Seksi & Parisuhde

IS testasi uuden iskukeinon: Tällä jipolla miesten päät kääntyvät - käyttö omalla vastuulla!

Julkaistu:

LIV
Uusi feromonituoksu lupaa lisätä käyttäjänsä seksuaalista itsetuntoa ja kääntää miesten päät. Jos rakkausrintamalla on hiljaista, kannattaa rohkaista mielensä ja kokeilla tuoksua.
Voiko tuoksun avulla lisätä omaa viehätysvoimaansa? Pohdin tätä kahden ystäväni kanssa illanistujaisissa. Aiemmin samalla viikolla olin hakenut postista kutkuttelevan paketin, joka sisälsi markkinoiden parhaaksi itseään mainostavan Phiero Woman -feromonituoksun.

Tuotteen nettisivujen mukaan se sisältää erilaisia feromoneja, jotka lisäävät käyttäjänsä seksuaalista itsetuntoa ja itsevarmuutta sekä vetävät miesten mielenkiintoa puoleensa.

Kolmesta naisesta koostuva testiryhmämme otti haasteen tosissaan. Suihkimme reippaasti estratetraenolia ja androstenonia sisältävää hajustetta ennen kuin suuntasimme kohti Helsingin yöelämää.

Ensimmäinen reagointi tapahtui ennen kuin olimme edes ehtineet baarin ovesta sisään. Vastaamme käveli kolme miestä, joista yksi selvästi nuuhkaisi ilmaa kohdallamme. He kaikki kääntyivät katsomaan.

Syynä saattoi toki olla myös ympärillämme leijuva yhtenäinen tuoksupilvi. Yksi ystävistäni myös muistutti, että olimme liikenteessä laitettuina. Kopisevat korot ja istuvat pikkumustat tiettävästi herättävät enemmän huomiota kuin tennarit ja verkkarit. Pääsimme baariin sisään ja aloimme todenteolla havainnoida ympäristöä. Ja kas kummaa, tuntematon mies teki tilaa baaritiskillä. Nuorista miehistä koostuva porukka lyöttäytyi heti seuraamme.

Hieman kauempana huomasin baarijakkaralla miehen, joka vilkuili välillä suuntaamme. Päätin tehdä hieman kenttätyötä ja istahdin hänen viereensä kuulemaan miehisen mielipiteen hajustani. Mies nuuhki hetken kaulaani, ja sain tuomion: tuoksu on miellyttävä eikä yhtään pistävä. Lähes neutraali. Hän kertoi myös kiinnittävänsä useimmiten huomiota naisten parfyymeihin, joten olin selvästikin asiantuntijan arvioitavana. Rupattelimme niitä näitä, ja lopulta paljastin, että olen testaamassa tuoksua. Juttelimme vielä tovin ja vaihdoimme puhelinnumeroita.

Sitten oli aika kerätä porukka kasaan ja lähteä testaamaan tuoksua yökerhomaisempaan ympäristöön. Naistenhuoneessa lisäsin vielä vähän hajustetta. Siirryimme tanssilattialle, jossa varsinkin humaltuneet miehet tulevat helpommin ottamaan kontaktia. Näin kävi nytkin. Illan aikana yllättävän moni vastakkaisen sukupuolen edustaja tuli ympärillemme pyörimään. Neljännelle testiryhmäämme liittyneelle ystävälleni tuntematon mies tarjosi baaritiskillä juotavaa. Ihan tällaista menestystä en ollut odottanut.

Huomasin, että tuoksun ansiosta tarkkailin ympäristöäni. Olin itsevarmempi ja vapautuneempi kuin yleensä ja ehkä siksi helpommin lähestyttävä. Johtuiko se itse tuoksusta vai testitilanteesta, jäi kuitenkin hämärän peittoon.

Siksi kehotankin kokeilemaan 60 euroa maksavaa putelia omalla vastuulla.

Maiju Majamaa

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Jaajo Linnonmaa täyttää huomenna 40 vuotta – tällainen on ollut miehen matka räsypokkajuontajasta perheenisäksi: Yksi päätös pelasti koko uran

  2. 2

   Mitä tapahtui suosikkiräppärille? Naista ei ole tunnistaa uusista kuvista – fanit hämmentyivät muodonmuutoksesta: ”Oletko se todella sinä?”

  3. 3

   Kommentti: Eeli Tolvanen joutui kärsimään – KHL:n päätös on täydellinen häpäisy

  4. 4

   Tällainen oli Olof Palmen murhapaikalle ensimmäisenä osunut ”Skandia-mies” – silminnäkijän nimi nousi esiin mahdollisena epäiltynä

  5. 5

   Lähes 10 vuoden käsittämätön piina: Lappilaisvanhemmat pahoinpitelivät lapsiaan vuosikausia, pitivät nälässä ja estivät heitä liikkumasta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  2. 2

   Suomessa lomaileva tähtinäyttelijä heitti vaatteet päältään ja pelasti hukkuvan eläimen Kaivopuistossa – ”Minulla oli yksi mahdollisuus sukeltaa”

  3. 3

   Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan

  4. 4

   Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

  5. 5

   Lähes 10 vuoden käsittämätön piina: Lappilaisvanhemmat pahoinpitelivät lapsiaan vuosikausia, pitivät nälässä ja estivät heitä liikkumasta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

  2. 2

   Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

  3. 3

   Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

  4. 4

   Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

  5. 5

   Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen – nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä

  6. Näytä lisää