Suomalaisjoukkueen pelissä taas täysin käsittämätön loppu! Sitten Ruotsissa pantiin vielä hullummaksi

Salibandyottelun viimeisillä sekunneilla voi tehdä yllättävän paljon maaleja, kuten Suomessa ja Ruotsissa saatiin todistaa.

Nokian Krp ja Happee tarjosivat jännittävät viimeiset sekunnit. Kuva vuodelta 2022.

1.3. 18:14

Suomen miesten salibandyn pääsarjassa F-liigassa nähtiin melko uskomaton loppuratkaisu, kun Nokian KrP isännöi Happeeta tiistaina.

Nokia johti ottelua 5–4 ottelun viimeisellä minuutilla, ja Happee haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Pyöritys tuotti tulosta, kun Markus Salmi sivalsi ottelun tasoihin ajassa 59.57. Ottelu näytti menevän lähes varmasti jatkoajalle, mutta kolmessakin sekunnissa ehtii tehdä maalin.

Nokia vetäytyi maalia seuranneessa aloituksessa puolustusasemiin, ja Happee pelasi parilla syötöllä pallon Teuvo Kinnuselle, jonka laukaus lähes puolesta kentästä livahti verkkoon.

Pelikello näytti lukemia 59.59 maalin syntyessä, ja näin Happee vei voiton maalein 6–5.

Happee nousi voittonsa ansiosta sarjassa tasapisteisiin kakkosena olevan Nokian kanssa, mutta jyväskyläläisseura on pelannut yhden ottelun enemmän.

Aiemmin tällä kaudella KrP suoritti ihmenousun, kun joukkue nousi tasoihin tekemällä LASBin verkkoon viisi maalia ilman maalivahtia.

Lue lisää: Video: Suomalaisjoukkue johti 6–1 ja peliaika oli loppumassa – sitten tapahtui jotain täysin uskomatonta: ”Mikä voisi mennä vikaan?”

Jos oli F-liigassa hurjat viimeiset sekunnit, niin Ruotsissa pantiin vielä paremmaksi miesten ykkösdivisioonan ottelussa IBK Vänersborg–Pixbo Akademi.

Vänersborg johti lukemin 9–6 ottelun viimeisellä minuutilla, ja Pixbo yritti hakea kavennusta ilman maalivahtia. Riski kostautui, ja Alexander Lindahl iski pallon tyhjään maaliin ajassa 59.55.

Maalinteko ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan neljä sekuntia myöhemmin Jon Lindgren oli laukonut kaksi maalia lisää, ja loppulukemat kirjattiin 12–6. Kolme viimeistä maalia syntyi siis neljän sekunnin sisään.

Voit katsoa maalit asiasta kertovan Aftonbladetin sivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?