Nyt heruu! Eliza testasi samaa repliikkiä 18 mieheen – suurin osa lankesi - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nyt heruu! Eliza testasi Tinderissä samaa repliikkiä 18 mieheen – suurin osa lankesi

Yhdysvaltalaisnainen kokeili, lohkeaako ”milleniaalien” suosituimmaksi väitetyllä iskurepliikillä oikeasti – ja toimihan se.

Miehet lankesivat helposti suosittuun iskurepliikkiin. Kuvituskuvan nainen ei liity tapaukseen.

9.12.2015 7:30

Jos deitti ehdottaa illan ohjelmaksi Netflixiä ja rentoutumista (”Netflix & chill”), kyseessä tuskin on ilta, jolloin ihastuksesi tahtoisi katsoa vielä kerran lempielokuvansa.

Lausetta pidetään yleisesti ottaen suorana herutusrepliikkinä, jolloin tarkoitus on lähinnä laittaa elokuva pyörimään taustalle muiden ”puuhien” ajaksi.

– Kun kuulin ehdotuksen ensimmäisen kerran oletin, että se tarkoittaa sitä, mitä sanotaan. Minua häiritsi, kuten useimpia äitini ikäisiä, se, että joku oli muuttanut täydellisen perjantai-iltani ohjelman tarkoittamaan jotain tuhmaa, Eliza Dillard kertoo Daily Mailille.

Netflix ja chillailu ei välttämättä tarkoita sarjamaratonia.

Dillard halusi testata sen tehoa tosielämässä. Hän lähetti 18 miehelle Tinderissä ehdotuksen sen kummempia alustamatta tai moikkailematta. Hän huomasi, että miesten reaktiot pystyi jakamaan kahteen kategoriaan. Yleisin kysymys ehdotuksen jälkeen oli ”milloin?”. Osa kuitenkin laittoi sen leikiksi ja muutama kieltäytyi.

– Onneksi on olemassa vielä muutama järkevä mies, jotka kuten minä, eivät ota sitä vakavasti.

Millaisilla sanoilla tai keskustelunaiheilla sinulta on viety jalat alta? Keskustele!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?