Hääkuvaajan raivo vieraiden käytöstä kohtaan kiteytyy yhteen kuvaan – ”Olen saanut tarpeekseni”

Julkaistu:

Häät
Thomas Stewart sanoo, ettei vieraiden pitäisi ottaa kuvia kesken hääseremonian.
Australialainen valokuvaaja Thomas Stewart turhautui häissä kuvaaviin vieraisiin ja julkaisi paljon puhuvan Facebook-kuvan, jossa sulhanen joutuu kurottautumaan sivulle nähdäkseen lähestyvän morsiamensa.

– Olen saanut tarpeekseni. Haluan puhua teille kaikille vieraista, jotka käyttävät kännyköitä / kameroita häissä. Haluan vedota teihin ja teen tämän erittäin helpoksi: morsiamet ja sulhaset, järjestäkää hääseremonia täysin ilman älylaitteita, kiitos, Stewart kirjoitti kuvan yhteyteen.– Katsokaa tätä kuvaa. Tämän sulhasen piti nojautua käytävän ohi vain nähdäkseen morsiamensa lähestyvän. Miksi? Koska vieraat kännykköineen olivat käytävällä ja hänen tiellään.

– Tämä on syvältä. Enkä syytä erityisesti näitä vieraita. Itse asiassa otan ison osan vastuusta tässä tapauksessa. Aiemmin minun olisi pitänyt selittää asiakkailleni tarkemmin, miksi vieraiden ei pitäisi ottaa kuvia. No, tästä lähtien aion nostaa asiasta melko ison metelin.

Stewartin kirjoitus on kerännyt Facebookissa jo kymmeniätuhansia tykkäyksiä ja valtavan määrän kommentteja.

– Tuo on niin totta. Antakaa hääkuvien ottamiseen palkattujen henkilöiden tehdä työnsä! Se on täysin kiinni morsiamesta ja sulhasesta! Häiden jälkeen otetaan lisää kuvia, ottakaa kuvanne ja sen jälkeen lopettakaa häiden pilaaminen, eräs kommentoija totesi.

– Valokuvaajana minun on itse asiassa pitänyt juosta vieraiden luo ja pyytää näitä siirtymään taaksepäin, jotta olen kyennyt näkemään ja ottamaan kuvia käytävää pitkin kävelleestä morsiamesta, säesti toinen.

Ota kantaa

Onko vieraiden sopivaa kuvata häissä?

Kyllä on 38% Ei ole 62%
Ääniä yhteensä 44575

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt