Suomalaismiehet avautuvat tahattomista erektioistaan: ”Siinä punotti posket hammaslääkärillä, hoitajalla ja minulla”

Julkaistu:

Hupsista!
Kerroimme hiljattain kolmesta suomalaismiehestä, joiden erektio on yllättänyt väärällä hetkellä. He eivät todella ole yksin ongelmansa kanssa!
Asia herätti paljon keskustelua. Eräs bussikuski kertoo kokeneensa vahinkoseisokkeja töissä.

– Minulla aikoinaan aika monesti oli seisokkia töissä johtuen auton tärinästä. Alappa sitten siinä auttamaan lastenvaunuja tai vanhuksia kyytiin. Ei ollut hauskaa.

Erektio ei välttämättä vaadi seksuaalista kiihottumista, vaan se voi yllättää vaikka kesken urheilun tai jännittävän hetken.

Lukijamme kertovat, miten pikkuveikka on heidät nolostuttanut. Nämä olisivat voineet sattua kelle tahansa!


1. Hammaslääkärissä hävetti

”Minulla paukauhti 12-vuotiaana stondis hammaslääkärissä, ja jalassa oli ohuet verkkarit, joten teltta oli kivan huomiota herättävä. Siinä punotti posket hammaslääkärillä, hoitajalla ja minulla. Minulla taisi olla lievä hikikin otsalla.”

2. Yllätys polvileikkauksen jälkeen

”Jouduin parikymmentä vuotta sitten polvileikkaukseen erääseen keskussairaalaan. Sairaalassa oli sen verran tungosta silloin, että kun heräämön jälkeen pökkyrässä muutaman sanan jälkeen nukahdin, aloin jossain vaiheessa havahtua ääniin ympärillä.

Kun vähän lisää havahduin tajusin, että olen sängyssä sijoitettuna johonkin, missä on paljon ihmisiä ja etukeno on ihan hirveä. Silmät auki ja kas, olin sänkyineni vierailu/tv-huoneessa. Kun väki huomasi, että heräsin, sain raikuvat aplodit ilmeisesti etukenon takia. Ei paljon se mekko peitellyt, joka laitettiin ennen leikkausta päälle.”

3. Nolo hetki töissä

”Edellisessä työpaikassani tuli yleensä aamupäivisin samanlainen ongelma. Olin vielä aika korkealla telineellä, aivan kuin näytillä muille.

Tulin usein alas ja menin piiloon koneen taakse, ajattelemaan kaikenlaista tyynnyttävää, kauppalistaa, ruokaa, mikä vain vei ajatukset pois. Opin pian käyttämään löysiä vaatteita ja olemaan paita ulkona housuista.”

”Työskentelin pikaruokaravintolassa ja jouduin poistumaan kassalta tahattoman stondiksen vuoksi.”

4. Uimassa tietenkin

”Muistan tuossa viime syksynä kun olin Ruotsissa. Oli kuuma päivä ja menin uimaan. Tietty nakuna, kun ei uikkarit olleet mukana. Siinä sitten kesken uinnin veitikka pompahti pystyyn ja halkoi komeasti aaltoja treenatessani selkäuintia.”

5. Kolmas tanssija mukana

”Kyllä tuo on ihan vakava ongelma. Itse en koskaan nuorempana voinut lainkaan tanssia hitaita, kun heti tuli stondis. Uskon, että ilmiö on yleinen. M.A. Numminenkin on sitä kuvannut tangokirjassaan.”

6. Posket punaisena liitutaululle

”Itselläni tuli yläaste-aikoina näitä tahattomia erektioita, eivätkä ne aina välttämättä liittyneet edes mihinkään seksuaalisiin ajatuksiin. Muistan hyvin, miten ysiluokalla olin matematiikan tunnilla verkkareissa ja yllättäen vain alkoi ottaa eteen.

Istuin jalat ristissä pulpetissa, kun (nais)opettaja yllättäen määräsi minut liitutaululle luokan eteen tekemään jotakin laskua. En sitten pystynyt muuta kuin ottamaan toiseen käteeni ruutuvihkon, jota pidin vaivihkaa etumuksen edessä, ja kävellä aavistuksen kumarassa luokan eteen. Hauskaa nyt, mutta silloin ei juurikaan huvittanut.”

7. Koulubussissa kerran

”Minulla kajahti lukioikäisenä koulubussin takapenkillä kuoppaisella tiellä aina pystyyn. Nyt yli kuusikymppisenä vaimokin toivoisi, että saatais virtaa etuveitikkaan.”

8. Juhlavarustus heti aamusta armeijassa

”Armeijassa oli kerran naurussa pitelemistä, kun tuli aamuherätys ja lähimpänä ovea olevan piti hypätä käytävälle asentoon heti.

Pojalla oli täysi juhlavarustus päällä. Kyllähän se siitä muutamankin kerran sai kuulla.”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt