Se onkin pidempi kuin luulit! Mies, näin mittaat peniksesi oikein - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Se onkin pidempi kuin luulit! Mies, näin mittaat peniksesi oikein

Julkaistu: 3.3.2015 17:10

Uusi brittiläinen tutkimus mittasi peniksen todellisen keskipituuden. Samalla paljastui, että monet ovat mitanneet sukuelimensä väärin. Katso, kuinka oikeaoppisella mittaustekniikalla saat varustukseesi lisää mittaa!

Lontoon King's Collegessa tehtyyn jättitutkimukseen otettiin mukaan vain terveydenhuollon ammattilaisten mittaamia tuloksia. Alkupiste saatiin asettamalla mitan pää mahdollisimman lähelle häpyluuta painamalla häpyalueen rasvaa sisään. Näin mittaustulos kasvaa hieman. Katso havainnolliset ohjeet yllä olevalta ISTV:n videolta.

Aiemmissa tutkimuksissa peniksen keskimääräisestä koosta on saatu vaihtelevia tuloksia. Tutkijat uskovat sen johtuvan menetelmistä, sillä aiemmin on julkaistu selvityksiä, joissa miehet ovat itse mitanneet peniksensä.

Tuore tutkimus paljastaa, että peniksen keskimääräinen pituus on velttona 9,16 senttimetriä, ojentuneena mutta rentona 13,24 senttimetriä ja jäykistyneenä 13,12 senttimetriä. Levossa keskimääräinen ympärysmitta on 9,31 ja erektiossa 11,66 senttimetriä. Tutkimukseen osallistui 15 521 yli 17-vuotiasta miestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?