Miehet avautuvat seksistä saunassa: "Mitä parempi sauna, sen parempaa seksiä" - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Miehet avautuvat seksistä saunassa: "Mitä parempi sauna, sen parempaa seksiä"

Seksiä saunassa, kyllä vai ei? Seksiraadin miehet vastaavat.

12.7.2013 11:43

Verneri, 35. Seksielämää 18 vuotta. Kumppanien määrä: 6. Nykytilanne: Seksikkäästi naimisissa.

"Mitä parempi sauna, sen parempaa seksiä. Reiluun sataan asteeseen lämmitetty sähkösauna tekee seksistä lyhyen, hikisen ja pyörtymistä enteilevän kiihkon hetken ennen pakollista siirtymistä suihkutiloihin. Miellyttävä ulkosauna vilvoitteluhetkineen voi tarjota tunteja pitkän ja antoisan saunomiskokemuksen." Petri, 40. Seksielämää 24 vuotta. Kumppaneita: noin 20. Nykytila: Ei vakituisessa parisuhteessa, mutta saa joskus.

"Periaatteessa jyrkkä ei. Sauna-alastomuus ja seksialastomuus ovat kaksi olennaisesti eri asiaa ja hyvä pitää erillään. En silti välttämättä menisi megafonin kanssa keskeyttämään esimerkiksi avioparin lemmenhetkiä löylyissä.

Muutamat hauskimmista saunamuistoistani liittyvät sekasaunomiseen isolla ja pienemmälläkin porukalla, ja niissä tilanteissa on tärkeää, että tunnelmaan ei sotketa mitään seksuaalista."

Joni, 33. Seksielämää 17 vuotta. Kumppaneita: 29. Nykytila: Onnellisesti aviossa, mutta haksahtaa noin joka toisissa pikkujouluissa vääriin lakanoihin.

"Sauna on minulle puhdas paikka. Ehkä kasvatukseni vuoksi lisäksi ajattelen, että löylyhuoneeseen ei kuulu mikään "syntinen". Suomalaiset menevät saunaan myös ystäviensä ja tuttujensa kanssa, eikä saunomiseen siksi kuulu meillä eroottisia ajatuksiakaan. Toki joskus ajatus on silti harhaillut jopa niin tehokkaasti, että saunassa on tapahtunut paljonkin..." "Sauna-alastomuus ja seksialastomuus ovat kaksi olennaisesti eri asiaa."

Saunaseksi jakoi myös lukijoiden mielipiteet. Lukijoista 48 prosenttia kannattaa saunassa touhuilua.

"On siinä jotain hyvin kiihottavaa, kun kaksi hiestä märkää ihmistä harrastaa intohimoleikkejä saunassa. Ehdottomasti kannatan!"

Captain Jack

"Sydänkohtaushan siinä kuumuudessa tulee. Eikä saunatonttukaan tykkää."

suihkun puolella

"Ei lämpöisessä saunassa vaan silloin kun aletaan lämmittään saunaa (puukiuas) kuumenee sauna ja pariskunta :) ja sen jälkeen pulahdus järveen. Seksi jatkuu siellä veden syleilyssä."

saunatar

"Aivan sama missä, kunhan vaan on sitä seksiä. Ei näillä kilometreillä kannata olla ronkeli."

Mainosmies menneiltä ajoilta

"Kuumahan siinä tulee mutta on se hienoa ja kiihoittavaa harrastaa seksiä hikisen naisen kanssa!" Tomba

"Savusaunassa monen monta kertaa. On kiva pulahtaa järveen seksin jälkeen, kun on joka paikka ihan noessa."

Savusauna

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?