Treffit - Näin suomalaiset käyttäytyvät ensitreffeillä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Piereskelyä, ryyppäämistä ja toisten iskemistä - näin suomalaiset käyttäytyvät ensitreffeillä

IS julkaisi maanantaina artikkelin kamalien ensitreffien Twitter-vuodatuksista.

24.8.2011 7:45

Tämä kirvoitti myös IS:n lukijat kertomaan omista kauhuntreffeistään.

Suurin osa ikävistä treffikokemuksista johtui miesten epämiellyttävästä käytöksestä, mutta kyllä ne naisetkin tuntuivat osaavan tehdä treffeistä ikävän kokemuksen.

Nimimerkki Vain kavereita kirjoitti seuraavaa:

- Lähdin sokkotreffeille Suomenlinnaan. Mies oli liiankin vapautunut ja rento: hän päästeli kaasuja niin suusta kuin toisestakin päästä sanoen, "mitäpä näitä normaaliasioita peittelemään". Lisäksi hän yritti suudella minua tarraamalla kiinni takamukseen ja hampaat ja kieli syöksyen kohti kasvojani. Hän myös läimäytteli ja kouri kovin ottein "vitsinä".

Perushemmon kommentit saivat myös aikaan keskustelua, puolesta ja vastaan. Perushemmo ei nimittäin pitänyt alkuunkaan siitä, että nainen kysyi hemmon horoskooppia. Tämä tekee naisesta kuulema lapsellisen. Koiranomistajanaiset saivat myös Perushemmon karvat pystyyn.

Alkoholi, ainakaan suurissa määrin, ei tunnu olevan se paras ratkaisu onnistua treffeillä. Tämän tietää nimimerkki Huoltajaa etsimässä.

- Treffiseuralaiseni humaltui hetkessä ravintolassa ja alkoi iskeä erään miehen seurassa ollutta naista, vaikka mies oli siis paikalla. Kun se ei onnistunut (tietenkään), kävi tämän naisen seurassa olleen miehen kimppuun. Sain työnnettyä treffiseuralaisen ulos ravintolasta ennen kuin hän joutuu putkaan.

Keskustelu ei saisi ajautua liian vakavamieliseksi, kertoo nimimerkki Aki

- Useilla ensimmäisillä treffeillä läpikäyty "Missä näet meidät viiden vuoden päästä?" -tyyppinen utelu. Jos näen ihmisen ensimmäistä kertaa, en nyt varsinaisesti rupea funtsimaan tulevaisuutta siinä ja nyt.

Nimimerkki Kinuskin tapaus vetänee tässä sarjassa pisimmän korren.

- Mies ilmoitti, että hän ei sitten harrasta seksiä koskaan ekoilla treffeillä. Olimme viestitellyt netissä paljon ennen tapaamista, ja kun tapaaminen tuli, pusut vaihdettiin hänen kotonaan. Paineet kävivät niin koviksi, että hänen piti poistua toiseen huoneeseen purkamaan ne omin toimin, kun ei kerran "seksiä voi harrastaa ekalla kerralla".

Jos haluat oppia esim. nettitreffailun saloista, tutustu tässä artikkelissa oleviin neuvoihin.

Lisää suomalaisten kauhukertomuksia tästä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?