Huh, pettäminen on näin suosittua!

Julkaistu:

Varatuille tarkoitettu seuranhakusivusto Ashley Madison on kerännyt jo lähes 250 000 suomalaista kävijää.
Varattujen seuranhakuun tarkoitettu deittisivusto Ashley Madison on ollut suomenkielisenä auki virallisesti vasta päivän, mutta sivulla on käynyt kuluneen kuukauden aikana jo noin 250 000 suomalaista.

Käytännössä sivusto avattiin suomeksi viime kuussa. Sivuston näyttävä lanseeraus aloitettiin viime viikolla, kun yritys paljasti Helsingin keskustassa suuren mainoslakanan, jossa käytettiin luvatta kansanedustaja Ilkka Kanervan kuvaa.

Suomalaiset ovat muita maita keskimääräistä paljon kiinnostuneempia palvelusta. Neljännesmiljoona kävijää vastaa noin viittä prosenttia Suomen väestöstä.

Vertailuna voi mainita, että tulisen rakastajan maineen omaavat espanjalaiset, italialaiset ja brasilialaiset jäävät kauaksi härmäläisistä. Espanjassa ensimmäisen kuukauden aikana sivustolla vieraili 0,3 prosenttia, Brasiliassa 0,2 prosenttia ja Italiassa 1 prosentti väestöstä.

- Suomi on ainutlaatuinen kulttuuri, jota on vaikea verrata muihin. Lanseerauksemme alkuvaiheet kuitenkin osoittavat kiistatta, että kielletty hedelmä todella kiinnostaa suomalaisia, sanoo Ashley Madisonin perustaja, pettäjäprofeetaksi tituleerattu Noel Biderman.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt