Anna mahdollisuus -kampanjan avaustilaisuus – katso tallenne! - Salibandy - Ilta-Sanomat

Anna mahdollisuus -kampanjan avaustilaisuus – katso tallenne!

Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanja edistää lasten mahdollisuutta harrastaa perheen varallisuudesta riippumatta. ISTV näytti kampanjan avaustilaisuuden suorana lähetyksenä keskiviikkona 31.7.2019. Nyt katsottavissa on tallenne.

29.7.2019 9:30 | Päivitetty 31.7.2019 13:25

Lapsiperheiden kohtaama köyhyys kaventaa lapsen mahdollisuuksia ja altistaa syrjäytymiselle ja eriarvoisuudelle. Salibandyliiton yhdessä MM-2020-kisakumppaniensa kanssa järjestämässä kampanjassa kerätään lahjoituksina lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja -vaatteita, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus liikuntaharrastukseen perheen tilanteesta riippumatta. Helsingissä järjestetyssä avaustilaisuudessa kerrottiin, miten ja milloin kampanja toimii. Hyväntekeväisyyskampanjaan voi osallistua myös rahalahjoituksella.

Avun toimittaa perille vapaaehtoispohjalta toimiva Hope ry, joka tuo konkreettista apua vähävaraisille tai äkillisen kriisin kohdanneille lapsille ja lapsiperheille.

Anna mahdollisuus -kampanjan ytimessä on salibandyn MM-kisat 2020, joka on valinnut itselleen kantavan arvopohjan kulkemaan kanssaan kohti kisoja. Arvopohjana on liikunnan mahdollistaminen kaikille, ja näin yhteistyötahoksi valikoitui Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen.

Ilta-Sanomat puolestaan on MM-kotikisojen 2020 yhteistyökumppani ja sitä myöten myös mukana tukemassa Anna mahdollisuus -kampanjaa.

Suora lähetys kampanjan avaustilaisuudesta on nyt päättynyt. Tallenne koko lähetyksestä on katsottavissa artikkelin yllä olevalta videolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?