Salibandy

Classic juhli naisten salibandycupin mestaruutta – Nina Rantala palasi Urheilugaalasta ratkaisijaksi

Julkaistu:

SALIBANDY
Tampereen Classicin Nina Rantalan viikko oli yhtä juhlahumua.
Naisten salibandymaajoukkueen kapteenina toimiva Nina Rantala edusti torstaina Urheilugaalassa, ja ratkaisi lauantaina kolmella maalillaan Suomen cupin loppuottelun nurmijärveläistä SB Prota vastaan.

Tasaisen ja vauhdikkaan ottelun loppulukemiksi kirjattiin 7–3. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannen erän puolivälissä. Maalipaikoissaan epäonninen SB Pro ei onnistunut tasoittamaan ylivoimalla, ja Rantala siirsi hetkeä myöhemmin Classicin 5–3-johtoon hienolla yksilösuorituksella.

– Tällaisia pelejä pelaa mielellään. Voitimme paljon kaksinkamppailuja hyökkäyspäässä ja saimme niistä maalipaikkoja. Oli kiva onnistua täällä kotiyleisön edessä, Rantala totesi.

Edellinen Rantalan pelaama finaali päättyi valtavaan pettymykseen, kun Ruotsi vei pidemmän korren rangaistuslaukauksilla joulukuun MM-loppuottelussa. Muistot palasivat mieleen torstain Urheilugaalassa, mutta Rantala käänsi ne voimavaraksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Uskomaton kokemus urheilijana. Tunteet olivat pinnassa, oli vähän ilon ja surun kyyneleitä. Kyllä se antoi tähänkin otteluun jotain lisäjuttua.