Rakkaus syttyi ennakkoluuloista huolimatta: "Useammat ystäväni olivat ihastuneita kyseiseen sinisilmään" - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Rakkaus syttyi ennakkoluuloista huolimatta: "Useammat ystäväni olivat ihastuneita kyseiseen sinisilmään"

Lukija kohtasi rakkauden Turkissa ennakkoluuloista huolimatta. Tämä on hänen tarinansa.

14.2.2014 6:13

"Tapasin nykyisen poikaystäväni ollessani matkaoppaana Turkissa vain 19 vuoden ikäisenä. Olimme syömässä opasystävieni kanssa erässä yhteistyöravintolassamme ja tuona iltana meitä palveli erittäin komea sinisilmäinen nuoripoika.

Tiesin pojan entuudestaan ja sillä useammat opasystäväni olivat ihastuneita kyseiseen herttaiseen sinisilmään. Itse en juurikaan välittänyt hänestä, sillä olen itsekin puoliksi turkkilainen ja minun suhtautumistapani maani miehiin oli erilainen kollegoihini nähden. Minulla oli tietynlainen kuva turkkilaismiehistä ja näin ollen en ajatellut yhdestäkään itselleni poikaystävää hankkia.

Tilanne kuitenkin muuttui sinä iltana kun illallistin kollegojeni kanssa. Olimme jo maksaneet laskumme ja poistuneet ravintolasta, kun yhtäkkiä joku tarttui kädestäni. Tämä joku oli nuori tarjoilijakomistus ravintolasta, joka kysyi minua ulos sinä iltana. Vastasin kuitenkin, että minulla on kiireitä, enkä tiedä pääsenkö.

Samana iltana me törmäsimme kuitenkin kaupungilla ja päädyimme juttelemaan toistemme kanssa aamun pikkutunneille saakka. Hän oli ihminen, joka osoitti minulle ennakkoluulojeni vääryyden ja todella avarsi katseeni.

Olemme nyt olleet yhdessä kesästä saakka. Tiemme erkanivat talven ajaksi, sillä asunhan vakituisesti Suomessa. Eivät kuitenkaan ikuisuuksiin.

Matkustan ystävänpäivän jälkeen jälleen poikaystäväni luokse. Kaukosuhteet ovat aina tuskallisia ja vaikeita, mutta kaiken sen arvoista."

Onko rakkautenne saanut alkunsa jollain poikkeuksellisella tavalla? Kerro meille tarinasi!

Oletko löytänyt rakastettusi vuosien eron jälkeen? Onko rakkautesi voittanut suuria vastoinkäymisiä? Tapasitko rakkaasi yllättävässä paikassa?

Jos olet kokenut jalat alta vievän rakkaustarinan ja haluat kertoa sen myös muille, lähetä tarinasi osoitteeseen liv@iltasanomat.fi tai tällä lomakkeella.

IS julkaisee parhaita tarinoita printtilehdessään ja verkossa. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?