Huippuseura muuttaa Ideaparkiin – lupaa tarjota ”Suomen parhaan palloilukokemuksen”

Classic lupaa tarjota yleisölle ”aivan ainutlaatuisia” ottelutapahtumia.

Esimerkiksi tällaiselta Tampereen Classicin ottelutapahtuma voi jatkossa näyttää katsojan silmin. Turkulaisia kyseinen näkymä ei välttämättä miellytä.

25.11.2020 13:45

Tampereen Classic on ollut viime vuosina monella tapaa suunnannäyttäjä niin suomalaisessa salibandyssä kuin koko sisäpalloilussa. Nyt Classic tekee jälleen ennennäkemättömän siirron: seuran edustusjoukkueet pelaavat ensi kaudesta alkaen ottelunsa Lempäälän Ideapark-kauppakeskuksessa. Myös seuran muu toiminta eli esimerkiksi toimisto siirtyy Ideaparkiin.

Ideaparkiin valmistuu ensi syksynä ”uuden ajan tapahtuma-areenaksi” mainostettu areena. Classicin tiedotteen mukaan areena ”tarjoaa ottelutapahtumille ainutlaatuisen ympäristön fanien, katsojien ja kumppaneiden näkökulmasta”.

”Katsojakokemus ei ole enää vain urheilun varassa. Visuaalisesti otteluista tulee aivan ainutlaatuisia muun muassa areenan videoratkaisujen ja muun show-tekniikan ansiosta”, tiedotteessa hehkutetaan.

Tältä näyttää nykyään Classicin miesten liigaottelussa Tampere Areenalla.

Classicin toiminnanjohtajan Pasi Peltolan mukaan idea Ideaparkista seuran uutena kotina alkoi muhia hänen mielessään kolmisen vuotta sitten.

– Pelasimme syksyllä 2017 Salibandyliigaottelun TPS:ää vastaan Singaporessa. Ottelu pelattiin kauppakeskuksessa, ja jo silloin minulle tuli ajatus, että jotain tällaista sen pitäisi olla meilläkin, eli urheilu tuodaan keskelle ihmisiä, Peltola kertoo.

Ideaparkin uuteen areenaan tulee 1200 istumapaikkaa, ja otteluja voi seurata myös ravintolasta.

– Selkeä lähtökohtamme on tarjota maailman paras salibandykokemus ja Suomen paras palloilukokemus niin elämyksellisesti kuin myös urheilullisesti. Voi olla, että olemme maailman ensimmäinen sisäpalloilun pääsarjaseura, jonka koko toiminta on osa kauppakeskusta, ja se tarjoaa täysin uudenlaisen ympäristön seuran toiminnalle, Peltola arvelee tiedotteessa.

Havainnekuvassa näkymä uudelle tapahtuma-areenalle ylhäältä päin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?