätä niin monesta naisesta, kuin ikinä ehtii. Ennemmin tai myöhemmin joku nainen tykkää sinusta takaisin ja saat mahdollisuuden.

Toinen vinkki on, että naisesta puhuminen on paras tapa saada nainen innostumaan. Eddy kokeili kahdeksaa erilaista avauslausetta, ja parhaaksi osoittautui lause, jossa hän kysyi jotain naisen kuvista tai profiilissa olevasta esittelytekstistä. Nainen siis innostui, kun mies osoitti mielenkiintoa juuri häntä kohtaan.

Kolmas vinkki oli, että naiset lähettävät todella harvoin ensimmäisen viestin, mutta silloin kun he lähettävät, se on lähes varma nakki. Eddyn mukaan mahdollisuudet päästä treffeille ovat kaikkein korkeimmat silloin, kun nainen tekee ensimmäisen siirron: Jos nainen lähettää ensimmäisen viestin, on hyvin todennäköistä, että nainen on myös halukas lähtemään treffeille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?