Estotonta flirttailua, vapaata syömistä - näistä syistä sinkkuilu kannattaa

Julkaistu:

Näistä syistä sinkkuna oleminen kannattaa - katso viisi parasta puolta sinkkuudessa.
Suosittua Ikisinkku-blogia pitävä Jenny Siivola listasi IS:n pyynnöstä parhaat syyt sinkkuiluun. Sinkkuna oleminen kannattaa ainakin niin flirttailun, nukkumisen kuin syömisenkin takia - ja ehdottomasti parasta siinä on vapaus.

1. Vapaata nukkumista

Olkoonkin nukkumisasentosi I-, S-, Y-, A- tai X-tyyliä, niin sinkkuna mielihalusi toteuttaminen ei vaadi jenkkisänkyä. Tämän lisäksi kukaan ei voi valittaa rakentamastasi tyynybarrikadista saati tavastasi kääriytyä peittoon ja änkeytyä petauspatjan alle piiloon pahalta maailmalta. Kuorsauksesi häiritsee vain naapureita, eikä sinun tarvitse nukkua seksikkäästi alasti jos tilanne vaatii villasukkia, poolopaitaa tai aikuisten potkupukua.

2. Vapaata flirttailua

Niin ihana kuin se oma rakas onkin, ei se tee immuuniksi vastaan käveleville kansikuvaihmisille. Totta kai myös varattuna on oikeus katsella ja ihailla, mutta estoton flirttailu onnistuu sinkkuna parhaiten, oli seura mikä hyvänsä. Voit hymyillä, tuijottaa, iskeä silmää ja heilutella hiuksiasi niin paljon kuin haluat ja kenelle haluat ilman, että se johtaa astioiden heittelyyn tai jakamiseen.

3. Vapaata sairastelua

Kieltämättä joskus olisi mukava, että joku passaisi, kantaisi Fantaa kaupasta ja tekisi ruokaa, kun itse on niin kipeä, että Siwa onkin yllättävän kaukana. Mutta sitten tulee se päivä, että sairastaminen sisältää joko armotonta suolentoimintaa, korvamätää ja yrjöilyä ja silloin kiität korkeimpia voimia siitä, että saat ihan rauhassa maata kolmatta päivää peseytymättä suihkun likakaivoa vasten ilman, että kukaan on näkemässä.

4. Vapaata syömistä

On suuri onni ja autuus, kun ostat suklaalevyn ja sipsipussin ja tiedät, että saat syödä ne yksin. Kukaan ei yritä päästä osingoille ja kukaan ei myöskään ole puristelemassa ähkymahaasi kun olet saanut mättöpäiväsi päätökseen. Tämän lisäksi saat aivan rauhassa hurahtaa karppaukseen, raakaruokaan tai luolamiesravintoon ilman, että kukaan taloudessasi alkaa esittää vastalauseita ja kanniskella kotiisi paistettua leipää samaan aikaan kun itse yrität sisäistää kylmän porkkanan ihanuuden.

5. Vapaa

Etsit sitten opiskelupaikkaa, töitä tai asuntoa niin sinkkuna saat miettiä vaihtoehtoja pitkälti itsekkäästi. Etenkin lapsettomana sinun ei tarvitse miettiä voiko kaikki perheenjäsenesi muuttaa mukanasi juuri sinne minne sinun kohtalon polkusi tuntuu vievän. Lisäksi jonkun toisen ihmisen päätökset ja muutoshalut eivät vaikuta sinuun mitenkään, etkä joudu yllättäen muuttamaan esimerkiksi Inariin vain siksi, että miehesi löysi sisäisen kutsumuksensa poronhoidon parista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt