Mies, nyt se paljastui - tätä naiset todella haluavat yhden illan jutulta

Julkaistu: , Päivitetty:

SEKSI
Koolla on väliä, mutta toisin kuin monesti kuvitellaan.
Huffington Postin mukaan miehen peniksen koolla on naisille väliä, mutta eri tavalla kuin monesti kuvitellaan. Ympärysmitalla on enemmän merkitystä kuin pituudella. Varsinkin, jos nainen etsii yhdenillanjuttua.

Tuoreessa yhdysvaltalaisen UCLA-yliopiston tutkimuksessa naisia pyydettiin tarkastelemaan 3D-tulostimella printattuja miesten sukupuolielimiä.

Tutkimukseen osallistuneet naiset valitsivat 33 erilaisesta mallista ne, joita pitivät sopivimpina lyhyeen suhteeseen sekä vaihtoehdot, joita suosisivat mielummin pidemmässä suhteessa.

Lyhyeen suhteeseen naiset valitsivat hieman keskivertoa paksumman peniksen. Pituudella ei kuitenkaan ollut merkitystä kummassakaan tapauksessa. Keskimäärin naiset suosivat 16 senttistä penistä.

Tulos poikkeaa aiemmista tutkimustuloksista, joiden perusteella koolla on enemmän merkitystä. Peniksiä on aiemmin arvioitu asteikolla "suuri", "keskikokoinen" tai "pieni", eikä menetelmä ole huomioinut vaihtoehtoja näiden väliltä. Lisäksi arviot ovat tehty usein valokuvan perusteella.

Tutkimusta tehdessä paljastui myös, että naiset arvioivat usein peniksen todellista kokoa suuremmaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt