9 asiaa, joita et ikinä uskoisi miehen pitävän seksikkäänä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

9 asiaa, joita et ikinä uskoisi miehen pitävän seksikkäänä

Yllättävät asiat ovat miesten mielestä seksikkäitä. Kuvan pariskunta ei liity juttuun.

Julkaistu: 15.5.2014 12:52

Jos kuvittelet, ettet voi näyttäytyä uuden ihastuksesi edessä ilman meikkiä tai pömppömaha pitää vetää sisään, mieti vielä kerran. Nämä yllättävät totuudet miehet paljastavat Mirror-lehdessä.

1. Ilman meikkiä

Naiset käyttävät ripsiväriin, huulipunaan, rajauskyniin, puuteriin, luomiväriin, voiteisiin elämänsä aikana pienen omaisuuden.

Miehet ovat kuitenkin sitä mieltä, että ilman meikkiä naisen luonnollinen kauneus tulee esille.

Kirkkaan punaiset huulet saattavat ennemminkin karkottaa kuin kutsua intohimoiseen suudelmaan. Harva mies haluaa huulipunaan omille huulilleen.

2. Möhömaha

Naiset tavoittelevat littanaa vatsaa, mutta miehet pitävätkin möhömahoista. Moni mies toteaa pitävänsä pehmeistä ja kurvikkaista muodoista.

Jos nainen ei ole täydellinen, ei hän vaadi sitä mieheltäkään.

3. Kännipuheluiden soittaminen miehelle

Tyttöjen kanssa vietetyn hilpeän illan päätteeksi saattaa miehen puhelin soida. Linjan toisessa päässä kuuluu humalaista soperrusta siitä, miten nainen ikävöi miestä. Aamulla kännisoitto ei ole naisen mielestä yhtään niin hyvä idea kuin illalla.

Mutta ei hätää. Tunteiden kertominen avoimesti on pelkästään viehättävää. Me kaikki haluamme kuulla kehuja, kertoo Mirror.

4. Pienet rinnat

Pienet rinnat ovat yleensä pirteät ja terhakat. Ne kertovat nuoruudesta ja terveydestä.

5. Eri paria olevat alusvaatteet

Seksuaaliterapeutin mukaan miehistä on ihana yllättää puolisonsa eri paria olevissa alusvaatteissa, koska se on merkki siitä, ettei nainen ole suunnitellut seksiä.

Mutta mies saakin naisen suostuteltua rakasteluun. 

6. Paljain jaloin kävely baarista kotiin

Korot ovat ihanat, mutta eivät tunnu koko illan tanssimisen jälkeen enää mukavilta.

Voit huoletta riisua kengät, sillä paljaat jalat ovat vihjaus alastomuudesta. Kengät kädessä kulkeva nainen viestittää, ettei välitä säännöistä. Hän on villi kenties muuallakin…

7. Juurikasvu

Kuten naiset myös miehetkin pitävät pienestä karheudesta. Hoitamattomat, juurikasvuiset hiukset luultavasti muistuttavat miestä tämän äidin varoituksista. Vältä tuollaisia naisia – olet siis entistäkin kiinnostavampi.

8. Vitsin huipun unohtaminen Meistä jokainen on varmasti ollut samassa tilanteessa: kerrot kuulemaasi hauskaa vitsiä isolle porukalle, kun yhtäkkiä unohdat loppuhuipennuksen.

Älykäs nainen saattaa pelottaa naista, joten pieni hölmöily tekee sinusta vähemmän pelottavan ja mies voi rentoutua seurassasi.

9. Lapsirakas nainen

Jos viihdyt lasten seurassa ja touhuat heidän kanssaan, annat miehelle todisteen siitä, että olet kärsivällinen ja huolehtiva.

Tämä muistuttaa miestä äidin ehdottomasta rakkaudesta.  

Oletko huomannut, etteivät naisen ja miehen kuvitelmat aina täsmää? Kerro meille lisää yllättäviä asioista, joita miehet tai naiset pitävät seksikkäänä.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?