Suomalaismiehet kertovat karmeimmista sokkotreffeistään – ”Siinä vaiheessa juttu kävi omituiseksi” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Suomalaismiehet kertovat karmeimmista sokkotreffeistään – ”Siinä vaiheessa juttu kävi omituiseksi”

Julkaistu: 23.1.2016 17:04

Luulitko, että vain naisten on vaikea löytää sopivaa kumppania netin deittitarjonnasta? Lue tämä – huomaat olevasi väärässä!

Nettideittailua kokeilleiden miesten kokemusten perusteella naisetkin luulevat itsestään liikoja ja käyttäytyvät oudosti – jopa törkeästi.

Kun mönkään menneitä treffejä tulee useampia perätysten, moni lannistuu. Vaan yksikin ”normaali” tapaaminen auttaa taas uskomaan siihen, että se oikea voi löytyä myös netin välityksellä.

Pyjamanainen pelkäsi setäänsä

”Tapasin Badoo-palvelussa kivan naisen, jonka luokse ajoin sitten tapaamaan häntä. Hän tuli avaamaan oven pyjamissaan ja todella homssuisena. Alta muutaman minuutin hän jo itki olkaani vasten muutama vuosi aikaisemmin tapahtunutta kaksoissisarensa kuolemaa ja kertoi itsemurha-aikeistaan. Se oli pelottavaa! Jonkin aikaa itkettyään hän alkoi kiirehtiä minua lähtemään, ettei samassa talossa asuva setänsä sattuisi tulemaan ja vihastuisi läsnäolostani. Lähdin mielelläni.

Lähdön jälkeen nainen alkoi laittaa hurjasti viestejä ja pyysi uutta tapaamista. Hän ehdotti, että tapaisimme puistossa, ettei hänen setänsä saisi tietää. Nainen oli kuitenkin jo 35! Luulisi, ettei siinä iässä sedän sanomisilla olisi mitään väliä. En vastannut hänen viesteihinsä, ja poistin profiilini palvelusta. Huhhuh.”

Mies, 35

CBT-yllätys

”Tapasin netissä venäläislähtöisen Suomessa asuvan unelmanaisen. Hän oli kirjoittanut deittiprofiiliinsa, että on kiinnostunut CBT:stä. Ajattelin, että se on varmaan jotain cross fitin tapaista liikuntaa. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli sadomakismin muoto – CBT oli lyhenne sanoista cock and ball torture.”

Mies, 38

Koira ja hammasharja ensitreffeillä

”Tapasin kivan tytön Suomi24-palstalla. Juttelimme illan ja yön ja päätimme tavata heti seuraavana päivänä. Neiti asui hieman kauempana, noin 20 kilometrin päässä minusta, joten päätin hakea hänet autolla. Siinä vaiheessa kun olin odottanut hänen pihallaan puolitoista tuntia, olisi varmaan hälytyskellojen pitänyt soida…

Tyttö roudasi auton takakonttiin matkakassin, koiran pedin ja ruuat, sekä tietysti tuli pieni puudeli neidon lisäksi. Ajattelin, että katsotaan, että mitä tilanteesta tulee.

Kun päästiin minun luokseni, neiti laittoi ensimmäisenä hammasharjan kylppärin kaappiin, viikkasi vaatteensa, laittoi koiran ruoat jääkaappiin ja kysyi, mihin koiran peti olisi hyvä laittaa. Tässä vaiheessa viimeistään ymmärsin, että nyt on taidettu ymmärtää jotain hieman eri tavalla.

Ainoa kohtelias ulospääsy, jonka siinä tilanteessa keksin, oli se, että palkkasin kaverini tilaamaan minut pitkälle työkeikalle pohjoiseen. Samalla saatoin kohteliaasti jättää neidon muuttokuormineen menomatkalla kotiinsa.

En laittanut tytölle mitään viestiä viikkoon, ja sitten hän laittoi, että tästä ei mahda tulla mitään. Olin hurjan helpottunut, enkä käynyt Suomi24-palstalla sen jälkeen vuoteen.”

Mies, 34

Aksentti kikatuttaa

”Olen Suomessa asuva skotlantilainen ja minulla on ollut muutamia sellaisia kokemuksia, että nähdessämme netissä tavatun suomalaistytön kanssa, tyttö ei tee mitään muuta kuin kikattaa ujosti vahvalle aksentilleni. Ei niin minkäänlaista keskustelua koko tapaamisen aikana! Yksi tytöistä jopa laittoi minulle tekstiviestin jälkeenpäin, että oli TODELLA pitänyt minusta.”

