"Vaimon kiukuttelu johti seksittömyyteen" - miehet kertovat pihtaamisestaan

Julkaistu:

IS:n mieslukijat kertovat, miksi ovat pihdanneet.
"Taaksepäin katsoessani voin todeta halujen loppuneen vastapuolen jatkuvaan vähättelyyn ja napinaan. Yhteen muuttamisen jälkeen nainen otti asiakseen jatkuvasti huomautella asioista, jotka eivät ennen yhteen muuttoa häirinneet. Myönsin itselleni halujeni loppuneen kyseistä ihmistä kohtaan vasta eron jälkeen. Parisuhteen aikana käytin aika paljon työ stressaa -tekosyytä. Ei se oikeasti stressannut, ei vain kiinnostanut ihminen, joka omalla käytöksellään onnistui tekemään itsensä niin vastenmieliseksi, että jouduin keksimään tekosyitä välttääkseni seksin harrastamisen. Tekemällä oppii ja nyt olen viisaampi parinvalinnassa, onneksi. Huonosta parisuhteesta kannattaa lähteä heti eikä uskotella itselleen, että asiat vielä joskus paranevat, oli lapsia tai ei."
Qwerty

"Välttelen seksiä, koska kumppani tykkää liikaa kakuista ja pastasta, minkä seurauksena ovat valtavat mahamakkarat. Liikuntakaan ei hänelle maistu, joten olen neuvoton."
Mulperipuu

"Itse olen pihdannut ihan samasta syystä kuin naisetkin, vallan takia. Mielelläni käytän naisia vastaan naisten omia aseita, oppivathan miltä miehistä tuntuu."
Trägäm

"Vaimoni on rutisemalla ja kiukuttelemalla ansainnut nykyisen paikkansa. Seksiä en ole suostunut harrastamaan enää noin vuoteen, ja eipä edes heippapusuja enää nykyisin tule annettua. En koe velvollisuutenani kuunnella melkein päivittäistä kiukuttelua ja rutinaa, joka omasta mielestäni on ollut täysin aiheetonta ja on jatkunut siitä asti, kun sormukset sormeen pujahtivat. No, nykyisin ehkä jo on aihettakin, kun jutut joskus kääntyvät minun kylmyyteeni suhteessa, mutta se on seurausta siitä, mitä minulle on jaettu kohta 10 vuotta. Totuushan on, että kun lapset lentävät pesästä, niin tämä mies lähtee samoilla ovilla, mikäli mitään muutosta ei tapahdu johonkin suuntaan."
Olen selibaatissa

"Kun tapasin tyttöystäväni, olimme kumpikin aktiivisia urheilijoita ja hyvässä kunnossa. Itse olen jatkanut urheilua tiiviisti, mutta tyttöystäväni vähensi urheilua ja lisäsi syöntiä. Arvata saattaa, mikä on tulos. Hänellä on ns. lihomiskausia, jolloin vatsa todella roikkuu, ja tätä en pidä yhtään kiihottavana. Hän on luonteeltaan niin loistava henkilö, etten halua erotakaan näin "pienen" jutun takia. Olen yrittänyt kauniisti vihjata, että voisi hieman vähentää niiden leivoksien ja sipsien syömistä, mutta ruoka tuntuu olevan yksi tärkeimpiä asioita hänelle. Silloin kun minun ei tee mieli seksiä, hän tulee pahalle päälle ja piikittelee kaikista asioista, joissa olen tehnyt virheen vaikkapa kolme vuotta sitten. Tämä latistaa entisestään haluja. Pahimmillaan seksiä ei ole ollut kahteen kuukauteen, ja kieltämättä noina aikoina minun ei ole yhtään edes tehnyt mieli."
HeikkiPoo

"En ole koskaan pitänyt lihavaa ihmistä seksikkäänä, ja varsinkin sen jälkeen, kun aloin pitää omasta ulkonäöstäni enemmän huolta, alkoi olla todella vastenmielistä katsoa, kun toinen tunkee milloin minkäkinlaista herkkua naamaan. Seksiä ei ole ollut noin vuoteen, ennen sitäkin seksiä oli harvoin. Olen yrittänyt asiasta mainita, mutta ilmeisesti seksittömyys on pienempi paha kuin liikunta ja kuntoilu, koska laihtumisen eteen naisystäväni ei ole tehnyt yhtään mitään vaan on jatkanut kiivaan keskustelun jälkeen täysin samalla linjalla. Uskon todella, että ero on tässä vaiheessa ainut mahdollisuus, mutta juuri tällä hetkellä se ei ole mahdollista. Tällä hetkellä olemme lähinnä "kämppiksiä"."
Kämppis

"Vaimo kieroilee ja valehtelee asiassa kuin asiassa ja yrittää manipuloida. Sen lisäksi hän on todellinen jääräpää, sanominen ei vaikuta mihinkään. Joten voitte arvata, että ei hirveästi tee mieli. Turha naisten alkaa puolustella, että en ole yrittänyt. Kyllä vaan on sanottu, mutta hän ei usko yhtään mitään ja vuosia on jatkunut sama juttu."
Kari

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt