Suomen naiset vyöryivät pettämissivulle - tässäkö syy?

Julkaistu:

Ajoiko myrsky Suomen naiset pettämissivustolle?
Varatuille ihmisille suunnatulla Victoria Milan -deittisivustolla vierailtiin joulun aikana yli kaksi miljoonaa kertaa, väittää sivuston Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula.

- Kyseessä on huima piikki. Yleensä jäsenet ovat käyneet sivulla kerran päivässä, mutta nyt loggautumisia tuli kymmenkertainen määrä ja pitkin päivää. Se tarkoittaa siis sitä, että samat ihmiset kävivät kymmenen kertaa päivässä katsomassa sivuja, Uusi-Kerttula selvittää IS:lle.

Uusi-Kerttulan mukaan ihmisillä on jouluna yleisesti ottaen paljon aikaa, mutta Victoria Milanissa poikkeuksellisen aktiivisuuden syyksi on pohdittu myös poikkeussäätä.

- Onko ehkä niin, että kun on ollut näitä sähkökatkoja, mutta kännykässä on ollut vielä virtaa, niin sitten on käytetty sitä, Uusi-Kerttula pohtii.

Uusi-Kerttulan mukaan yhä useampi jouluna sivustolta seuraa etsinyt oli nainen. Paheksuntaakin herättäneen sivuston alkuaikoina käyttäjien sukupuolijakauma oli 70-30 miesten hyväksi.

Uusi-Kerttula väittää, että kaksi viikkoa sitten tehdyn tarkistuksen mukaan käyttäjistä miehiä on 55 ja naisia 45 prosenttia.

- 70-30 on kansainvälinen jakauma ja uskon, että Suomessakin liikutaan taas tätä kohti. Näissä palveluissa on yleensä kaksi miestä yhtä naista kohden.

Uusi-Kerttula ei paljasta tarkkoja käyttäjämääriä paikkakunnittain. Hän arvioi, että 80 prosentista Suomen kuntia löytyy ainakin 10 jäsentä.
Suurin osa löytyy suuremmista kaupungeista.

- Pikkupaikkakunnilla ei ehkä uskalleta mennä yhtä helposti tai ainakaan valokuvan kanssa. Jos jää kiinni niin, että naapurinrouva käy kertomassa vaimolle, niin se on vähän huono juttu. Ellei sitten tietysti itse löydä naapurin rouvaa sieltä, Uusi-Kerttula sanoo.

Jouluryntäyksestä sivustolle kertoi ensimmäisenä sanomalehti
Karjalainen.

Ota kantaa

Kannattaako tunnustaa jos pettää?

Kyllä 53% Ei 47%
Ääniä yhteensä 15544

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt