Salibandy

Naisten ja miesten Salibandyliigat alkavat – katso suorana kauden avaustilaisuus!

Julkaistu:

kauden avaus
Katso torstaina aamulla ISTV:stä suorana Salibandyliigan kauden avaustilaisuus, niin tiedät, missä tunnelmissa ja millä teemoilla naisten ja miesten Salibandyliigat alkavat viikonloppuna.
SSBL Salibandy järjestää naisten ja miesten Salibandyliigojen yhteisen kauden avausinfon torstaina 13.9.2018. Paikalla Helsingin Sokos Hotel Presidentissä kello 9.30-11 on naisten ja miesten liigojen jokaisesta joukkueesta valmentaja ja vähintään yksi pelaaja.

Esimerkiksi Happeelta paikalle saapuu Suomeen palannut, viidesti maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Mika Kohonen. Classicin naisten riveistä mukana ovat uudet slovakialaisvahvistukset Michaela Sponiarova ja Denisa Ferencikova.

Perinteisten kausiennakkojen sijaan tilaisuus keskittyy käytännön tekoihin, joita SSBL Salibandy Oy ja Salibandyliitto toteuttavat yhdessä seurojen kanssa suomalaisen naissalibandyn kehittämiseksi. Esimerkiksi jokaisesta naisten liigassa alkavalla kaudella tehtävästä maalista maksetaan vakiosummana lahjoitus rahastoon, jonka varat käytetään tyttösalibandyn hyväksi. Lisätietoja tyttö- ja naissalibandya kehittävistä teoista kerrotaan itse tilaisuudessa.

Salibandyliiton ja ISTV:n yhteinen suora lähetys tilaisuudesta alkaa yllä olevassa videoruudussa torstaina kello 9.30. Juonnettu tilaisuus päättyy noin kello 11.