Salibandyliiga näkyy Ruudussa ensi kaudella - Salibandy - Ilta-Sanomat

Salibandyliiga näkyy Ruudussa ensi kaudella

Ensi syksystä alkaen sekä miesten että naisten Salibandyliigaa voi katsoa Ruudussa ja ISTV:ssä.

Salibandyliigan finaalissa viime kaudella kohtasivat Classic ja Happee. Classic voitti mestaruuden.

13.6.2018 10:00

Sanoma televisioi miesten ja naisten Salibandyliigan ottelut ensi syksystä alkaen.

Ottelut näkyvät Ruutu+ -palvelussa, joka tarjoaa suomalaisille urheilun ystäville tärkeimpiä kotimaisia palloilusarjoja: salibandyn lisäksi Superpesiksen, Veikkausliigan ja lentopallon Mestaruusliigan otteluja.

Sanoman ja Salibandy Oy:n sopimus kattaa kolme seuraavaa kautta ja sisältää option kahdesta seuraavasta vuodesta. Yhteistyö jatkuu siis ainakin vuoteen 2021. Jokaisen kauden aikana televisioidaan vähintään 120 ottelua.

– On mahtavaa saada salibandy osaksi Ruudun kattavaa kotimaista palloilutarjontaa. Monivuotinen yhteistyö on erinomainen lähtökohta, ja tavoitteemme on tulevaisuudessa näyttää Ruudussa kaikki Salibandyliigan ottelut”, Nelonen Median urheilusisällöistä vastaava johtaja Jussi Suvanto sanoo.

Myös ISTV näyttää kauden aikana Salibandyliigan otteluita. Heti kauden käynnistyttyä syyskuussa ISTV näyttää kerran kuussa yhden Salibandyliigan ottelun maksutta.

Kaikki monikameratuotannoilla tehtyjen otteluiden otteluselostukset tarjoillaan myös Sanoman audiopalvelu Suplasta ja osa keväällä 2019 pelattavista miesten finaalipeleistä on katsottavissa JIM-kanavalta.

Lisäksi Superpesiksestä tuttu Fanikamera otetaan käyttöön myös Salibandyliigassa. Fanikamera on yhden kameran jatkuva kuvavirta, jossa ottelua seurataan kuulutuksineen. Lähetykset toteutetaan yhteistyössä seurojen kanssa.

– Salibandyliigan historian kattavin mediakumppanuus antaa erinomaiset lähtökohdat lisätä Salibandyliigan näkyvyyttä ja profiloida sen yhdeksi kiinnostavimmista palloilusarjoista Suomessa. Salibandyn harrastajamäärä on ollut kasvussa jo monta vuotta, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen sanoo.

Ilta-Sanomat on osa Sanoma-konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?