Jännitystä ja nopeaa toimintaa – lukijat kertovat ekasta kerrasta - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Jännitystä ja nopeaa toimintaa – lukijat kertovat ekasta kerrasta

Kuvituskuva
Julkaistu: 22.7.2015 15:43

Kysyimme IS:n lukijoilta, millainen kokemus ensimmäinen kerta ja neitsyyden menettäminen oli. Monelle eka kerta oli merkki rakkaudesta, toisille vain asia, joka hoidettiin pois päiväjärjestyksestä.

Vastausten joukossa korostuivat tilanteen jännittäminen ja sen nopeasti ohi meneminen. Näin lukijat kommentoivat:

”Poikaystäväni huoneessa 1. tammikuuta. Oltiin oltu pari kuukautta yhdessä ja harrastettu ’kuivaseksiä’, kun ainakin itse vähän vielä ujostelin intiimejä asioita. Sinne se kuitenkin kerran vaan sujahti. Lyhyeksi jäi, kun oltiin uutta vuotta viettämässä ja pelättiin, et paljastutaan. Ihanaa kuitenkin oli.”

– Rakkaudesta pölähtänyt

”Ensimmäinen ja moni kerta sen jälkeen oli molemmin puolin kanihommia. Ei siihen mitään elämänikäistä romantiikkaa ja herkistelyä kuulunut. Siksi se oli helppoa ja vapaata sekä parempaa kuin mikään sitoumusseksi.”

– J.Kerppi

”Eka kerta oli 20-vuotiaana, kotimaisen prostituoidun kanssa. Tytöllä oli kivat silikonirinnat ja pörröiset hiukset. Jännityksen takia ei oikein tahtonut ottaa eteen, joten tyttö tarjosi valkoviiniä keittolautaselta. Lopulta viisari värähti, kumi päälle ja parin nahkasohvalla suoritetun asennon jälkeen hän hoiti homman loppuun kädellä samalla kun esitteli minulle pyöreää takapuoltaan. Kohteliaasti kiitin ja hymyissä suin lähdin.”

– helsinki2005

”Uutena vuotena aivan selvinpäin omassa sängyssä. Olin 16 ja tyttö 15. Homma sujui mallikkaasti, tosin nopeasti ja molemmat olivat yhtä hymyä sen jälkeen. Hyvä kokemus.”

– Tiili

”Nopea!”

– Anataas

”Voisihan siitä ensimmäisestä kerrasta kirjoittaa, mutta lopputuloksena olisi K18 kamaa ja satavarma sensurointi. Sen verran voin paljastaa, että selvin päin tuo parin tunnin sessio tapahtui ja vehje ei lerpahtanut missään vaiheessa nuoren miehen päästyä ekaa kertaa pukille.”

– 30-v sitten

”Eka kertani oli eräänä kauniina kesäpäivänä paikallisessa hotellissa silloisen poikaystäväni, nykyisen mieheni, kanssa. Olimme etukäteen puhuneet ehkäisystä, toiveistamme ja odotuksistamme ja sopineet, ettemme ota seksistä stressiä, ja että eka kerta on yleensäkin kai pientä sählinkiä. Mutta ei meillä! Kaikki sujui loistavasti ja nautimme molemmat.”

– poutapilvi

”Silloisen poikaystävän kotona, jännitti niin et piti nukkua ensin yön yli. Aamulla tuulemaan. Kesti varmaan minuutin, enpä siis ehtinyt kauheasti nauttimaan. Nykyinen jaksaa onneksi reilusti pidempään!”

– MN

”15-vuotiaana ensimmäisen kunnon poikaystävän kanssa. Oli kuin kliseisestä elokuvasta, kynttilöitä kämppä täynnä ja taustalla soi musiikki. Sähläystä ja naurua, loppujen lopuksi jopa nautintoa. Hyvä muisto jäi.”

– Luonnonlaps

”14-vuotiaana paikallisen diskon vieressä olevassa metsässä kännissä. Yllättäen eräs 17-vuotias neiti tuli suoraan kysymään, olenko koskaan saanut ja että nyt olisi tarjolla. Ei muuta kun nuorena poikana intoa uhkuen messiin. Siellä puskassa aikamme toilailtiin, meikä päästeli tähtääjän paikalla. Siitä selvittiin, eikä muuta sanomista tullut, kuin että hyttyset puri kumpaakin niin pirusti.”

– Kimmo

”Kaverin entisen poikaystävän kanssa pusikossa 15-vuotiaana. Jälkiehkäisyä tarvittiin. Jälkeenpäin on naurattanut koko homma, vaikka silloin tuntui, että olen jo vanha menettämään neitsyyteni, että jo oli aikakin.”

– Teinix

”22-vuotiaana hääyönä mieheni kanssa omassa kodissamme. Sattui eikä mennyt perille, mutta huumoria onneksi löytyi eikä nautintoa puuttunut. Kohta viisi vuotta naimisissa ja homma alkaa jo sujua.”

– Se oikea

”21-vuotiaana selvin päin miehen työpaikalla. Pari kertaa tavattu aikaisemmin, ja siinä vaiheessa, kun mies nosti syliinsä ja kantoi pöydän päälle, se oli menoa. Pikainen toimitus mutta hauskaa oli.”

– Bridget Jones

”15-vuotiaana 13-vuotiaan naapurin tytön kanssa, takapihalla teltassa. Kävi vähän vahingossa, seuraavina kertoina tyttö tuli kondomien kanssa. Kesästä jäi hyvät muistot. Joskus vieläkin törmäillään kotikadulla ja huvittuneena muistellaan tuota aikaa.”

– ex.naapuri

Rakkauteen ja ihmissuhteisiin kuuluvat kuitenkin myös kipeät asiat. Seuraavaksi haluamme kuulla, millainen kokemus ihka ensimmäinen erosi oli. Kerro se kommenttiosiossa!

Tuoreimmat osastosta