Mikä on, kun mies pihtaa? - Naiset kertovat kokemuksistaan

Julkaistu:

IS:n naislukijat kertovat, miltä miehen pihtaaminen on tuntunut.
"Olen viidennellä kuulla raskaana, ja miestäni vaivaa vatsassani kasvava vauva. Ilmeisesti se, että siellä on "joku", aiheuttaa sen, ettei mieheni halua seksiä. Taitaa olla aika kuiva loppuraskaus, vaikka minulla haluja onkin."
Tiina

"Olin miehen kanssa, joka oli hyvin ylpeä miehisestä avustaan. Seksi hänen kanssaan oli koneellista, ei hyväilyjä eikä tunnetta mukana. Aikuisviihdettä kului monta kertaa päivässä. Ei se koko, mutta miten sitä käyttää. Ajan kuluessa hän alkoi pihdata ja keksiä tekosyitä, ettei tarvinnut harrastaa seksiä. Itse olen ihan hyvännäköinen ja normaalivartaloinen. En jäänyt ruikuttamaan vaan lähdin."
Keiju

"Minulla on haluja, mutta nekin loppuu aikanaan, kun aina vain saa samaa. Ei ole herkkää, vaan puurtamista, se syö minulta halut. En ikinä voisi mennä pettämään miestäni, pelkään enemmänkin, että hän pettää minua eikä halua minua siksi. Joo, minulla ei ole isoja rintoja, mikä on taatusti miehen mieleen, mutta käyn kuitenkin salilla ja pidän itsestäni huolta, toisin kuin mieheni. En kyllä tiedä, miksi mieheni pihtaa. Työtä tekee enemmän, mitä parisuhteeseen panostaa, ehkä stressiä siitä? Tai sitten rakkaus vaan on loppu?"
Kukkanen

"Minä hoidan asian nykyisen niin, että suuseksiä ei tipu, jos en saa seksiä. Mies kyllä pitää molemmista, ja seksiä oli aiemmin enemmän, mutta yhteen muuton jälkeen sitä vain istutaan molemmat koneella, eikä miestä saa houkuteltua petipuuhiin, kun on peli kesken tai jotain muuta. Puhuttu on ja luvattu, että paranee - mutta sekin on kausittaista. Olen sanonut alusta asti, että seksiä mielellään kolme kertaa viikossa ja ilmaisen asian niin, että pidän siitä juuri hänen kanssaan. Vielä ei ole tarvinnut vaihtaa, vaikka kuivia kausia joskus on. Jos ei puhu eikä kuuntele, ei toiseen (eikä itseensä) silloin luota."
Rinsessa

"Kun väsymys, raha-asiat tai työstressi painaa, ei miehellä jää paukkuja seksiin. Pahaltahan se näin naisena tuntuu, jos itsellä on sillä hetkellä haluja."
Arki on

"Mieheni ei ole seksin suhteen yhtä aktiivinen, eikä ole valmis edes puhumaan asiasta kanssani. Olen ehdottanut vaikka mitä. Sitten kun sitä seksiä saa, se on aina samanlaista, eikä valitettavasti ole tyydyttävää vaikka orgasmin saisikin. Hyvä, kun hän edes koskee minuun. Ja minä olen se, joka yrittää pitää kroppansa kunnossa. Oma huonotuulisuuteni johtuu seksin vähyydestä ja siitä, että toinen ei ole valmis yhdessä parantamaan asioita. Yksin on paha puhua ja parantaa seksielämää. Se on kaikista turhauttavinta. Varmaan itsessänikin on jotain vikaa, mutta paha muuttaa, kun mies ei puhua pukahda."
Milla

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt