Näissä ammateissa petetään puolisoa! Kerro omista kokemuksistasi

Julkaistu:

LIV
Pettämissivuston perustajan mukaan uskottomimpia ovat 30-vuotiaat naiset ja 40-50-vuotiaat miehet.
Naiset pettävät saadakseen intohimoa, miehet ovat enemmän halun johdattelemia, väittää varatuille tarkoitetun treffisivuston AshleyMadison.comin perustaja Noel Biderman.

Monesti ajatellaan, että pettävät naiset ovat tylsistyneitä kotiäitejä.  Biderman kuitenkin kumoaa stereotypian.

- He ovat usein uranaisia. Mitä enemmän työmatkoja, sitä enemmän pettämistä, Suomessa hiljattain vieraillut Biderman lataa.

Sivuston tietojen mukaan eniten pettävät esimerkiksi sihteerit ja markkinointipäälliköt. Myös kotiäidit mahtuvat kuitenkin viiden kärkeen. Miehistä eniten pettävät muun muassa johtajat ja insinöörit.

Tyypillinen sivustoa käyttävä nainen on 30-vuotias ja ollut naimisissa muutaman vuoden eikä hänellä ole lapsia. Sivuston tyypillinen mieskäyttäjä taas on 40-50-vuotias, hyvin toimeentuleva ja hyvässä asemassa oleva. Yleensä miehen lapset ovat jo aikuisia.

Myös taantuma näkyy Bidermanin mukaan pettämistilastoissa. Vuonna 2008 alkaneen pankkikriisin ja taantuman jälkeen pettävien pankkiirien määrä kasvoi, Biderman kertoo.

Viime vuosina taas IT-alalla työskentelevien tai työskennelleiden määrä on kasvanut.

Ina Kauppinen


Onko sinua petetty tai oletko itse pettänyt puolisoasi? Miten salasit sivusuhteesi? Mitkä merkit paljastivat puolisosi salasuhteen? Miten jäit kiinni pettämisestä?

Keskustele aiheesta kommenttikentässä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt