Mies, eikö tule osumia Tinderissä? Näitä kuvia naiset vihaavat - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies, eikö tule osumia Tinderissä? Näitä kuvia naiset vihaavat

Julkaistu: 27.5.2014 17:14

Jani Sievinen meni eronsa myötä Tinder-mobiilideittipalveluun ja sieltä löytyy yksi jos toinenkin suomipoika. Mies, jos olet Tinderissä ja tuntuu että matcheja ei juurikaan synny, vika saattaa löytyä näistä.

Pojat, on aika puhua vähän niistä kuvista, koska niihinhän tinderöinti ja muukin nettideittailu usein perustuu.

On olemassa nimittäin muutamia kuvien arkkityyppejä, jotka eivät herätä naisen mielenkiintoa. Nämä mielipiteet on kerätty useammalta Tinderiä aktiivisesti käyttävältä naiselta.

No niin pojat, jos siis etsitte edes osittain tosimielellä itselle seuraa Tinderissä, välttäkää nämä kardinaalimokat:

Ihanaa, että sulla on lihakset ja olet pumpannut ne salilla pulleiksi, mutta ihan totta pidettäiskö ne vaatteet kuitenkin päällä? Etäiset rantakuvat ovat toki ok, mutta puolialastomat poseeraukset punttisalilla eivät sytytä.

Ei varmaan tarvitse selittää, vai tarvitseeko? Siis täysi alastomuus on hyvä juttu parisuhteessa, mutta ei sovi Tinderiin.

Joo sä osoitat mua ja olet kova jätkä, mutta mieluummin haluaisin nähdä ihan aidon kuva susta, kuvan jossa et etsitä mitään, vaan olet ihan tavallinen aito oma itsesi.

Älä myöskään teeskentele pohdiskelevaa tai muitakaan tunteita. Ja keskisormen näyttäminen ei todellakaan osoita kauheasti kunnioitusta naisia kohtaan.

Onko sulla paha olla vai miksi yhdessäkään kuvassa et hymyile saati näytä edes hitustakaan iloiselta? Onko elämä oikeasti niin ankeata?

Joo sulla on naisia, ihan useampi kappale siinä kainalossa, kivat sulle, mutta et taida olla oikea mies mulle. Naiset taitavat kuitenkin enemmän arvostaa sitä, että olet olemassa vain heille etkä kaikille.

Tai vaikka olisitkin vain yhden naisen kanssa ja hän sattuisi olemaan rakas siskosi, niin naiset eivät sitä voi tietää.

Sehän on hauskaa, että osaat juhlia, mutta eikö se anna vähän huonon kuvan, jos heilut jokaisessa kuvassa kossupullo kädessä ja rööki huulessa tai olet sammunut pöytään? Ja jos jokaisessa kuvassa kreisibailaat yökerhoissa, et välttämättä ole ihannemies.

Hienoja maisemia, upeita autoja ja suloisia eläimiä, mutta miltähän sä näytät? Kyllä enemmistö kuvista kannattaa olla itsestä eikä muista.

Hauskoja ryhmäkuvia, mutta kuka sä näistä olet? Jos et yhdessäkään kuvassa ole yksin, on vähän vaikea tietää kenestä pitäisi tykätä.

Joo, sun asunnossa on vessa ja osaat ottaa kuvan peilin kautta tai möllötät karussa ympäristössä sohvalla. Onhan se tavallista elämää, mutta toivottavasti ei koko ajan.

Aurinkolasit joka kuvassa tai kuvat, joissa ei esitellä kuin keskiruumis, eivät anna susta tarpeeksi kuvaa. Tahdomme nähdä ainakin silmäsi ja mieluiten useamman kuvan sinusta.

On hyvä juttu, että sulla on makeita harrastuksia, mutta jos joka kuvassa sinut nähdään pienenä pisteenä joko kiipeilyseinällä tai laskettelurinteessä, on vaikea tietää, minkälainen olet.

Hyvät tavat kaunistavat uskokaa tai älkää. Nenänkaivelut ja muut huonot tavat kannattaa jättää kotiin.

Ja minkälaisia kuvia sitten kannattaisi laittaa? Teemme aiheesta vielä jatkojutun ja oman artikkelin myös naisille.

Olitko täysin eri mieltä? Pura mieltäsi toki kommenttikenttään.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?