Lukija nettitreffeistä: "Vastaan tulee tasan kahdenlaisia naisia" - Lue kokemukset!

Liv-lifestylesivuston lukijat keskustelivat nettitreffeistä. Osa lukijoiden deiteistä on ollut karmaisevia, mutta mukaan mahtuu myös paljon rakkautta.

19.10.2012 6:06 | Päivitetty 19.10.2012 6:56

Lukijoista 51 prosenttia on käynyt nettitreffeillä. Kyselyyn vastasi 659 kävijää.

Lue lukijoiden tarinat!

"Minulla ainakin hyviä kokemuksia nettitreffeistä. Olen tavannut muutamia miehiä netissä ja nyt seurustelen onnellisesti miehen kanssa, jonka tapasin netissä.

Minun kiinnostukseni saa ainakin lopahtamaan jo siinä vaiheessa, jos ilmoituksessa lukee että kriteerinä on heti ulkonäköasiat. Mielestäni tärkeää on persoona. Jos on kirjoittanut persoonallisen tekstin itsestään, eikä sellaista valmistekstiversiota, se ainakin kiinnittää minun huomion.

Tietenkään heti ei saa välttämättä kuvaa minkälainen ihminen oikeasti on, joten suosittelenkin ensin puhumaan chatissä, sähköpostitse tai vaikkapa puhelimitse ennen kun tapaa ihmistä.

Ja aina kannattaa myös muistaa olla varovainen. Kannattaa sopia ensitapaaminen julkiselle paikalle, missä on ihmisiä. Suosittelen nettitreffejä kaikille sitä harkitsiville! Onnea matkaan."

Tytsykkä

"Aattelin ettei sieltä deittisivulta ketään voi löytää, muutamilla eri treffeillä kävin, kunnes aattelin vastata vielä yhteen mielenkiintoiseen deitti-ilmoitukseen ja se kannatti, koska Se elämäni prinssi astui elämääni ja vei jalat alta ensinäkemältä.

Olemme olleet 7,5v.onnellisesti yhdessä.Toki kannattaa varauksella suhtautua ilmoituksiin kaikki ei aina ole sitä siellä on tms. sekä sopia esim johonkin kahvilaan tms ekatreffit.

Minä ihastuin miehessä kokonaisuuteen ja hänen persoonaansa. Toivotan onnea kaikille ja suosittelen nettitreffejä.,koskaan ei tiedä missä se oikea prinssi tai prinsessa astuu esiin vaikka sitten kaupan kassajonossa."

Pikkumyy

"Ainakin tähän mennessä olen joutunut ainakin pettymään. Muutamia naisia olen tavannut nettitutustumisen jälkeen enemmän tai vähemmän. Kaikki ovat olleet mukavia, ja juttu on luistanut hyvin, mutta...

"En väitä, etteikö helmiäkin sekaan mahtuisi, mutta minun kohdallani on tullut vastaan tasan kahdenlaisia naisia. Ensimmäiset ovat kaikki olleet jollain tapaa eksyksissä elämässään, esim. pitkä suhde päättynyt juuri. Tällaiset ihmiset eivät ole käsitelleet tarpeeksi kipeitä asioitaan, vaan etsivät läheisyyttä, hyväksyntää jne sisäisen tyhjiönsä täyttämiseksi.

Sitten nämä toiset... he kokevat löytävänsä netistä toinen toistaan parempaa seuraa, mutta uskovat, että ainahan sieltä voi löytyä parempi, ehkä jopa prikulleen se unelmien prinssi, jonka ovat päässään keksineet. Ei muuta kuin takaisin koneen ääreen ja siinä sitä elämä hujahtaa rattoisasti riippuvuussuhteessa sinkku- ja treffipalstoihin.

Vähän jotenkin säälittävää. Ehkä kuitenkin kokeilen vielä, koska tärkeitä ja kauniita muistoja on noista kaikista treffailuista jäänyt... ja eikä se tarvitse kuin sen yhden kerran onnistua niin se on sitten siinä :)

Onnea kaikille... suosittelisin kuitenkin keksimään paremmat keinot kumppanin hakuun!"

Dracula

"Nettitreffailu oli omasta mielestäni erittäin hauska ja hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin. Kävin noin vuoden aikana useilla treffeillä ja jotenkin sitä vaan pystyi niiden esittelytekstien ja viestien perusteella ennakoimaan hyvin, minkä tyyppinen ihminen treffeillä oli vastassa.

Ei tietenkään mitään kovin tarkkoja mielikuvia voinut rakentaa, mutta kaikkien kanssa synkkasi jollain tasolla.

Lopulta törmäsin nettideittailun kautta sellaiseen ihmiseen, jonka kanssa synkkasi niin monella tasolla, että päädyimme naimisiin. " Jepa

"Kyllä netin avulla voi löytää RAKKAUDEN! Näin kävi meille.

Olin 6v. sinkkuna ihan rauhassa katsellut ympärilleni ja välillä käynyt treffeillä niin tuttavien, baarien kuin työnkin kautta, mutta kukaan ei tuntunut oikealta...

Sitten rohkaistun ja sovin muutamat treffit Suomi24:n kautta ja kun tämän miehen näin ensimmäisen kerran tiesin sillä sekunnilla, että nyt olen löytänyt sen mitä olen etsinyt! Myös mies umpirakastunut, ei ole kuulemma ennen edes osannut aavistaa miltä SE OIKEA ihminen tuntuu vierellä monien aiempien huonojen kokemusten jälkeen.

Ne muutama muu tapaamani tyyppi oli vähän outoja, ei oman tyylisiä, mutta avartavaa oli kuitenkin nähdä mahdollista tarjontaa.

Vuosi ollaan oltu kihloissa, omakotitaloa rakennetaan ja vauva on tulossa. Onneksi rohkenin kokeilla muutakin kuin kämyisiä baareja jossa miehet varmasti humalassa ja piparin perässä.

Onnea kaikille oman puoliskon etsijöille, mitä hankalampi on matka onneen, sitä enemmän sitä osaa arvostaa sinne löydettyään."

Maryland

"Nettitreffini olivat erittäin hyvät. Kyllä deitti-ilmoitusvastasi todellisuutta. Kyllä olen löytänyt rakkauden netistä.

Meillä oli mieheni kanssa twoo.comissa tunnus. Minulla kuvia itsestäni ja koiristani. Miehelläni ei. Juttelimme jonkin aikaa twoossa ja vaihdoimme numeroita. Hetken juteltuamme päätimme sitten tavata kasvotusten. Tapasimme mieheni kanssa 28.03.2012. Aloimme seurustelemaan mieheni kanssa 28.03.2012. Yhteen muutimme 10.05.2012. Kihloihin menimme 12.06.2012. Häitämme juhlitaan ensi kesänä (2013).

Parisuhteessa olemme olleet mieheni kanssa 6,5kk. Avoliitossa olemme olleet mieheni kanssa 4kk.

Kihloissa olemme olleet mieheni kanssa 3kk.

Kanssani ei ikävä kyllä treffeille enää pääse. Omanlaatuinen ja ajatuksella kirjoitettu deitti-ilmoitus kiinnittää huomiota. Ja sellaisetkin joilla ei ole ulkonäkökritiikkiä. Sellaiset deitti-ilmoitukset viilentävät, jossa ehdotetaan heti seksiä tai ilmoituksessa lukee ulkonäöstä jotain kritiikkiä eli mm naisen pitäisi olla mahdollisimman hoikka tms.. Itselläni ulkonäkö ei ole tärkein, vain luonne."

Se OIKEA

"Nettitreffejä oli monia, useasti mies oli antanut aivan väärän kuvan itsestään, erään kerran vastasin yhdelle miehelle ja muutaman viestin jälkeen pyysin hänet kotiini kahville, oven avattuani tiesin heti hänen olevan se ns. oikea.

Nyt olemme kolme vuotta olleet yhdessä ja yhtä rakastuneita ja asumme yhdessä. Ei se ota jos ei annakaan,kannattaa käydä kokeilemassa ja olemaan varovainen. Upean löydön tein itse." Yhä rakastunut

"Nettitreffeissä kannattaa ymmärtää, että ehkä joka viides tai seitsemäs tavattu ihminen kolahtaa, vaikka kuinka tekee esikarsintaa netissä. Ihminen ja mielikuva (tai valokuva) ihmisestä on eri asioita, mutta "järkisyyt" suhteeseen voi selvittää hyvin viestittelemällä. Kun tämän hyväksyy ja lisäksi pitää riman järkisyille korkealla ja odotukset ihmisestä matalalla niin jo alkaa tapahtua.

Jokaiset nettitreffit, jolla olen ollut on ollut miellyttävä tapahtuma, eikä niistä sen enempää edes kannata odottaa. Kiusallisia tilanteita on vain ne kun pitäisi jotain jatkosta sopia ja itsellä on siitä vahvoja epäilyksiä. Muutenhan olisi suhteellisen helppo tavata vaan riittävän monta ihmistä - yhdenhän sitä vaan tarttee ja etsintä loppuu heti kun se tulee vastaan.

Nyt olen tavannut mielenkiintoisen naisen, kyllä netissäkin voi joskus onnistaa! Suosittelen erityisesti niille, joilla on lapsia: tärkeää on vaan osata karsia vaikeat tapaukset ja mahdottomat yhtälöt jo etukäteen."   Sarge

"Löysin nettitreffien kautta elämäni rakkauden. Joku päähänpisto sai liittymään sivustolle ja ensimmäisen lukemani profiilin kohdalla tiesin, että tässä se on se oikea. Teksti oli juuri kuin hetki aiemmin itsestäni kirjoittama. Ja kuvassa oli vielä hyvännäköinen mies. Hän oli ainoa mies, jota lähestyin palvelun kautta. Ja siitä se sitten lähti.

Heti alusta saakka tiesimme molemmat löytäneemme sen oikean. Kummallakin on ollut korkeat vaatimukset kumppanin suhteen nyt toisella kierroksella, ja on ollut ihana huomata että sellainen ihminen on olemassa, joka ne kriteerit täyttää ja vei jalat alta. Suhteessa olemme edenneet nopeasti, mutta emme näe enää kolmekymppisinä mitään syytä jarrutella, kun kaikki tuntuu niin oikealta.

Eli todellakin sen oikean, todellisen rakkauden voi löytää netistä. Suosittelen."

Oman puolikkaansa löytänyt

Onko oma kulta vielä hukassa? Lue perjantain Ilta-Sanomista, miten laadit hyvän nettideitti-ilmoituksen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?