4 asiaa, jotka jokaisen seurustelevan tulisi tajuta sinkuista - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

4 asiaa, jotka jokaisen seurustelevan tulisi tajuta sinkuista

Seurustelevat ihmiset sortuvat usein näihin vääriin käsityksiin.

8.8.2015 10:02

The Huffington Post kysyi sinkkunaisilta, miten heidän seurustelevat ystävänsä suhtautuvat sinkkuuteen ja kohtelevat ei-seurustelevaa ystävää. Vastauksista nousivat esiin esimerkiksi nämä neljä kummallista oletusta.

1. Sinkku ei horjuta porukan tasapainoa

Seurustelevat ystävät viettävät helposti aikaa pariskunnista koostuvalla porukalla, johon sinkkuystävää ei välttämättä kutsuta mukaan. Ja jos kutsutaan, ryhmään halutaan yleensä toinen sinkku ”tasapainottamaan” kokonaisuutta.

Artikkelissa muistutetaan, että sinkku voi vallan hyvin hengailla myös kaveriporukassa, jossa kaikki muut ovat pareja keskenään, eikä siinä ole mitään kummallista. Yleensä yhdessä vietetty aika on paljon hauskempaa kuin se, ettei tule kutsutuksi ollenkaan.

2. Sinkulle ei kelpaa kuka tahansa

Vaikka moni sinkku saattaa toivoa seurustelevansa, ystävien ei kannata yrittää parittaa sinkkua kenen tahansa kanssa. Sinkku ei välttämättä ole epätoivoinen, eikä kumppanin ainoaksi ominaisuudeksi riitä se, että tämäkin sattuu olemaan sinkku.

3. Sinkun tulevaisuus ei ole sen huonompi kuin seurustelevan

Monet seurustelevat ihmiset muistuttavat ei-seurustelevia usein esimerkiksi siitä, ettei heillä ole tällä hetkellä näköpiirissä ketään, joka pitäisi heistä huolta vanhempana.

Tämä tuntuu huolettavan seurustelevia ystäviä, mutta artikkelissa todetaan, ettei heidänkään tulevaisuutensa ole taattu. Elämässä saattaa nimittäin tapahtua kenelle tahansa mitä vain koska vain, eikä täyteen turvallisuuden tunteeseen voi koskaan tuudittautua.

4. Sinkku ei yritä varastaa kumppaniasi

Kaikkein ihmeellisin asia, joka sinkkunaisten haastatteluissa ilmeni oli kuitenkin se, että seurustelevat ystävät ovat jostain syystä mustasukkaisia kumppaneistaan. Varatut ystävät olivat huolissaan siitä, että sinkkukaveri yrittää varastaa heidän kumppaninsa.

Artikkelissa todetaan, että poikkeuksia toki löytyy, mutta vain siksi, että sinkku juttelee ystävänsä kumppanin kanssa, ei kannata olettaa, että hän flirttailee ja yrittää iskeä varattua ihmistä. Ystävään voi luottaa, vaikka tämä sattuisikin olemaan sinkku.

Mitä ärsyttävää sinulle on sanottu tai tehty vain sen takia, ettet seurustele?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?