Mies, 39

Retkiseura ei natsannut

”Laitoin paikallislehteen ilmoituksen, että etsin retki- ja kalastusseuraa. Eräs paikallinen nainen ottikin yhteyttä puhelimitse. Mietin, että miksi hän läähätti puhelimessa niin kovin, ja kyllähän hän sitten kysyikin, että miten sen seksin kanssa. Kertoili vuolaasti, kuinka tyttärensä on missiainesta. Lähdin häntä tapaamaan.

Vastaan pihalle tuli helvetinmoinen emäntä, joka joutui kulkemaan ovista poikittain, sillä hän painoi toistasataa kiloa. Mietin, että miten pääsen pois! Olin etsinyt retkiseuraa, niin millä minä hänet tunturiin veisin – nosturillako? Tunnin kahvittelun jälkeen nousin pöydästä ja sanoin, että pitää lähteä, kun parkkimittarista loppuu aika.”

Mies, 55

Katoamistemppuja

”Kerran saavuin netissä sovittuun treffipaikkaan ja odotin. Odotin ja odotin. Kun viimein kyselin, että onko toinen tulossa, nainen vastasi, että ’Kävin paikalla, etkä ollut sellainen kuin oletin. Hyvät jatkot!’ Klassisia ovat toki nämä, että nainen poistuu kesken juttelun vessaan, eikä palaa takaisin. Onhan näitä. Olen oikeastaan jo lannistunut.”

Mies, 30

Tinderin yllättäjät

”Olen käynyt kaksilla Tinder-treffeillä, ja kummatkin olivat yllätyksiä. Ensimmäinen deitti oli paljon kauniimpi luonnossa kuin profiilinsa kuvissa. Mutta viesteillessämme en ollut lainkaan päässyt kiinni hänen persoonallisuuteensa. Itse olen tällainen kiltti ja jalat maassa oleva enkä leuhki asioilla ja hän oli melkoinen vastakohta. Hän jaksoi kertoa kuinka asuivat ex-miehensä kanssa avioliitossa ollessaan hienolla paikalla ja niin edelleen.

Toinen deitti taas oli mielettömän nätti kuvissa, mutta todellisuudessa jotain aivan muuta. Chattailimme paljon ja soittelimmekin ennen tapaamista. Olin ehkä liiankin toiveikas tapaamisen suhteen. 20 yllätyskiloa ei varmaan tässä tapauksessa edes riittänyt, ja hän veti röökiä. Syy, miksi meillä ei natsannut, oli enemmän se, että hän oli aivan liian kiltti, eikä hänellä ollut minkään näköistä omaa tahtoa. Olen juuri päättänyt lähteä koko Tinderistä.”

Mies, 34

Huijari sai maistaa lääkettään

”Eteen on tullut aika monta feikkiprofiilia, huijareita liikkuu paljon. Ja ne, joilla on jotain henkisen puolen ongelmia, ovat parinhaussa kaikkein aktiivisimpia. Eräskin korkeassa asemassa oleva nainen oli hirvittävän kova valehtelemaan. Kertoi olevansa jossain Euroopassa, ettei pääse treffeille, vaikka olikin vain 120 kilometrin päässä minusta.

Ärsytti niin, että aloin sitten minäkin narrata häntä. Sanoin, että tulin juuri Nepalista, jossa olin Veikka Gustafssonin sherpana ja olen lähdössä Grönlantiin testaamaan Peltosen suksia. Se on parempi olla yksin kuin huonon kaverin kanssa. Vaan en minä silti lannistu!”

 

Mies, 55

Naiset pääsevät valikoimaan

”Deittisivustot ovat naisten paratiisi. Miehiä on niillä paljon enemmän ja naiset voivat helpommin valita ne, joiden kanssa jatkavat juttelua. Ja vaikka olen tyytyväinen ulkonäkööni ja keskustelutaitooni, usein käy niin, että jossain vaiheessa naiset lakkaavat vastaamasta minulle.

Saattaa käydä ilmi, että he saavat niin paljon viestejä, että eivät ehdi huomioida kaikkia. Itselläni on kaksi erityislasta, ja uskon, että se on yksi syy sille, että minut on helpompi pudottaa ’jatkoon’ pääsevien joukosta – etenkin jos naiset ovat tutustuneet myös lapsettomiin miehiin. Tämä on näin neljän vuoden jälkeen todella turhauttavaa.”

Mies, 33

Muutto yhteen kolmen viikon jälkeen?

”Tapasin netissä naisen, joka ajoi tuhat kilometriä tapaamaan minua. Hän vietti täällä kolme viikkoa, jolloin reissasimme ympäri Lappia, aina Pohjois-Norjaa myöten. Lähdön lähestyessä hän sanoi, että aikoo myydä asuntonsa, irtisanoutua ja muuttaa pohjoiseen ja pyysi minua muuttamaan kanssaan.

En minä voinut muuttaa kenenkään kanssa niin lyhyen ajan jälkeen, ja se loppui siihen se juttu. Nainen kyllä muutti Lappiin.”

Mies, 55

 

Nukkuva koira ei haukkunut

”Avioeroni jälkeen työskentelin suomalaisessa pikkukaupungissa ja päätin kirjautua Suomi24-sivustolle ja etsiä paikallisia sinkkuja. Aloin jutella tytön kanssa, joka asui aivan nurkan takana. Hän näytti profiilikuvassaan aivan Zooey Deschanelilta!

Kaupungin ainoat baarit olivat karavaanialueella 8 kilometrin päässä keskustassa. Sovimme tapaamisen paikkaan, joka paljastui aivan autioksi yökerhoksi. Ja nainen! Hän oli höynäyttänyt minua vanhalla lintuperspektiivi-selfiellä, joka hävittää kymmeniä kiloja elopainosta. Se ei oikeastaan haitannut. Hänellä oli ollut hauskaa juttelumme aikana, ja se oli jo paljon minulle, koska en itsekään ole mikään adonis.

Lähestyessäni häntä huomasin, että hänellä oli likaiset kipsit sekä käsivarressaan että jalassaan ja kainalosauvat. Lähempää näin tupakan kellastuttamat pulleat sormet ja pitkät varpaankynnet, joihin pystyisi vain timanttileikkuri. Jotain oli tapahtunut äskettäin, mutta hän ei suostunut sanomaan, mitä.

En keksinyt pakotietä, joten otimme muutaman drinkin. Lopulta sanoin, että tilaan taksin. Siinä vaiheessa juttu kävi omituiseksi.

Ulkona paikalle ajoi takaspoilerilla ja neonvaloilla varustettu teiniralliauto, jota ajoi nuori jätkä. Hänellä oli tyttö kyydissä.

Deittini, kipsivuorattu röökimuija, kinkkasi ulos ja sanoi, että hän ja kaverinsa voivat heittää minut keskustaan. Hyppäsin autoon. Etupenkin tyttö alkoi itkeä. Hän oli onnellinen siitä, että hänen kohtalon runtelema ystävänsä oli viimein löytänyt mukavan miehen. Kuski ei sanonut mitään. Hän vain hymyili ja tarjosi sätkäänsä, jota luulin ruohoksi, mutta se olikin jotain amfetamiinipohjaista.

Parivaljakko jätti meidän naisen talon luo, ja ajattelin auttaa hänet sisälle. Pihalla huomasin ison koirahäkin, jonka kopissa näin koiran nukkuvan. Kerroin naiselle, kuinka paljon rakastan koiria. Hän sanoi rakkautta silmissään, että hänkin rakastaa koiria. Mutta hän oli melko varma, että tuo kopissa oleva koira on ollut kuolleena jo hyvän aikaa.

Tässä vaiheessa ajattelin, että nyt on syytä poistua. Autoin hänet vielä sisälle omakotitaloon, jonka sisustus oli kuin suoraan 1970-luvulta. Nainen kertoi, että talo on hänen isoäitinsä ja että isoäiti nukkuu yläkerrassa.

Sisällä nainen laittoi täysillä soimaan suomipoppia ja lähti kylpyhuoneeseen. Laitoin musiikkia pienemmälle, koska se oli liian isolla minulle ja pelkäsin, että isoäiti herää.

Nainen tuli kylppäristä vihaisena, koska olin koskenut volume-nappiin. Kun sanoin, että en halunnut herättää hänen isoäitiään, nainen raivostui ja huusi, että ”hän ei herää, hän ei koskaan herää!”

Tässä vaiheessa sanoin, että minun täytyy käydä kylpyhuoneessa. Laitoin oven lukkoon, karkasin ikkunasta ja juoksin kotiin.”

Mies, 40

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?