Seksi & Parisuhde

Aina se on mielessä: 4 faktaa seksifantasioista - pätevätkö nämä sinuunkin?

Julkaistu:

Fantasiointi
Seksifantasiat voivat kuulostaa jännittäviltä ja salaisilta, mutta usein niissä ei ole mitään ihmeellistä.
Medical Daily listaa faktoja seksuaalisista fantasioista. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö, mutta tutkimusten mukaan ainakin nämä neljä asiaa pitävät valtaosalla paikkansa.

1. Miehet ajattelevat sitä enemmän

Tutkimusten mukaan miehet ajattelevat seksiä keskimääräisesti naisia enemmän. Kun miehen päässä käy noin 19 ajatusta päivässä, naisella niitä vilahtaa vain noin kymmenen.

2. Romantiikka ei katso sukupuolta

Vuonna 2014 toteutetussa kyselyssä miehistä 88 ja naisista 92 prosenttia kertoi, että heidän mielestään romantiikka kuuluu seksiin. Sekä miehet (78 prosenttia) että naiset (85 prosenttia) fantasioivat seksistä romanttisissa paikoissa.

3. Ei niin erikoista

Useat haaveilevat kolmen kimpasta, harvat kultaisesta suihkusta. Seksuaalisten fantasioiden aiheet ovat jaoteltavissa melko helposti harvinaisiin ja yleisiin. Vuonna 2014 tehdyn tutkimuksen ei kovin yllättävä tulos oli esimerkiksi, että moni mies haaveilee suuseksin saamisesta ja kahdesta naisesta.

4. Pelkkää biologiaa?

Tutkimuksen mukaan kuukautiskierto vaikuttaa naisen fantasioihin. Kierron ensimmäisen puoliskon aikana nainen fantasioi usein partnerin fyysisistä ominaisuuksista, kun taas toisella puoliskolla fantasioihin liittyy enemmän tunteita. Ovuloidessa fantasiointi ylipäätään lisääntyy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt